Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ofc z dużych gier, bo gdzieś na początku jeszcze HM2.

Hanna Montana 2? xD

Hotline Miami 2 Ty kurna heretyku!!!!

O co chodzi z tym letter boxem bo niezbyt kminię? (może dlatego, że dopiero wstałem :E )

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

o to ze w jakims tam procencie gra nie musi generowac grafiki na ekranie tylko pokazuje czarne pasy ala proporcje kinowe.

Opublikowano

Wara od GTA V - kawał dobrej gry. W pełni zasługuje na swoje oceny. A Beyond to też zawsze może być jakaś odskocznia - o ile wcześniej ktoś polubił HR. 

Akurat w tym przypadku, bardziej chodziło mi o poprzedniczkę. Choć piątka również nie zasługuje na taką średnią jak teraz. 

Opublikowano

(pipi)sz głupoty. Ja się kompletnie na tej grze nie zawiodłem. A GTA V sprzyjał w recenzjach fakt, że dawno nie było kolejnego, dużego Grand Theft Auto. Gdyby jakościowo okazało się niewypałem, to nikt z większości recenzentów nie wystawiłby takich not. Do tego dali prawdziwy online a nie imitację z IV (i tak zayebistej części).

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Zaraz zaczniecie stękać czy GTAV powinno mieć średnią 9.7, a może to za dużo i powinno mieć 9.2

Tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :P

Opublikowano

Ja nie stękam, bo gram i wiem na ile ta gra rzeczywiście zasługuje. Chyba, że ktoś ma pretensje do tej samej formuły rozgrywki czy momentami dropów na sprzętach z 500mb RAMu w 2013 roku. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

(pipi)sz głupoty. Ja się kompletnie na tej grze nie zawiodłem. A GTA V sprzyjał w recenzjach fakt, że dawno nie było kolejnego, dużego Grand Theft Auto. Gdyby jakościowo okazało się niewypałem, to nikt z większości recenzentów nie wystawiłby takich not. Do tego dali prawdziwy online a nie imitację z IV (i tak zayebistej części).

Jasne. W końcu to nie ta generacja przyniosła nam inflację ocen  :whistling:

Opublikowano

Spoko. Tylko nie wrzucajmy wszystkiego do jednego wora. 

Opublikowano

Ja nie oglądałem w ogóle trailerów, nie czytałem newsów, miałem totalną vyjebke na to GTA i kupiłem je 3 dni temu, hejp mi sie nie udzielił, dzięki czemu czerpie z niej 100% przyjemności i z każdą minutą podoba mi sie coraz bardziej ;)

Opublikowano

Dla mnie GTA V (gra skończona) to gra max na 9 jak by GTA 4 takie rzeczy oferowało to może.....

Opublikowano

Dafoe dostał tak beznadziejny scenariuszi  oklepana role ze az zal.

Czyli, ze Cage porobil defo. Nie dosc, ze zatapia wlasne dziela to jeszcze podkopuje innych. Kawal drania.

Opublikowano

niewazne, po co te nerwy.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Mi się formuła Heavy Raina podobała, co prawda to solenie i pieprzenie, mycie zębów to sztuka dla sztuki, ale jeśli od wyborów fabuła w określonych momentach będzie się zmieniać w ważny sposób, no i będzie ciekawa to czemu nie ?

No chyba że nasze wybory będzie sobie można wsadzić, to wtedy 5/10.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy PS3 ma coś takiego jak kontrola rodzicielska? Można np. ograniczyć czas grania?

Lipa jest też, że na PS3 się nie da liczyć czasu godzin. Steam to robi bez kombinacji, na Wii jest specjalny kanał który jakoś zlicza czas chyba, na X360 jest np. raptr, na PS3 ch,uj ci w oko użytkowniku, wprowadzimy w PS4 bo lubimy eksperymentować :teehee:.

Opublikowano

mój ziomek na innym forum ma na raptr i mu z PS3 zlicza godziny

Opublikowano

O, no to coś dla mnie. Trafiłem na jakieś posty z 2011 na raptr i narzekali, że czasu nie zlicza, więc uznałem, że nie działa. Dzięki i ten minus można uznać za niebyły :P.

Opublikowano

Raven zachowałeś się jak Mendrek, zobaczył coś sprzed 2 lat i myśli, że to dalej prawda. xD

Opublikowano

Na PS4 ma byc licznik godzin?

Opublikowano

No mam nadzieję, że to będzie standard :confused:.

Po co Ci ten licznik?

Opublikowano

Fajny bajer.

Opublikowano

Fajnie wiedzieć ile się godzin spędziło z grą albo ile zajęła ostatnia sesja z nią. Ot pierdoła ale całkiem fajna.

Opublikowano

Taki ficzer powinien być standardem w każdej konsoli.

Opublikowano

nom

Opublikowano

Na Steamie wprowadzili to w jakiejś aktualizacji więc może dałby się tak samo zrobić na obecnych konsolach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.