Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co ogralem/ogrywam/ogram w tym roku na vite (lista odmienna od waszej):

- zero escape: virtue's last reward 9+/10; wyzyny storytellingu. Nie ma gier z lepsza fabula.

Lipa tylko ze w prequel nie zagrasz na vicie.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Zapomnialem o muramasa rebirth <3

jedna z najladniejszych gier ever.

Opublikowano

Przecież indory masz na piecu i to większy wybór. :)

No jasne ze tak, ale taki Spelunky, Limbo, Hotline Miami czy nie dawno wydany Lone Survivor miażdżą na vicie i szczerze nie wyobrażam sobie grać na pc w te gierki, a tak np przed spaniem leżę sobie elegancko w łóżku i sobie napierniczam w indyki, ewentualnie jak żona zajmuje tv a mam ciśnienie na gierki xD to sobie odpalam dziecko Sony

Teraz z indyków czekam na terraria oraz rogue legacy, co do pudełek to Dragon's Crow, Tearaway , P4G

Poważnie gier przynajmniej dla mnie jest dużo, ale faktycznie boli ze nie robią żadnych mocarnych exow

Edit:

Wlasnie dotarłem do domu a tu czeka na mnie przesyłka z Dragon's Crown hell yeah ! Teraz tylko niech dojdzie muramasa z play asia i next gen mi nie potrzebny;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No ok, ale Ty już miałeś vite i sobie teraz pykasz w łóżku podczas okupacji. :D

Ale ja odnoszę się do tego, że raven nie ma (jeszcze xD ) Vity i z tego co zrozumiałem to kupiłby dla indorów, które z tego co wiem ograł/ma(bo u niego niestety ma=/= ograł xD :** ) na PC.

No ale to jego kasa, ale jestem ciekaw co zrobi. :>

Opublikowano

Juz lepiej na PS4 odlozyc, niz kupowac teraz Vite. A tak to cena spadnie, gierki potanieja i kilka dobrych gier jeszcze wyjdzie.

Opublikowano

Co ogralem/ogrywam/ogram w tym roku na vite (lista odmienna od waszej):

- zero escape: virtue's last reward 9+/10; wyzyny storytellingu. Nie ma gier z lepsza fabula.

- persona 4 golden: 9+/10; gra na minimum 70h; jrpg bez w(pipi)iajacych wad ce(pipi)acych gry z tego gatunku

- djmax tune US import 9+/10; najlepsza gra muzyczna od czasu amplitude

- lumines 9/10 - najlepsze lumines ever; znany gameplay z oszalamiajaca oprawa

- dragons crown - bedzie tez na ps3, ale grafika na oledzie podobno miazdzy; juz do mnie leci z artbookiem

- batman blackgate - wszyscy pieja z zachwytu

- tearaway - wiadomsa

- FFX HD - wyglada super

Na oslawione indyki nie ma nawet czasu  ;)

Co do tgo, ze vita jest chuyowa do grania w tramwaju - wiekszej bzdury dawno nie czytalem. Dzieki opcji uspienia i nastychmiastowego wybudzenia vita jest idealnym handheldem w teren i towarzyszy mi w codziennej drodze z i do pracy.

Yaczes proszę o potwierdzenie tego na pw, bo nie wiem czy to znowu trolling :(

Opublikowano

Vitę również mam, a to ze względu na przedłużenie umowy, inna sprawa, że zatrzymam sprzęt choćby dla połączenie z PS4 :)

Opublikowano

Najwiekszy hejt na vite nakręcają ci co jej nie posiadają:-) . Kupilem vite w czerwcu i do dzisaj mam w co grac ,nie rzadko wybierając granie na vicie,od np: nudnego gta5 na ps3.

A tak wogole to od momentu kiedy stalem sie posiadaczem vity, i doswiadczylem tego multitaskingu , jak sie wszystkim szybko i łatwo operuje na vicie, to czasem az nie dowierzam jak to ps3 zamula w kazdej mozliwej operacji jaką chce wykonac np: synchronizacja trofeow ,instalowanie gier itp....itp

Opublikowano

No wiem ze sa ludzie ktorzy jak wydali na gre 220zl to wmawiaja sobie ze to jest GOTY i trzeba w to grac miesiacami, bo wydalem 220 zl i to jest goty! .malo tego GOTG !!! !!

