Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ciężko obliczyć przy średnio 15 tysiącach kont online

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jaczes, nie ma kogoś takiego jak osoba znająca się na grach czy jakieś inne guru. 

Opublikowano

Rozwiazalem test PE i wyszlo mi ze jestem omnibusem. 90% redakcji miala podobno gorszy wynik. Ty w ogole wiesz co to (pipi)a jest psygnosis? Co to jest forsaken albo life force tenka czy shin megami tensei? Wiesz (pipi)a?

Co teraz cwaniaczku z miodem w uszach?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

A najlepszy tytul w tamtym roku czyli Virtue's Last Reward jak wam sie podobal?

Gra absolutnie przelomowa jesli chodzi o prowadzenie fabuly.

Pytanie retoryczne, mainstreamowe flakersy, co wy mozecie wiedziec oprocz GTAV GOTG MESJASZ.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Pytanie retoryczne, mainstreamowe flakersy, co wy mozecie wiedziec oprocz GTAV GOTG MESJASZ.

Tam sie nie strzela, pewnie nie slyszeli nawet.
Opublikowano

Rozwiazalem test PE i wyszlo mi ze jestem omnibusem. 90% redakcji miala podobno gorszy wynik. Ty w ogole wiesz co to (pipi)a jest psygnosis? Co to jest forsaken albo life force tenka czy shin megami tensei? Wiesz (pipi)a?

Co teraz cwaniaczku z miodem w uszach?

Łohoho moja druga gra (oryginal nawet) na PSX'a :) Jedyne co teraz pamietam z niej to, ze miala fajna muzyke i troche sie balem grac w to ;P No ale moze to dlatego, ze byla to szwabska wersja ;)

Opublikowano

Nie sądziłem, że można mieć taki ból dupy w internecie. Jak widać człowiek jest zaskakiwany przez całe życie. :)

To są skutki zbyt dużej dawki koksu, więc jak chcecie być normalni nie bierzcie koksu. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jaki bol dupy o to, ze ktos ma 40pare w lapie i do tego jest guru gier video.

Powinienes sie cieszyc, ze nie kazdy gracz doklada cegielke do stereotypu tlustego/wychudzonego (w oby przypadkach pryszczatwgo) maniaka gier.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Sorry, pisane miedzy superseriami plecy/klata.

Opublikowano

Jak ktoś się obawia, że będzie trzeba za pół roku zmieniać cały komputer, mimo że kupił go rok temu, to przypominam, że te wszystkie ustawienia Ultra/Wyje.bongo/FullHaDe/Eksjat broń boże nie mają na celu wyświetlania jakości grafiki na takim poziomie jak PS4 czy Xbox One. Bo będą go przewyższać.

Na medium też. Także nie ma co płakać. Wiem, że tłumaczę oczywistość, ale panika na forach jest wręcz nie do zniesienia.

Miło, że technologia idzie do przodu. Czy to tekstury w rozdzielczości 4k, czy szmery bajery jak teselacja i inne buzzwordy :).

Poprawiles mi humor, dzieki kolego, dla takich postow warto odwiedzac CW.

To podbudowywanie blachowcow jest ultra zabawne.

Opublikowano

to dej plusa

Opublikowano

To ja podbuduje konsolowców. Będziecie mieli całą generację full HD i 60 fpsów. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

to dej plusa

Sorry, nie trafilem w plusa - tak to sie mowi w tym temacie?

Opublikowano

eX4cTly

Opublikowano

a ja właśnie wymieniłem proca i płytę pod BF4 jak boga kocham, to jest ostatni raz kiedy modernizację kompa robiłem, choćby BF5 w wersji pecetowej rzygał złotem to i tak wezmę go na PS4/XONE.

człowiek wymienia podzespoły a potem głowi się i troi czemu to nie działa albo nie działa tak jak przedtem i traci tylko godziny na szukaniu rozwiązania.

Opublikowano

Było nie iść w AMD ; d Pokarało ; d

Opublikowano

a ja właśnie wymieniłem proca i płytę pod BF4 jak boga kocham, to jest ostatni raz kiedy modernizację kompa robiłem, choćby BF5 w wersji pecetowej rzygał złotem to i tak wezmę go na PS4/XONE.

a mówiłeś, że ps4 nie kupisz... 

Opublikowano

Geez jak to gracze lubią sobie utrudniać życie. Wybór jest prosty - bierzesz konsolę next gen (docelowo PS4), cieszysz się exclusive'ami i świetną usługą abonamentową, dostajesz wszystko pod ręką i nie babrasz się z niczym. W nowej generacji będzie nastawienie na social gaming, który będzie w zasięgu góra trzech wciśnięć przycisków na padzie. Będą bajery i akcesoria, integracja między sprzętami, fura zabawy. I przede wszystkim wygoda, oszczędność czasu, intuicyjność. To w tej chwili najważniejsze elementy w zapracowanym, zabieganym świecie, w której średnia wieku graczy dosięga już momentu "rodzina, praca, dom, jakaś chwila na granie przy dobrych wiatrach albo zarwanej nocy". 

Gracze potrafią narzekać na dłuższe update'y w PS3, na synchronizację trofeów która trwa dłużej niż powinna, na to że cyfrowe gry nie są instalowane w locie przy okazji ściągania. I ja to rozumiem. Bo nawet kilka minut straconego czasu to dużo. Tym bardziej dla nich godzinowe babranie się z czysto PC-towymi problemami jest wręcz abstrakcją i nie do przyjęcia.

Jesteś graczem? Świetnie! Kup konsolę.

Opublikowano

to jest to co vita dostała w plusie? usunąłem po jakichś 15-20 minutach

Opublikowano

Dla innych abstrakcją nie do przyjęcia jest babranie się z frameratem poniżej i tak marnawych 30fpsów. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

no PS3 już bardzo pokazało jaki to console-gaming jest wygodny, jedna wielka beka

Opublikowano

xone zapewni mozliwosc wyswietlania rzdzielczosci 4k, ale wszystko zależy od checi developerów.

Czyli 720p i 900p w grach na smieszna konsole to po porstu niechęc devów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.