Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Polska - kraj plejstejszyn

komenty z fejsa i ppe pod niusem o XONE

7KjVTqO.png

rr8N8PV.png

i ja mam jeszcze dzielić polski PSN z takimi dałnami, płacić za to na dodatek :lol:

najgorsze growe społeczności:

1. pececiarze

2. kanterowce

3. typki z minecrafta

4. plejstejszonowce

nie ma to jak wybrać kilka komentarzy na fejsie od dałnów (i jeszcze dokładnie to wycinać i wklejać xD) i mówić, że fanbase sony to debile. 

wystarczy wejsc na ppe.  Czytajac ten portal nie mozna dojsc do innego wniosku.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta. Na pewno w idealny sposób pokaże to jacy jesteśmy elokwentni, lepsi i dojrzalsi od nich. :)

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta? Poważnie pytam, bo nie wiem. Grają sobie w te swoje bloki i budują co chcą na laptopie mamusi, ale nie widziałem żeby coś gdzieś hejtowali po internetach zawzięcie. Czy tylko po prostu ich nie lubimy "bo tak" ?

Opublikowano

Ale co w związku z tym ogólnie ? (to do postów nad Suavkiem).

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Elokwencji szukasz w CW, beka. Tu trzeba się napjerdalać.

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta.

Nie trzeba bazować tylko na komentarzach z neta. Prosty przykład: wejdź na onlinecenter.pl albo xboxonline.pl. Odwiedź ich fora. Na obu jest dział z platformami Sony - PS2, PS3, PS4. Ludzie normalnie dyskutują. Wejdź na ps3site i poczytaj komenty pod niusami. Potem wejdź na ichniejsze forum i zobacz czy jest dział Xboxa. Wnioski sam wyciągniesz, chyba.

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta?

Wystarczy przeglądać jutuba, szczególnie polski.

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta. Na pewno w idealny sposób pokaże to jacy jesteśmy elokwentni, lepsi i dojrzalsi od nich. :)

Swoją drogą, czym zawinili fani minecrafta? Poważnie pytam, bo nie wiem. Grają sobie w te swoje bloki i budują co chcą na laptopie mamusi, ale nie widziałem żeby coś gdzieś hejtowali po internetach zawzięcie. Czy tylko po prostu ich nie lubimy "bo tak" ?

Też tego nie rozumiem. Ci jutubowcy majnkrafta są chociaż często kreatywni w budowaniu różnych rzeczy. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Może chodzi mu nie tyle o miecrafta, co o tych autystycznych ludzi co sypią bardzo śmiesznymi żartami i dużo przeklinajo.

Rojo, tak?

Opublikowano

Czyli błazenada w temacie na forum jest ok, ale ta sama błazenada na twarzoksiążce czy pod newsami jakichś portali internetowych to już powód do wyrokowania i osądów całych społeczności graczy? Aha.

Stereotypy to ciekawe zjawisko, dlatego ja jednak zostanę przy ocenianiu każdego dyskutanta z osobna (np. Mazzeo). Tym bardziej, że nikt nikogo tak naprawdę nie zmusza do zadawania się z internetową dzieciarnią, niezależnie od tego jaką platformę posiada. ;)

Opublikowano

3 osoby zamówiły Wii U, od razu się zrobił ruch na forum. 

Opublikowano

Może mu chodzi o xbox'ową społeczność minecrafta? On tnie locusta na tysiąc kawałków, a oni mu o jakiś klockach nawijają  ;)

Opublikowano

Tak, poujadajmy na fanbase X oraz przy okazji fanbase Y i Z wyzywając ich wszystkich od dałnów, bazując na kilku komentarzach z interneta.

Nie trzeba bazować tylko na komentarzach z neta. Prosty przykład: wejdź na onlinecenter.pl albo xboxonline.pl. Odwiedź ich fora. Na obu jest dział z platformami Sony - PS2, PS3, PS4. Ludzie normalnie dyskutują. Wejdź na ps3site i poczytaj komenty pod niusami. Potem wejdź na ichniejsze forum i zobacz czy jest dział Xboxa. Wnioski sam wyciągniesz, chyba.

