Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

był kiedys chyba greg

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pod względem ślepego fanbojstwa to do Yetiego, który pisze że na WiiU nie ma w co grać, podczas gdy wiadomo że bierze na premierę dwa razy droższe PS4 i będzie grał w dwie gry na krzyż, nikt nie ma startu, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Daddy kiedyś szalał ? Bo teraz nawet spoko ziomuś ; d

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Jak ktoś jest fanboy'em, to może nawet mieć wszystkie konsole od 1978 roku, co nie zmienia faktu, że jawnie w tzw. forumingu niektórych fanów Xa widać, jakiej marce oddają cześć, a jaką starają się przy każdej okazji wyśmiać, skrytykować, łapiąc się już tak głupich chwytów, jak obrzydzanie konsoli przez fanbase.

I nie, nie widzę niczego złego w określeniu się "tak, wolę Xa i politykę M$/PS i Sony", każdy ma swoje powody, ale irytujące jest udawanie jakiejś pseudo obiektywności i głoszenie wyższych prawd.

Przecież na tym forum z powodu jakiejś chorej niechęci do Sony niektórzy już próbowali negować potęgę PSXa i PS2.

Opublikowano

Hipokryzja - tak się to nazywa.

Opublikowano

Lubie yetiego i dobrze ze jest ktos taki na forum bo latwo zweryfikowac kretynow ktorzy wierza ze to pisane na serio (gdzie sam przyznal ze to troll - temat "3 pytania do").

Opublikowano

a dlaczego trolluje zamiast pisać to co naprawde sadzi? bo jego poglady wybiegaja mocno poza CW.

Opublikowano

Najlepsze, że podczas gry w TLOU był potulny jak baranek. xD

Opublikowano

TLoU GOTY sorry gta, zawód po chu,ju

Opublikowano

zależy dla kogo. GTA to taka gra o wszystkim i o niczym, z kolei TLoU to gra na 1 raz.

Opublikowano

TLoU chciało mi się przechodzić 3 razy, zaraz po drugim razie odpalałem new game i pewnie bym je przechodził do dzisiaj, dawkując co jakiś wieczór te cudeńko, ale zgrzeszyłem i sprzedałem tą gierke na rzecz gta, które po przejściu fabuły teraz leży obok plejki i się kurzy, byłem w błędzie, ale co kto woli

Edytowane przez mersi

Opublikowano

niektorzy maja podobne zdanie, ale czekaja, az rockstar bedzie poszerzal content GTA O. w TLOU nic takiego nie zobaczysz poza jakims dlc na 6h.

Opublikowano

minimalne wymagania sprzętowe na CoD: Ghosts

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

rekomendowane:

Video: NVIDIA GeForce GTX 780

dat pisi gejmning, dat optymizacja. dat grafika. hnng

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

wymagania adekwatne do roznicy jaka bedzie miedzy pc a obecna zanikajaca generacja? wiekszym bekiem jest kupic Coda na next geny.

Opublikowano

Raczej kupić next gena dla CoDa.

Opublikowano

Bekiem to jest granie w tą shitową serię. 

Opublikowano

zapowiedzieli już coś ciekawego na PS4?

Opublikowano

Na premierę nie. 

WTF, 50gb miejsca dla Ghosts? 6gb ram? Ich powaliło kompletnie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moze na PC swiatlo nie bedzie oskryptowane albo pies bedzie mial siersc w real time?  :teehee:

Opublikowano

Przynajmniej 3 tytuly na start w ktore bede chcial grac, a co?

Opublikowano

Dla mnie nic, dla innych tak, kwestia gustu.

Opublikowano

Pod względem ślepego fanbojstwa to do Yetiego, który pisze że na WiiU nie ma w co grać, podczas gdy wiadomo że bierze na premierę dwa razy droższe PS4 i będzie grał w dwie gry na krzyż, nikt nie ma startu, heh.

