Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Grafika ładna, ale na pewno nie poziom next gena. Zresztą i tak w takiej grze najważniejszy jest content a nie oprawa, więc twórcy mieli inne priorytety przy pisaniu gry.

A tak btw to ładnie ich po(pipi)ało z PS Plus

Opublikowano

To jest raczej, ten prawdziwy sequel Amnesii. Całe szczęście, że FG nie zapomniało, gdzie się wybili i nie robią gry z myślą tylko o PS4.

Opublikowano

Google nie boli.

Dają MGR Revengeance i Remember Me.

Opublikowano

Remember Me ( 4 miesiacie ) MGS Rising ( pol roku )

Opublikowano

"po(pipi)ało" jest bardzo pejoratywne, więc się zdziwiłem, co się stało, skoro dotychczas o PS+ można było mówić w samych superlatywach. To też się spytałem. O nowych grach wiem, już je nawet skomentowałem w topicu o usłudze. Ale dziękuję za ciepłe rady.

Opublikowano

Wkur.wili mnie informacją o niedziałających oryginalnych headsetach Sony z PS4. Myślę, że obsuwa wprowadzenia obsługi wiąże się z tym, że chcą zablokować programowo inne słuchawy, tak żeby tylko dedykowane zestawy.

Przeciez jakis czas temu sami powiedzieli ze ich odicjalny headset 7.1 i sluchawki BT beda chodzily, wiec nie wiem o co chodzi?

O 7.1 to też czytałem (sam taki posiadam i bardzo mnie ucieszyła ta informacja) ale nie kojarzę aby coś mówili o headsetach pod bluetooth...
Dziala bedzie ale nie na premiere.
Opublikowano

ellen-page-ps3-bundle.jpg

Wait, wut ?

Beyond za 99 $ ?

Jedna gra od 18, druga od 16 i ,, keep the kids entertained " ?

Ellen Page Bundle

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To gazetka z Australii, czy Kanady?

Opublikowano

Remember Me ( 4 miesiacie ) MGS Rising ( pol roku )

pół roku , a nawet 4 miesiące, to jest dużo czasu. dziwne, że nikt jeszcze nie przypomniał słynnej historii o tym, że "każdy zaineresowany dawno ograł"

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Pad od Valve w akcji

Opublikowano

Spoko to działa, fajnie myszkę potrafi zastapić, nie za bardzo jednak widze tego pada w slasherach czy też grach wyścigowych. Cieszy że w końcu będzie mozna w Civke komfortowo pograc na padzie.

Opublikowano

Kontroler fajny.

Obrodziło nowym gameplayem z gier na PS4 - konkretnie Knack i Deep Down. Obie gry najlepszej prasy nie mają, a jak to wygląda w ruchu ?

Deep Down - znakomite efekty, ogień, fizyka cząsteczkowa, światło, dobre teksury i to w grze online na 4 ! Po raz kolejny dobrze znajomy smok ( mający skądinąd więcej animacji niż smoki w Skyrimie razem ) mierzy się z 4 bohaterami, ci do dyspozycji mają np. zatrzymanie czasu, przywołanie ściany czy bomby. Wygląda to bardzo dobrze, nie poziom trailera ale i tak mamy Dark Souls na sterydach. Jeśli Capcom nie pokpi sprawy z płatnościami, mamy potencjalny hit.

http://www.youtube.com/watch?v=ZIv1IBTSVQw

http://www.youtube.com/watch?v=qiuhSoukIew

Knack - tutaj miła niespodzianka, bo gra bardzo ciekawie zmienia się w zależności od masy i wielkości bohatera, początkowo gameplay z platformówek jakich wiele, później coś w stylu Incredible Hulka + kolosy. Jak zawsze znakomita fizyka i animacja, boli tylko trochę wolne tempo rozgrywki. 

O miłych dodatkach jak co op na 2 graczy nie wspomnę, bo to i tak nikogo. 

