Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jakie konsole, taki Mesjasz.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jakie konsole, taki Mesjasz.

Znalazł się mistrz ciętej riposty (pipi)a.

Opublikowano

Zawsze możemy podyskutować na argumenty w TYM temacie

Opublikowano

1080p czy 60fps, przy GTA V gry na nowe konsole wydają się takie puste, przeciętne i zrobione na odpjerdol, że przestałem się kompletnie interesować next genami.

Opublikowano

Bzdura na resorach. Zreszta kogo ja chce przekonac. Nowe gry zjadają pod tak wieloma względami GTA że szkoda pisac

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

granie w beyond po gtav jest jeszcze bardziej upokarzajace dla Cage'a ;]

100% miłosci do gier kontra 100% miłosci do swojego talentu rezyserskiego.

Opublikowano

rozumiem ze meSSer  i maZZeo to jedno konto które zaczyna ze soba dyskutowac.

Opublikowano

Przykro mi, ale fakty są takie, że GTA V zjada jak na razie wszystkie next genowe gry. :(

Kto to widział, żeby current gen>next gen. A jednak, cuda się zdarzają. 

Opublikowano

Co ty pie,rdolisz sutek, co za problem w  tym by gra z obecnej generacji była lepsza od gier z  nast.?

Graficznie wiadomo ze sa lepsze, ale od kiedy to skok generacji zapewniał lepszy gameplay, fabułe i klimat?

Opublikowano

Eh, akurat druga część wypowiedzi to był sarkazm, sądziłem, ze ktoś się złapie, ale nie sądziłem, ze Ty. :confused: Bardziej liczyłem na jakiegoś sonybota.

No ale jak to mówią lepszy rydz niż nic. :E 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

o (pipi)a, wpadłem  w pułapke randoma, bozeratuj.

Opublikowano

ryse jest lepsze od gta v bo jest na next gena i ma lepszą grafe i chuj

Opublikowano

ryse to bedzie maszkaron  który bedzie zbierał oceny typu 6-7/10, gra jest tak bezpłciowa ze tylko system walki moze go uratowac,a ten jak wiadomo bedzie blizej beyond niz grze.

Niech w  koncu ready at down wypusci trailera z ordera, i skłamia ze 1 polowa 2014.

Opublikowano

Bzdura na resorach. Zreszta kogo ja chce przekonac. Nowe gry zjadają pod tak wieloma względami GTA że szkoda pisac

Pisz.

Framerate, grafika, fizyka, efekty itp. Nawet głupie multi.

no ja czekam na argument messera, ze w grze z downem w tytule ogień jest liczony w czasie rzeczywistym a w gta v to skrypt.

Co mnie to obchodzi ? Po 1. DD to fantasy w 1080p, chodzi w 60 FPS, GTA to sandbox 720p, 30 FPS. I co z tego ?

Ognień w DD >>> ogień w GTA V. Pod względem grafiki wiele gier bije GTA V,nawet TLoU Beyond czy U3.  GTA ma swoje mocne strony, ale mimo wszystko ta gra nie wygląda dobrze. Na obecnych konsolach gra z otwartym swiatem wyglada zle, i tyle.

rozumiem ze meSSer  i maZZeo to jedno konto które zaczyna ze soba dyskutowac.

Nie, na pewno nie. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć, że wymienione przez Ciebie gry, które biją w grafice GTA V to korytarzówki i exy, więc to logiczne, że będą lepiej wyglądać. :)

Biorąc pod uwagę, że GTA V to sandbox to wygląda świetnie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

pod względem grafy nie znam chyba ładniejszego sandboxa od gta v

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć, że wymienione przez Ciebie gry, które biją w grafice GTA V to korytarzówki i exy, więc to logiczne, że będą lepiej wyglądać. :)

Biorąc pod uwagę, że GTA V to sandbox to wygląda świetnie. 

Wygląda najlepiej z sand boxów, ale nie świetnie. Co to to nie. Wiele gier current gen ma lepszą grafę.

pod względem grafy nie znam chyba ładniejszego sandboxa od gta v

Sanboxa tak, ale jest wiele ładniejszych gier.

lol jest gorzej niż myślałem xD faping nad grafą, na tym się koncza argumenty za next genami

Poza tym framerate, multi itp,

Opublikowano

No owszem jest wiele ładniejszych gier, ale w większości to są chyba korytarzówki, więc to normalne, że są ładniejsze. To jest fakt i nikt tutaj nie zamierza temu zaprzeczać, bo wyszedłby na idiotę. :P

I nie wiem jak inni, ale na mnie większe wrażenie robi grafa w sandboxie aniżeli w korytarzyku, aczkolwiek grafa w U3, a w szczególności piasek rozwalił mi suty po całości. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No owszem jest wiele ładniejszych gier, ale w większości to są chyba korytarzówki, więc to normalne, że są ładniejsze. To jest fakt i nikt tutaj nie zamierza temu zaprzeczać, bo wyszedłby na idiotę. :P

I nie wiem jak inni, ale na mnie większe wrażenie robi grafa w sandboxie aniżeli w korytarzyku, aczkolwiek grafa w U3, a w szczególności piasek rozwalił mi suty po całości. 

I maja stabilniejszy framerate, i wogóle .. ta grafa taka jakaś

gta-v-multiplayer.png

sand box next gen

infamous-second-son-1.png

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

w sumie sie ciesze ze nie wpadłem jak messer w ta machine "byle ładniej, byłe mnie zabków, byle płynniej, za każda cenę".

Ja właczając gtav widze zayebista grafike z mnostwem detali, ktora zapewnia jakosc ktora prawdopodobnie nigdy nie bedzie mnie starszyc, zreszta juz na poprzedniej generacji sa gry ktore sa po porstu piekne pomimo ogr. sprzetowych.

Chyba jestem szczesliwszym graczem. A widząc taka piekna wydmuszke typu beyond wymiotuje i oczekuje od gry by była grą a nie błyszczaca atrapa.

Edytowane przez _Milan_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.