Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No ale LittleBigPlanet Karting już tak xD

Edytowane przez Sebastian Ś.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ja do dzisiaj nie wiedziałem, że takowa gra istnieje.

Opublikowano

Gry stare i niszowe najlepszymi grami ever ; d

Opublikowano

Mini-gierka? Aha.

Opublikowano

Moze to ze gra nie wyszla na x360 I jest tak jakby konsolowym exem pobudzi Wasze zainteresowanie?

Opublikowano

co? konsolowy ex? na pleystejszon?

GOTY

Opublikowano

Knack w 30fps - NEXT GEN

Opublikowano

15 osób ogląda temat, zakładam, że brak komentarzy ze strony sonyslejwów wynika z zalania klawiatury łzami rozpaczy :(

Opublikowano

A brak komentarzy radosci Xbotow wynika z pobrudzenia monitora i zalepiania klawiatury tajemniczym bialym plynem?  :teehee:

Opublikowano

co? konsolowy ex? na pleystejszon?

Żadna nowość, posiadacze PS3 przyzwyczaili się że ich konsola ma unikatową bibliotekę i gry w które by nie zagrali na innych konsolach. Dlatego też jakoś nie ma tu wielkiej radości. Ot, rutyna.

Mnie bardziej martwi, że spółka-matka Atlusa ma problemy finansowe i grozi jej bankructwo.

http://www.gamespot.com/news/atlus-parent-company-faces-bankruptcy-6410801

Atlus' parent company faces bankruptcy
Index Holdings to undergo "civil rehabilitation proceedings".

Index Holdings, the parent company of Japanese game developer Atlus (Shin Megami Tensei series), looks like it's in financial trouble.

According to a CNET Japan report (via Neogaf), the company will be undergoing "civil rehabilitation proceedings" via the Tokyo District Court. After the proceedings, the company will then undergo a corporate restructuring. The total liability of the company is about 24.5 billion yen ($249 million) as of May 31.

Civil rehabilitation is the Japanese equivalent of bankruptcy proceedings, and is usually the step taken before a more serious corporate failure.

Previously, the company was under investigation for questionable business practices such as fabricating business transactions to maximize the corporate balance sheet. Atlus' previous works include Catherine, the Shin Megami Tensei: Persona titles, and the Etrian Odyssey series.

Byłoby smutno bez Atlusa. A nie, nawet gorzej. Byłoby ch*jowo :/

Opublikowano

Wujek cięta riposta?

Opublikowano

15 osób ogląda temat, zakładam, że brak komentarzy ze strony sonyslejwów wynika z zalania klawiatury łzami rozpaczy :(

Nie, prostu nikt nie jest takim idiotą aby jarać czy komentować fakt, że nieukończone gry chodzą w 15, 30 czy 45fps na sekundę. No może są nieliczne wyjątki.

Opublikowano

Nextgenowe 60 klatek w prawie każdej pozycji to będzie miało Wii U ponoć pół-nextgen.

Opublikowano

Nextgenowe 60 klatek w prawie każdej pozycji to będzie miało Wii U ponoć pół-nextgen.

No z efektami graficznymi jak z PS3. :teehee:

Opublikowano

No tak lepsze 25 klatek w PS4.

Opublikowano

Poczekajmy do premiery konsol, bo naprawdę nie ma co gdybać nad alphami działającymi na pctowych devkitach. Najprościej by było, gdyby Sony i M$ odgórnie nakazali - 1080p/60fps inaczej nie ma gierki. W ten sposób nie istniałyby ciągnące w dół pijawki, które poświęcają płynność za ładne widoczki i cała reszta musi do nich równać, bo inaczej na screenshotach w gazetce będą wyglądać gorzej i nikt nie kupi ich gierki.

Opublikowano

Też mi się to rzuciło w oczy :) Lineup też kuszący, może jednak coś będzie z tego WiiU. W końcu to Nintendo stworzyło pierwszą konsolę :P

Nie, prostu nikt nie jest takim idiotą aby jarać czy komentować fakt, że nieukończone gry chodzą w 15, 30 czy 45fps na sekundę. No może są nieliczne wyjątki.

your-tears-are-delicious-360x500.jpg

Opublikowano

Poczekajmy na premiera po co teraz gdybac jak gry nie sa dokonczone albo byly pisane pod starsze wersje Dev kitow, zeby jeszcze sie nie okazalo ze takie DR3 bedzie niegrywanle przy wiekszej ilosci zombie na ekranie...albo ktos zadzwoni na skype i konsola wysypie sie z blue screenem  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiesz, jakoś wole widzieć coś takiego w 30fps na moim 55calowym tv niż jakąś grę z wiiu w 60fps z grafiką, która była osiągalna dla ps3 4 lata temu.

Killzone-Shadow-Fall-KZ4-Blast-PS4-Game-

Opublikowano

Te Super Mario World na WiiU będzie miało więcej pomysłów i patentów na rozgrywkę, aniżeli Killzone 10 i za te 20 lat.

Opublikowano

A ja wolę niezrównaną płynność która rekompensuje mi nawet gorsze tekstury. Kwestia gustu. Inna sprawa , że Full HD + STAŁE 30 ( a nie jakieś 25 xDDDD ) klatek w PEWNYCH rodzajach gier dla mnie jest ok : ) 60 to mus w dynamicznych strzelankach multi i wyścigach. Ogólnie w grach nastawionych na oszałamiające akcje i szybkość działania.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Wiesz, jakoś wole widzieć coś takiego w 30fps na moim 55calowym tv niż jakąś grę z wiiu w 60fps z grafiką, która była osiągalna dla ps3 4 lata temu.

Killzone-Shadow-Fall-KZ4-Blast-PS4-Game-

To co mówisz jest przykre, bo brzmisz jak najgorszy typ masturbatora graficznego. Screw the fps! Ważne że się lśni na tysiąc sposobów.

Chociaż ja rozmawiam z fanbojami konsoli, na której przy instalowaniu gry jest więcej zachodu niż na PC  :teehee:.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tutaj napewno bedzie 60fps i 1080p  :thumbsup:

gsm_169_lococycle_gp_pax_ot_multi_082912

Opublikowano

To co mówisz jest przykre, bo brzmisz jak najgorszy typ masturbatora graficznego. Screw the fps! Ważne że się lśni na tysiąc sposobów.

Przez cała obecną generacje mało, która gra chodziła w 60fps, narzekano, że generacja trwa za długo, bo brak progresu graficznego (min. twoje posty), ale widzę, że jednak teraz grafika to mało istotna rzecz, bo ważne są fps. Więc panie hipokryto, kup sobie tytana na 4tys, to w niektórych grach osiągniesz 1080p, 60fps i mega grafe.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.