Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

chyba tylko w zacofanej polszy jest taka posrana mentalność że poki = dziecinne i w ogóle przypał grać w to na mieście czy gdziekolwiek, w usa, niemczech, uk, czy japonii nie mają z tym żadnego problemu, czy w jakimkolwiek kraju gdzie gejming niemalże równa się z taką samą popularnością co filmy, i nikt nie patrzy nikomu na ręce w co gra i ciśnie beke że to jest akurat dla gimbów itd

@seba, to jest turtwig

Do roboty wzialem 3ds w piatek, na przerwie ludzie chcieli zobaczyc te poki, jak to cale 3d w grach wyglada i nikt beki nie toczyl. To tylko mendrek ma jakies kompleksy i sie przejmuje tym "co ludzie powiedza", jak chinskie bajki oglada to pewnie sie na klucz w pokoju zamyka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

chyba tylko w zacofanej polszy jest taka posrana mentalność że poki = dziecinne i w ogóle przypał grać w to na mieście czy gdziekolwiek, w usa, niemczech, uk, czy japonii nie mają z tym żadnego problemu, czy w jakimkolwiek kraju gdzie gejming niemalże równa się z taką samą popularnością co filmy, i nikt nie patrzy nikomu na ręce w co gra i ciśnie beke że to jest akurat dla gimbów itd

@seba, to jest turtwig

Tu jest Polska, tutaj musisz nosić bluzę Prosto, rąbać wódę ze szklanki/słoika i grać w God of War w tramwaju, a nie jakieś dziecinne pedalstwa.

Opublikowano

Mnie na uczelni natomiast skrytykowano, jak grałem przedwczoraj w póki.

Ziomek z siedzenia obok zjechał mnie, że wziąłem squirtle'a zamiast charmandera.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie ciezki wybor. Oba sa fajne.

Opublikowano

@seba, to jest turtwig

Tu jest Polska, tutaj musisz nosić bluzę Prosto, rąbać wódę ze szklanki/słoika i grać w God of War w tramwaju, a nie jakieś dziecinne pedalstwa.

Jakie to jest słabe.

Opublikowano

Jakie to jest słabe.

No i do tego jakie prawdziwe.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

J4YRLP3.jpg

Taki Pikachu pewnie by pasował co bardziej męskim,poważnym i dorosłym (?)graczom. Do ręki jeszcze tylko jakiś gnat i można się pokazać wśród ludzi z takimi Pokemonami.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mendrek, przestań p******** i oszczędź nam tego bełkotu zakompleksionego szambonurka, który myśli, że jak ma w domu wiatrówkę to jest samcem alfa i człowiekiem gór.

Oglądasz kreskówki gdzie dzieciaki ujeżdżają ślimaki i żaby i jeszcze udajesz, że to jest bardziej "dorosłe" od pokemonów XD

Opublikowano

póki ktos nie ma udokumentowanego zdjęcia ze strzelbą nie jest mężczyzną,  a przynajmniej są watpliwosci.

Opublikowano

No Mendrek, w takim razie 1/2 forum to dzieciaki i gimbaza bo grają ( albo chociaż kiedyś grali ) w pokemony...
A Ty jesteś taki dorosły... a TLOU ograne ? Czy czekasz na wersje z Plusa ?

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Pokemon wars czy konsole wars ?:) Ja ostatnio sobie na emulatorze odpaliłemp okemona z gameboya w pracy. 3 tygodnie w to grałem w przerwach i nawet kilka razy w domu :) wciąga to zbieranie pokemonów a mam 27 lat i nie uważam się za dzieciaka. Jak kiedyś 3ds stanieje i będę miał już dość konsol nowej generacji to sobie kupie. Wtedy nadrobie zaległości gier nintendo z ds'a i 3dsa w tym pokemony :).

Opublikowano

Ja napierniczałem jak głupi w Pokemon Crystal na emulatorze. Grę przeszedłem ze 3-4x i pewnie jeszcze kiedyś po nią sięgnę. Szkoda, że obecne Pokemony, które rzucają na rynek wyglądają jak jakieś kosmiczne stwory - kiedyś wszystko to było bardzo blisko flory i fauny i moim zdaniem prezentowało się 10x lepiej.

Opublikowano

Co do pokemonów to nie mówię oglądałem lata temu :) gry też ograłem na jakichś emulatorach z na PC

Opublikowano

Pokemon sprawnie odwołuje się do ludzkich instyktów i prymitywnych aktywności - zbieractwa, kolekcjonerstwa (trofea), walki, hodowli, a do tego uruchamia wewnętrzne dziecko które jara się słodkaśnymi buziami, pika pika.

Ofkoz i tak granie w to jest nieco przypałem, bo to tak jakby być dorosłym i bawić się pluszakami czy figurkami. Niektórym to nie przeszkadza. Inni wolą np. paintball czy ASG, a potem wyżywka w Battlefield. Przynajmniej wojna to bardziej poważny temat niż głaskanie myszowiewiórki... :)

Oj Mendrek, Mendrek. Ty to powinieneś mieć oficjalny tytuł króla trolli PPE. Daddy, Don, czy Maz to przy tobie cienkie bolki. 

Opublikowano

Tobie polecam słownik pojęć internetowo-reklamowych, skoro uważasz, ze Don czy Maz trolluja.

Opublikowano

pytanie retoryczne - ciekawe co by pisał Mendrek jakby Pokemony wyszły spod rąk Sony :P

Opublikowano

pytanie retoryczne - ciekawe co by pisał Mendrek jakby Pokemony wyszły spod rąk Sony :P

Różnorodność, otwartość na potrzeby graczy, gry dla specyficznego odbiorcy, walka z mainstreamem, artyzm itp.

Opublikowano

Czekajcie, to Mendrek ciśnie po pokemonach mimo że sam ogląda chińskie bajki?

#maximumhypocrite

Pierwszy komentuje każdy nowy chapter Naruto :P

Opublikowano

ciekawe co sądzi o tym:

20080406152154.jpg

Opublikowano

Urocze pluszaki  :shok:

Opublikowano

W dodatku nowe IP i jeden z tysięcy exów na jedyną właściwą konsolę na rynku...

Oczami Pana M.

Opublikowano

Co za okaz złapałem!

u72XF9Q.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.