Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Teraz to już musztarda po obiedzie ;) Wii ma takie coś mam nadzieję, że WiiU też i że PS4/Xone też będą to już miały w standardzie.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Powiedzcie mi, czy PS3 ma coś takiego jak kontrola rodzicielska? Można np. ograniczyć czas grania?

Jest kontrola rodzicielska, ale czasu grania chyba nie da się ustawić. Jedynie co można odpalić na konsoli wg kategorii wiekowej (poziomy 1(?) - 9).

Opublikowano

Czyli mój brat (lat 14, głęboka gimbaza) nie mógłby mieć PS3 ;). Moja mama jest zachwycona, że w X360 można mu ustawić limit czasowy, po którym trzeba wpisać kod albo wyłączyć konsolę. Skubańca nie można było oderwać od ekranu jak dostał żydboksa xD.

Opublikowano

zaczyna się (chyba)

Gamesmaster UK - Beyond 60%, Heavy Rain: 91%
Play UK - Beyond: 70%, Heavy Rain: 94%

rozjadą tą grę jak staruche na przejsciu

Opublikowano

Poziom 9 odpowiada kategori wiekowej 18 i coś tam jeszcze od PEGI. Sprawdź na stronie PS.

Opublikowano
Gamesmaster said it was great tech let down by a lackluster story. Which is a real shame as that was what I was most interested in.

Opublikowano

Czyli w grze fabularnej ... fabuła nie dała rady. Ojojoj.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nom, niestety, znaki na niebie wskazują, że Beyond poniesie porażkę. Może wyciągną wnioski i tytuł na PS4 nie zawiedzie, tym bardziej, że ma być kompletnie inny od Beyond.

Z innej beczki - Stairway to Heaven:

BV2wlt8CEAA_QnB.jpg

Opublikowano

Niech wywala tego kretyna Cage'a I moze zrobie jakas prawdziwa przygodowke.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

+18 + minimalny spoiler (bez znaczenia) z beyond GOTY

2556000-8399955039-ED4Up.png

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

WTF ? Mozesz mi w spoilerze napisac co ktora opcja robi xD ?

ewidentnie jest to jakis "porod" ale te opcje ... :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Milan, ju mejd maj dej. Je.błem gromko. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

WTF ? Mozesz mi w spoilerze napisac co ktora opcja robi xD ?

ewidentnie jest to jakis "porod" ale te opcje ... :D

Przecież te opcje to fake.

Opublikowano

Przecież te opcje to fake.

Ehh, fail z mojej strony, pora spac chyba.

Niemniej jednak porzadna beka.

Opublikowano
A gamer expressed happiness at Sony's support for the disabled playerbase in a posting on Facebook today. According to the gamer, who goes by RandomHypnotica on Reddit, the gamer and his or her three friends were in wheelchairs when they went to the EBGames Expo which took place over the weekend in Australia. 

Itching to test out the new hardware and get their hands on the new PlayStation 4, the gamers made their way over to the Sony booth, where they were then informed that due to an oversight on Sony's part, the PS4 units were all upstairs, without wheelchair access. 

To counter their dismay, the Sony representative saids omething along the lines of "We are extremely sorry, it should have never happened but because it is totally our fault, and we always support our disabled player base, we would like to offer something along with our sincerest apology" and handed all four gamers a voucher and a promise for free PlayStation 4 units on release day. 

The gamers then made their way over to the Microsoft/Xbox One area of the convention and were simply told, "Sorry, it's upstairs, you can't try it" and sent off without even a simple apology. 

gif_clint_yes350.gif

<żarty o inwalidzie in 3...2...>

Opublikowano

Polska - kraj plejstejszyn

komenty z fejsa i ppe pod niusem o XONE

7KjVTqO.png

rr8N8PV.png

i ja mam jeszcze dzielić polski PSN z takimi dałnami, płacić za to na dodatek :lol:

najgorsze growe społeczności:

1. pececiarze

2. kanterowce

3. typki z minecrafta

4. plejstejszonowce

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

1. pececiarze

Ja sobie wypraszam jest wiele świetnych piecowych community więc nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora. Zresztą tak samo jest z innymi grupami co wymieniłeś.

Opublikowano

Wydaje mi się, że każda "społeczność" wylewająca swoje frustracje na temat kawałka plastiku w internetach celem dowartościowania własnego ego jest siebie warta. Szczególnie, jeśli takie osobniki problem widzą wszędzie dookoła, ale nie w sobie. Prawda mazzeo? ;)

Opublikowano

1. kopiuj-wklejki z nełogafa

2. kanterowce

3. typki z minecrafta

4. plejstejszonowce

no ale jak się nie ma tam konta, to zawsze coś hehe

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to można poprawić na pececiarzy z gola/gramu/sidiekszyn

1. kopiuj-wklejki z nełogafa

+ kopiuj wklejki z tłitera

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

i ja mam jeszcze dzielić polski PSN z takimi dałnami, płacić za to na dodatek :lol:       :banana:

http://www.psxextreme.info/topic/103202-konferencja-microsoftu-21052013-opinie-komentarze-pogaduszki-podczas-konfy/page-15?do=findComment&comment=2825607

Pamiętamy :empathy:

Nie dziwie się, że pod każdym komentarzem jest pojazd po xboxie skoro nawet filmy o grach na xboxa mają zwykle 40% czerwonego paska na YouTube. Na każdym zagranicznym portalu tak jest, nie wspominając o oficjalnym koncie na facebooku no ale oczywiście to polaczki tylko robią :)

Opublikowano

@MaZZeo

No trochę zabawne są te komentarze owieczek, ale na cholerę w ogóle tracisz czas na czytanie takich pierdół? Ja w "swoim Internecie" nigdzie nie widzę takich ludzi (no, prócz kilku na tym forum) i uwierz mi, moje życie jest z tego powodu ciut piękniejsze.

I od pecetowców wara. Na tym forum jedna z lepszych podgrup (choć nieliczna). Choć jak widzę te komentarze nt. GTA V  na jakichś facebookach czy GOL-ach że słabe tekstury czy coś, to też mi się robi trochę słabo, że ludzie piszący takie herezje są dopuszczani do całego dobra, jakie zsyła na ten świat dobry Gaben a nasz Pan, czyt. Steam.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

komenty z fejsa i ppe pod niusem o XONE

7KjVTqO.png

rr8N8PV.png

i ja mam jeszcze dzielić polski PSN z takimi dałnami, płacić za to na dodatek :lol:

najgorsze growe społeczności:

1. pececiarze

2. kanterowce

3. typki z minecrafta

4. plejstejszonowce

nie ma to jak wybrać kilka komentarzy na fejsie od dałnów (i jeszcze dokładnie to wycinać i wklejać xD) i mówić, że fanbase sony to debile. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.