To nie jest wina vity ze gta5 jest nudne:/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Na ten moment to Ty wydałeś kilkaset złotych na ułomnego handhelda i próbujesz nam wmówić, że od czerwca masz w co grać. Sorry, ale jeżeli Ty masz w co grać na Vicie to ja nie wiem co mam powiedzieć jako właściciel 3dsa.

Opublikowano

No wiem ze sa ludzie ktorzy jak wydali na gre 220zl to wmawiaja sobie ze to jest GOTY i trzeba w to grac miesiacami, bo wydalem 220 zl i to jest goty! .malo tego GOTG !!! !!

To nie jest wina vity ze gta5 jest nudne:/

Twój sposób myślenia mnie po prostu rozpier.dala, bo takim myśleniem można odnieść się do każdej gierki, która dla kogoś jest GOTY/GOTG. 

Opublikowano

Od czerwca ogralem co najmniej 30 gier na vicie min. Uncharted,assassins creed, raymana ,gravity rush, superfroga,sine mora itd itd. I nie staram sie nikomu nic wmowic, poprostu mowie jak jest na moim przykladzie.

A co do 3ds to zazdroszcze:-) . Popelnilem blad nie kupujac 3 ds jak byl w carreforurze za 299zl :/. Wybralem wtedy vite za 1000...

Opublikowano

nie chciałoby mi się grac w porty gier ze stacjonarnych konsol

Opublikowano

Popelnilem blad nie kupujac 3 ds jak byl w carreforurze za 299zl :confused:. Wybralem wtedy vite za 1000

Interes życia :sorcerer:

Opublikowano

Mnie sytuacja z Vita cieszy, dzieki temu nabylem wczoraj Vite z 16GB pamieci i gra WRC 3 z drugiej reki w cenie 2 nowosci na PS3.

Opublikowano

Przecież dwie nowości na PS3 kosztują w Polsce ok. 100 zł

Opublikowano

Mowie o grach za 219zł ;)
Opublikowano

On też mówi o grach za 219zł.

Opublikowano

On też mówi o grach za 219zł.

A ja mowie o tych ktore mozna odsprzedac, pozyczyc koledze, o tych ktore sa fizycznie namacalne z ktorych mozna zdjac folie i powachac swiezy druk, te ktore moga wejsc w sklad kolekcji wypelniajac miejsce na polce.

Nie robie skladek wiec z poczatku nie zalapalem.

Ciekawe czy na ekskluzywna bielizne dla swoich kobiet tez takie osoby sie skladaja, tydzien ponosi majtki jedna a tydzien druga.

Opublikowano

Rozmawia dwóch "graczy" :

- Ale na PS3 teraz wysyp kapitalnych exów, i to na sam koniec generacji.

- Ehe.

- A dodać do tego jeszcze Plusa, to już naprawdę, kiedy ja to wszystko ogram.

- Yhy

- No , a co tam u ciebie na PC ? Jakieś nowe, extra exy ?

- Pewnie!

- Jakie ?

- Shader 6.0

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Pierwszy to Mendrek, a drugi? 

Opublikowano

A gdzie to nasz newsman Figaro,ktory tak dzielnie donosi o zlych wiadomosciach o next genach? A sorry zapomnialem,ze on tylko o zlym MS wrzuca.

Yesterday, we received a note from Astro

Gaming (whom we've recently spoken with

about next-gen audio) indicating that their

headsets will work for chat on the PlayStation

4… just not right away. This prompted us to dig

a little deeper and find out what gaming headset owners can expect on November 15.

The answer we received from Sony is

complicated. If you have a Sony-branded

PULSE gaming headset (or the elite edition

of that product), you will need to wait for a

system update coming in the future. It

seems that those will not work at all at launch. Any other headset that relies on bluetooth

for chat will not work at all. If you have something that relies on USB for chat (like

the Astro mixamps and Astro A50 wireless

system), you'll eventually be able to use

those. An update will be coming in the

future.

Any headset that relies on digital optical for

game audio will continue to provide that out of

the box. You just won't be able to chat yet.

www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/10/10/planning-on-using-an-existing-headset-with-a-ps4-read-this.aspx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.