Kompletna bzdura wyssana z palca, bo kto normalny czyta komentarze pod newsami? Na PPE opisy tez żal czytać. Takze argument z pupy. Boli ciebie i to bardzo, ze Polska lubi markę Playstation. Nie dziwie sie bo ty swoją przygodę z ta konsola zacząłes od PS3. Tak jak Niemcy lubią Nintendo tak Polacy Playstation i nie widzę w tym nic dziwnego. Ty masz z tym jakiś chory problem. Sam polecisz z jęzorem do sklepu i kupisz PS4. Zakład? OT taki nasz kraj.

Edytowane przez pop

Opublikowano

No wiadomo, że lubi, w końcu można się składać na 4 na gierki. Przy PS4 Sony zmniejsza ilość kont do 4 na konsoli i cebulaki będą jęczeć po premierze, że coś tu jest nie tak, że nie o takie Plejstejszyn walczyli ich dziadkowie. 

Opublikowano

Tak tak masz racje. To samo było z PSX oraz Ps2 lol

Opublikowano

Przecież PSX było popularne bo mnóstwo osób jechało na piratach, tak jak Xbox 360 był popularny przez początkowe lata, bo można było piracić łatwo i wygodnie. 

Opublikowano

Takim gadaniem mozesz wszystko wytłumaczyć. W Polsce jakoś PS3 jest bardziej popularne mimo, ze kloc złamany był duzi,duzo wcześniej. Ludzie lubią markę Playstation i nie zmienisz tego.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Nigdzie temu nie przeczę. :)

Opublikowano

Kompletna bzdura wyssana z palca, bo kto normalny czyta komentarze pod newsami? Na PPE opisy tez żal czytać. Takze argument z pupy. Boli ciebie i to bardzo, ze Polska lubi markę Playstation. Nie dziwie sie bo ty swoją przygodę z ta konsola zacząłes od PS3. Tak jak Niemcy lubią Nintendo tak Polacy Playstation i nie widzę w tym nic dziwnego. Ty masz z tym jakiś chory problem. Sam polecisz z jęzorem do sklepu i kupisz PS4. Zakład? OT taki nasz kraj.

Jesteś jednym z powodów dla których nie mam ochoty kupować PS4

Opublikowano

Ale kupisz. Ja to wiem i ty fanie Xboxa.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ja też z kilku powodów nie mam zamiaru kupić Xbonera i nie są to twoje posty czy Daddiego.

:teehee:

Opublikowano

W jaki sposób człowiek, nie mający nic wspólnego z czymkolwiek związanego z PS4 ma wpływ na Twoje kupno czegokolwiek? Potężny ten Yeti, rispekt dla niego. Nieraz czytam tutaj, "też się brzydziłem ps3 przez osobników X oraz Y", wtedy się zastanawiam gdzie leży ten, tak zwany, sens.

Opublikowano

No bądź co bądź YETI mocno obrzydza PS4. 

Opublikowano

Ej co prawda to prawda. Mendrek i Yeti okrutnie obrzydzaja konsole Sony i wszystko co z nimi zwiazane.

Opublikowano

moze  to i prawda, ale w takim razie co robią dla x-sprawy don sterydo daddy i soul?

no własnie.

Mazzeo też czasami niezle odlatuje w przestworza, i easye.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Ej co prawda to prawda. Mendrek i Yeti okrutnie obrzydzaja konsole Sony i wszystko co z nimi zwiazane.

No to obrażacie swój intelekt, skoro zamiast użyć swego mózgu w ocenie konsoli, obrzydzają ją wam jakieś łebki xD słabą psychę chyba macie. daddy jest 10x gorszy od Yetiego, a jakoś nikomu nic nie obrzydza. Jedynie wśród fanów Ninny nie ma takich "indywidualistów" :P

Opublikowano

Kazdy z nich ma PS3 i kazdy nie ma nawet startu do tej dwojki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.