Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Założe sie, ze większość tutejszych Xboxklapow, oczywiście nie wszystkich zaczynało swoją przygodę konsolowa od X360 ;)

Edytowane przez pop

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Właśnie zaraz odpalam Wolfika na Xboxie <3 Co za świetna generacja.

Opublikowano

Ile masz stacjonarnych konsol Figaro?

Opublikowano

W choooj bardziej wole FM5 niż GT6 na PS4, który będzie tylko konwersja z PS3, na dodatek nadal ze standardami ergo na konsoli 8 generacji będzie można poczuć smród z czasow PS2 :lol:

Przecież Ty nie miałeś PS2 pecetofcu.

U ciebie z myśleniem coś nie teges? Jakie to ma znaczenie?

GT6 będzie miało, ile, 1100 aut? Znowu większość to zapewne będą standardy pamiętające Gran Turismo 4. Więc ewentualna konwersja GT6 na PS4 to będzie rozjeżdżanie się bryczkami zrobionymi 10 lat temu, może jedynie lekko usprawnionymi. Czegoś tu jeszcze nie rozumiesz?

Znów na kolejnej konsoli Sony na flagową odsłonę GT trzeba będzie czekać 3-4 lata, i z tego mam śmiech, a niektórzy odebrali to jako atak na święte PS2, OMG.

Opublikowano

Wszystko w porządeczku, po prostu koleś który nie miał do czynienia z PS2 nie powinien raczej pisać takich rzeczy. I nawet nie bronię GT, bo sam wolę Forzę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

ja tam leje na forze i na większość gier wyścigowych, leje nawet na gran turismo mimo że w 1 i 2 sporo czasu straciłem, w 4 też conajmniej kilkadziesiąt godzin poszło..

mimo wszystko dla mnie ta seria idzie w kierunku nudy :confused:

może to dlatego że samochody są mi kopletnie obce, nie jarają mnie bryki ani w grach ani w realu, prawko zrobiłem "bo wypadało" - zero podjary samochodami

i mimo że jednak starsze GT wciągały to teraz gdy widze GT6 to spokojnie ktoś by mi mógł powiedzieć "patrz dlc do gt5" i uwierzył bym bez mrugnięcia...

ja nie wiem co oni tam nowego chcą wpakować ale mam wrażenie że różnice między GT5 a GT6 będą porównywalne jak między FIFAą z jednego roku i z kolejnego roku - czyli zerowe

z innej beczki - też z wielką łezką w oku wspominam ere PS2, masa świetnych gier, a slimka była wielkości tabletu, tyle róznych fajnych rzeczy, od nerdzenia po nocach, po szalone walki w tekkenie i porabane skradanie na podzielonym ekranie w jakimś tam splinter cell, na małym telewizorku na wakacjach, i jeszcze na koniec przechodzenie MGS3 w środku nocy i potem o 7 rano wypad na plaże i w kime xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

GTA V może pobić CoDa :sweat:

An enthused retail source has said the game's publisher will allocate three million copies for the UK alone, giving it scope to outstrip the fastest selling UK game ever, Call of Duty: Black Ops.

Latest records show the PS3 and Xbox 360 installed base in the UK is around thirteen million units, meaning that the GTA V launch day allocation amounts to about a fifth of total consoles sold.

http://www.computerandvideogames.com...r-release-day/
Opublikowano

Przecieki są, że Disney wykupił  prawa do ME od Bioware. Będzie fajna bajka robiona :D

wyciekł 1 screen. 

400_points___best_caption_by_toxicflint-

Opublikowano

serio - podobnie jak kolejna pilka nozna i kolejny FPS (Frostbite 3) itp. Mnie to jara zdecydowanie bardziej niż nowy Killzone w 30 klatkach i Infamous...

Zreszta niektórzy trzesa uszami na myśl o GT 5.5 :teehee:

Nie chcę nic mówić.. ale na chwilę obecną wychodzi na to, że to "GT5,5" bardziej  zasługuje na miano GT6 niż ta Forza na FM5 :rolleyes:

Chyba raczej chciałeś powiedzieć, że będzie to te GT, które miało niby wyjść na PS3 już 4-5 lat temu, a dostaliśmy pasztet w postaci GT5.