Dla mnie nie ma w co grać, poza tym nie interesuje mnie konsola, która w 2013 roku technologicznie stoi niemal na tym samym poziomie co PS3/X360. Miałem GC i Zelda WW, to jedna z lepszych gier w jakie grałem, ale gry wielkiego N mnie nie kręcą, poza tą Zeldą. Jeden tytuł to za mało, aby inwestować w technologicznego szrota. A PS4 kupie dla KZ, DC i Rosegun, które dostanę za free z Plusa, może wezmę jeszcze Watch Dogs i BF4. Wydaje mi się, że do premiery inFamous, Wiedzmiena czy Destiny będę miał w co grać. Poza tym tyle lat z PS3/X360 to człowiek jest głodny nowej generacji jak nigdy wcześniej. Usatysfakcjonowany odpowiedzią?

a dlaczego trolluje zamiast pisać to co naprawde sadzi? bo jego poglady wybiegaja mocno poza CW.

Bo mam już tyle lat, że mam gdzieś, które pudełko ma to czy tamto. Proszenie rodziców o kupno konsoli mam już dawno za sobą, a jeżeli na Xone wyjdzie coś tak fajnego jak za czasów X360 Girsy czy Halo 3, to na pewno kupie tą konsole. Trolluje bo mam z tego ubaw i lubię czytać posty niektórych osób jak wszystko biorą na serio.

Najlepsze, że podczas gry w TLOU był potulny jak baranek. xD

Bo na forumie, zwłaszcza w tym temacie 99%$ moich postów to trolling? Właśnie, gramy kiedyś w MOTG? Może przy okazji nowych map odpalisz najlepszą grę tej generacji?

Lubie yetiego i dobrze ze jest ktos taki na forum bo latwo zweryfikowac kretynow ktorzy wierza ze to pisane na serio (gdzie sam przyznal ze to troll - temat "3 pytania do").

+1, przynajmniej jeden trzeźwo myślący.

A teraz wracajmy do tematu. Dlaczego Xone jest tak chvjowy i co można powiedzieć o ludziach, którzy mają zamiar go kupić. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mają nasrane we łbie. Gdyby na XO zapowiedzieli Gears of War i powrót do jedynki, taki remastered ultra HD z takim samym multi, nie tym co porobili od trójki to bierę na premierę i wbijam w PS4 na długi czas. Pokazali nowe tytuły ale nic z tego mnie nie grzeje i dlatego wybieram w nowej generacji na starcie PS4 :) Sony mnie rozpieściło Plusem.

Opublikowano

Jeszcze wracając do tego hejtu na Cage'a, to ja od dawna go uważałem za genialnego reżysera, ale kiepskiego scenarzystę. Dlatego Farhenheit miał tak zrąbaną końcówkę, dlatego Heavy Rain nie uniknął pewnych nieścisłości i naciągania fabuły, i dlatego pewnie Beyond również pod względem scenariusza będzie na średnim poziomie. Jakby media miały odwagę, to by zjechały grę za scenariusz i by Cage wreszcie poszukał scenarzysty z prawdziwego zdarzenia. Bo jako reżyser ma warsztat i talent. Umie zbudować klimat i wie jak aranżować sceny i robić ujęcia. Ja do dziś pamiętam 

scenę z toalety w Farhenheit, gdzie bohater ocknął się z transu i próbował zorientować się w sytuacji, np. zmywał z siebie nieswoją krew przy umywalce. Podobnie np. scena zabawy z Shaunem w Heavy Rain na placu zabaw, też była bardzo filmowa i dobrze zrealizowana.

Co do czynności kontekstowych, to powinno być jak w Fahrenheit, że one mają jakieś logiczne uzasadnienie, gdzie w owej grze codzienne czynności podbudowywały psyche, czyli tak jakby pasek zdrowia. Miało to sens, bo ogółem atmosfera była przygnębiająca, gracz był zmotywowany żeby ten pasek mieć wysoko, a i przy okazji budowało to filmowy klimat ;)

Opublikowano

minimalne wymagania sprzętowe na CoD: Ghosts

CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB RAM
HDD: 50 GB HD space
Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX: 11
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

rekomendowane:

Video: NVIDIA GeForce GTX 780

dat pisi gejmning, dat optymizacja. dat grafika. hnng

Nie pc gaming tylko (pipi)ani partacze. Przyzwyczajeni, ze gracze na konsoli kupia byle (pipi) to tutaj odwalili takie cos.

Jakim cudem (pipi) wyglądajace jak z ps3 może miec wymagania wieksze niz watch dogs czy Bf4, ktore gniotą jajca?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.