Żaden z tej gry must have, ale zaczyna to nabierać coraz fajniejszych kształtów, no i miło że już na start załapała się platformówka.

http://www.youtube.com/watch?v=wuBzdY1wwDs

Opublikowano

Spoko to działa, fajnie myszkę potrafi zastapić, nie za bardzo jednak widze tego pada w slasherach czy też grach wyścigowych. Cieszy że w końcu będzie mozna w Civke komfortowo pograc na padzie.

w civke nie liczac myszki wygodnie mozna grac jedynie na dotykowym ekranie ;)

Opublikowano

Lubię Cernego ale trochę siara, że główny projektant ps4 robi grę aż tak przeciętnie wyglądającą

Opublikowano

Na moje oczy, to Knack ma najbardziej realistyczną oprawę ze wszystkich platformówek + wolne tempo rozgrywki, co w porównaniu do klasycznych, bajkowych platformówke gdzie prze sie do przodu non stop jest naprawdę dużą odmianą.

Martwię się tylko o fun w grze, w porównaniu do Sonica Knack ma prędkość partii szachów i ciężko się będzie przestawić.

No ale zawsze będzie to coś innego od reszty, dobrych klasycznych platformówek ostatnio sporo się narobiło więc moim zdaniem można trzymać kciuki.

No i byłbym zadowolony jeśli w grze pojawiłyby się nieco bardziej otwarte, większe przestrzenie - formuła rozrywki pasuje jak ulał do takiego modelu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Moze nie wyglada jak trailer, ale i tak zapowiada sie za(pipi)iscie.

http://youtu.be/p55xaGygCVU?t=24m2s

Te wszystkie efekty czasteczkowe wygladaja slicznie w ruchu. Chetnie przygiercuje mimo ze nie cierpie gier free 2 p(l)ay.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Uu jak ja nie lubię takiego muskania w grach na fonie a tu jeszcze na padzie. Bitch please.

Opublikowano

Knack wygląda całkiem ładnie, gameplay prosty ale może nie aż taki zły. Szkoda tylko, że design postaci w tej grze (tak jak i tego Knacka) jest dla mnie strasznie odrzucający. Poza tym na tym gameplayu wygląda na to, że dosyć często gra nie potrafi utrzymać 30fps.

Deep Down IMO od początku (pierwszy trailer) jedyne czym "robił" to wygląd twarzy i ogień... teraz już nawet tutaj nie ma szału. Ogień wygląda duuuużo gorzej niż w oryginale, w dodatku jest renderoway w ~15fps. Ogólnie całość wygląda dobrze.. jak na current-geny. Jedyny plus jest taki, że ma to chodzić w 60fps, a pierwszy trailer celował ponoc w 30fps.

Opublikowano

Jeśli celują w 60 FPS ( jakieś źródło masz ? ), przy czym to jest gra online na 4, no to sorry - must have. Z tą grą pewnie będzie jak z Demon's Souls - jak się ogląda to średnio, ale jak zagrasz nie możesz przestać. Żeby tylko to nie było Pay 2 Win albo inne ścierwo i mamy hit. Naprawdę, to jest top grafiki, przy czym nikt nie może powiedzieć że to tylko wydmuszka czy tech - demo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Celować to se mogą, przy 60fpsach tak wyglądać gra nie będzie.

Ostatnio to wszystko próbują sprzedać zwrotem 60 fps byleby hardkory miały mokro.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie chce mi się szukać linków bo mnie ta gra mało interesuje właściwie... ale ten koleś z capcomu, co jest odpowiedzialny za tą grę (nie pamiętam jak się wabi..) mówił, że chodzi w 60fps i że "łatwo było osiągnąć 60fps". Może i łatwo... skoro ta ga wygląda co najwyżej dobrze i ma dużo słabsze efekty niż w pierwotnym trailerze.

Poza tym o jakim topie grafiki mowa? Chociażby multi z nowego KZ też niby ma być w 60fps a na oko wygląda 12,5 raza lepiej niż DD.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wiem jak ktos moze watpic ze na Mesjaszu konsol jakas gra chodzi w 60 fpsach  :ninja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.