Wszyscy piszą o bojkocie CoD'a, FPS'ów, tasiemców itp. a lecą po GT5 na premierę i później są takie cyrki, że w GT6 na PS4 będzie połowa aut z PS2 i jeszcze się cieszą, że taki port będzie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To normalny proceder. Popatrz na Final Fantasy: zmieniają się lekko historyjkę, zostawia zacofany gameplay, wrzuca rozebrane dziewczynki, lalusiowatych chłopców, dziwaczny design, kryształy, dziwne stworki, no i taką niezjadliwą mieszankę wytłacza się na płytach i sprzedaje żyjącym sentymentem 8 i 16 bitów pryszczatym fanom (ge)jRPGów.

Opublikowano

To normalny proceder. Popatrz na Final Fantasy: zmieniają się lekko historyjkę, zostawia zacofany gameplay, wrzuca rozebrane dziewczynki, lalusiowatych chłopców, dziwaczny design, kryształy, dziwne stworki, no i taką niezjadliwą mieszankę wytłacza się na płytach i sprzedaje żyjącym sentymentem 8 i 16 bitów pryszczatym fanom (ge)jRPGów.

Wiem, ale ja do tego ręki nie przykładam :)

Opublikowano

Zgadza się.. GT5 w formie w jakiej wyszło byłoby ok, gdyby wyszło max 2 lata po premierze PS3. W 2010 roku powinno być takie, jak wygląda na to, że będzie GT6. Niemniej jednak na chwilę obecną wygląda na to, że GT6 w stosunku do GT5 będzie miało znacznie więcej usprawnień niż FM5 względem FM4.

btw. Nie wiadomo czy taki port będzie... osobiście mam nadzieję, że nie i zamiast tracić na to czas zajmą się GT7.

Opublikowano

Szkoda, że to demo na 99% będzie miało tylko Silverstone i samochody Nissana (potwierdzone to Leaf, 370Z i GT-R).

Opublikowano

Serio wystarczy jedna ładnie wyglądająca realistyczna scigałka żeby się jarać ? A potem się ludzie dziwią, że mało oryginalnych gier wychodzi jak ciepło w majtach po kolejnej części racera ludzie mają.

Masz przemęczenie materiału, serio. Protip: w 2001 roku było dokładnie tak samo. Gran Turismo 3, ogólnoświatowe spusty, anyone? Wtedy tylko na premierę była przedstawicielka innego gatunku, bijatyk - TTT. Teraz są shooterki, więc będzie CoD.

Porównajmy przeskok graficzny ówczesny do obecnego. Tamte spusty przynajmniej były uzasadnione. Zesztą PS2 to była druga generacja oparta 3D na dobrą sprawę.

Inna sprawa, że na mnie wrażenie by może zrobiły sceny nie z wnętrza samochodu.

Zaskoczenie targów i serio mocne wrażenia pod każdym względem, nie tylko graficznym, to był MGS V.

Opublikowano

Oj tak, Phantom Pain mną pozamiatał po całości. Aktualnie to mój numero uno w kwestii oczekiwanych tytułów (no jeszcze jest Nietoperz).

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Słyszałeś o Google?

21 - 25.08.2013 w Kolonii. Ludzie, przestańcie zadawać takie pytania bo to jest pierwsza pozycja po wprowadzeniu frazy w wyszukiwarce...

Opublikowano

nemesis , daj maila, mam  pytanie odnośnie jednej gry, widzę że w nią grasz. Pmki mi nie działają.

Opublikowano

Szkoda, że w tym roku nie uda mi się pojechać na GC, zapowiada się tak ciekawie....

Opublikowano

Jak tam, jaracie się Hotline Miami?

Nie.

Opublikowano

Nie mam ani nawet grama hype'u na tą grę. Nawet jakby mi ją dali w Plusie, to zastanowiłbym się czy w ogóle ściągać. Mam tyle zaległości, że niepotrzebne mi jakieś mini-gierki z PC-ta teraz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.