Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś wierzyć mi się nie chce, że w przeciwieństwie do PS3, nowa maszynka Sony nie będzie współgrała ze słuchawkami BT. Na Chlebaku działa chyba każda.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Lol, bedzie fajna komunikacja na tym drucie ktory dodaja do konsoli.

#PS4 #guwnowypływa

I tak kupisz.....

Opublikowano

Jakoś wierzyć mi się nie chce, że w przeciwieństwie do PS3, nowa maszynka Sony nie będzie współgrała ze słuchawkami BT. Na Chlebaku działa chyba każda.

A gdzie masz napisane że nie będzie wcale ? Na początku nie będzie działać. Widać muszą napisać kosmiczny program do obsługi HS :)

Opublikowano

Wiadomo, że się kupi konsole za 1700zł. Tylko ekscentrycy ( którzy i tak nie korzystają ) lub no-life'y wydają po 4-5 kafli na PC do nic nie znaczących ogólnie mówiąc gierek. A mądrze , bez dymania w dupale skrojona cena konsoli, klasa, elegancja by czasem, w chwilach nudy, chęci odprężenia, sobie pograć w najnowsze trendy i produkcje. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

4-5 kafli wydałem tylko w tym miesiacu :( a przed koncem roku trzeba bedzie kupic nową kartę graficzną :(

Opublikowano

Coś w tym jest, że  teoretycznie słabe konsole dostają najlepsze pod wieloma względami gry ( nie mówię oczywiście o grafice ).

Cena PS4 mocno OK, ale to zależy od punktu siedzenia.

Opublikowano

#PS4 #guwnowypływa

Sytuacja xboxa

csmUgC.gif

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

A gdzie masz napisane że nie będzie wcale ? Na początku nie będzie działać. Widać muszą napisać kosmiczny program do obsługi HS :)

W cytacie który wrzucił zaq masz

Any other headset that relies on bluetooth for chat will not work at all.

a w to nie wierzę.

Opublikowano

#PS4 #guwnowypływa

I tak kupisz.....

Chyba predzej po to by przejsc Shadow Fall i sprzedać sprzęt za tyle samo co kupiłem.

Opublikowano
A gdzie to nasz newsman Figaro,ktory tak dzielnie donosi o zlych wiadomosciach o next genach? A sorry zapomnialem,ze on tylko o zlym MS wrzuca.

Nie moja wina, że 95 procent złych newsów o next genach dotyczy Xboxa :/ A byłem pierwszy co doniósł o upclockach Xone, więc nie pie.rdol farmazonów, mój pyszczku

Opublikowano

Dzisiaj w Japonii wychodzi model Vity z ekranem LCD zamiast OLED. Jest już nawet zdjęcie, na którym widać kolejki

2fI8Itjl.jpg

:(

Opublikowano

wszyscy czekaja na Vite TV, przenosna Vita po tej zapowiedzi to shieet

Opublikowano

Dzisiaj w Japonii wychodzi model Vity z ekranem LCD zamiast OLED. Jest już nawet zdjęcie, na którym widać kolejki

Akurat pierwszy rzut na Amazonie sprzedał się błyskawicznie, jeśli dobrze pamiętam z tematu na GAFie...

Opublikowano

2fI8Itjl.jpg

Teraz wszyscy katuja pokemony a nie jakas vita.

Opublikowano

Bo Mendrek im o niej nie powiedział.

Poszedłbyś po Saint Row 4, gdy można kupić GTA V?

Opublikowano

Wkur.wili mnie informacją o niedziałających oryginalnych headsetach Sony z PS4. Myślę, że obsuwa wprowadzenia obsługi wiąże się z tym, że chcą zablokować programowo inne słuchawy, tak żeby tylko dedykowane zestawy.

Opublikowano

szkoda trochę Vity bo to fajny sprzęt i naprawdę dobrze dopracowany (szczególnie w stosunku do PS3)

4-5 kafli wydałem tylko w tym miesiacu :( a przed koncem roku trzeba bedzie kupic nową kartę graficzną :(

imo głupota kupować teraz części do kompa, lepiej za rok najszybciej to zrobić kiedy już nextgeny na dobre się zadomowią, będzie wiadomo lepiej jakie będą wymagania nowych gier (czy rzeczywiście aż tak wysokie, ile pamięci będą zjadać itd.) i wszystko nieźle potanieje.

Opublikowano

Wkur.wili mnie informacją o niedziałających oryginalnych headsetach Sony z PS4. Myślę, że obsuwa wprowadzenia obsługi wiąże się z tym, że chcą zablokować programowo inne słuchawy, tak żeby tylko dedykowane zestawy.

Przeciez jakis czas temu sami powiedzieli ze ich odicjalny headset 7.1 i sluchawki BT beda chodzily, wiec nie wiem o co chodzi?

Opublikowano

Przeciez jakis czas temu sami powiedzieli ze ich odicjalny headset 7.1 i sluchawki BT beda chodzily, wiec nie wiem o co chodzi?

O 7.1 to też czytałem (sam taki posiadam i bardzo mnie ucieszyła ta informacja) ale nie kojarzę aby coś mówili o headsetach pod bluetooth...

Opublikowano

W ogóle coś musi być na rzeczy z BT w PS4... Niedawno okazało się, że działać będą tylko 4 pady (na PS3 działa 7), a teraz ograniczają headsety BT.

Opublikowano

Lipa, jeżeli to prawda, ja mam do PS3 ten oficjalny headset Playstation i nie mogę na niego narzekać. Z tego co pisał ćwierkał Yoshida, ten najnowszy headset do PS (ten na wypasie za kilka stów) będzie działał z PS4. Dobrze, że dodają te słuchawki, wprawdzie dziadowskie, ale lepsze to niż nic i brak komunikacji.

Opublikowano

1381448230-dr3-coop-bearinator-reaper.jp

Nextgenowy ex i nextgenowa grafika :turned:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Rzeczywiścei poziom graficzny jak w Uncharted. Problem z tym, że w tym jak na Vitę :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.