Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nawet WiiU ma więcej exów niż PS4. xDD

Opublikowano

Więcej indyków nawalić się nie dało xD

Opublikowano

Tylko żeby ta ogromna ilość exów nie przyćmiła Waszego sensownego postrzegania rynku gier i nie zapomnijcie kupić konsoli, jeżeli jesteście prawdziwymi graczami. Jak zwykł mawiać wielki prorok.

Opublikowano

No idyki sie liczy tylko gdy wychodzą na ps4.

Kiedys -> Hotline miami = crap, piksele

zapowiedziano na ps4/vita -> swietna gra :D

Opublikowano

Fajnie jakby ktoś wypisał tytuły AAA z tej listy PCtowej, które mają większy potencjał, niż zastanawianie się czy brać je na promocji na steamie za 3zł. 

Opublikowano

No idyki sie liczy tylko gdy wychodzą na ps4.

Kiedys -> Hotline miami = crap, piksele

zapowiedziano na ps4/vita -> swietna gra :D

Nie mówisz jak jest. 

1. Hotline Miami to piksele, i świetna gra zarazem. Nieważne na jakiej platformie.

2. Indyki to może być miły dodatek, ale wypadałoby coś poważniejszego także ograć.

Serio, czy jestem jedynym którego niekończąca się tabela z exami PC lekko dziwi ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gier AAA za miliard dolarow juz nigdy miec nie bedziesz. Exy PC-ta to przede wszystkim gry indie oraz kickstarterowe projekty, ktore zazwyczaj tez grafika nie grzecha, bo cala ta pula pieniedzy leci na zawartosc. W sumie to nie wiem do jakiej kategorii wiec zaliczyc taki Project Eternity.

Opublikowano

@MeSSer

Na mnie lista exów na PC zwyczajnie nie robi wrażenia, bo liczy się jakość, a nie ilość. I wiem, że jakbym przejrzał tę listę to interesowałoby mnie zapewne max 5 pozycji. Max, bo może i żadna by mnie nie zainteresowała. Dlatego takie tabelki to należy wsadzić w (_)(_). ;)

Opublikowano

Serio, czy jestem jedynym którego niekończąca się tabela z exami PC lekko dziwi ?

mnie niszczy ta lista.

Pokazuje tylko, że w przyszłosci ani na PC ani na konsolach nie ma żadnego ciekawego exa

Opublikowano

mnie niszczy ta lista.

Pokazuje tylko, że w przyszłosci ani na PC ani na konsolach nie ma żadnego ciekawego exa

To już kwestia gustu i wymagań. Ja pozostaję realistą.

Oczywiście możemy rzucić gajming w cholerę, ale o co będą kłótnie w CW ?

A tak swoją drogą, niejaki CBOAT stwierdza że 1080 na XOne to bajeczka i powinni konsolę wypuścić w 2014. Mnóstwo problemów, nawet ten upclock CPU coś namieszał.

LET THE WARRIOR FLOW WITHIN YA !

bbtkkz8.png

@MeSSer

Na mnie lista exów na PC zwyczajnie nie robi wrażenia, bo liczy się jakość, a nie ilość. I wiem, że jakbym przejrzał tę listę to interesowałoby mnie zapewne max 5 pozycji. Max, bo może i żadna by mnie nie zainteresowała. Dlatego takie tabelki to należy wsadzić w (_)(_). ;)

Też odpuściłeś sobie lekturę exów na PC po 5 grach xD ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przejrzałem teraz całą listę exów na PC i dla mnie NIC ciekawego. Ani jedna gra mnie nie interesuje z tej listy, ani jedna. 

Na PS4 są chociaż dwie, a lista jest krótsza kilka razy. :P

Opublikowano

cos cicho w  temacie beyonda, czyzby gra okazał się brzydko mowiąc gów,nem?

temat martwy niczym dział xbox one.

co do listy to jest stara  i kłamie, brakuje na ps4 np. deep down i indyków, a lista gie r z pc... xD

to brzmi jak knoslkiller:

1..2..3.. kick it!

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

ten cboat jest niedorozwiniety czy stara sie zmiescic wypowiedz w limicie 140 znaków twittera?

@Messer no ja mysle porzucic granie az to wyjscia nastepnej ciekawej gry czyli pewnie 2014/2015 Battlefront<3

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Ostatnie same pozytywne wrażenia więc Twoje przypuszczenia są błędne. 

Opublikowano

moja opinie podziela połowa magazynów i mnostwo graczy, więc jestem członkiem dużej grupy.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/beyond-two-souls

73/100 więc crap

to, że psx daje 9 czy ile tam dał nic nie znaczy

Opublikowano

Akurat nie patrzę na oceny z magazynów i sajtów tylko na opinie ludzi w temacie.

Ludzie wystawiają ocenę 8 i piszą, że dobrze się bawili przy grze mimo paru bzdur, więc to nie jest taka sama opinia jaką wyraził Milan, wręcz przeciwnie. 

@Milan

A druga połowa magazynów i mnóstwo graczy oceniło grę pozytywnie. Także....

Edytowane przez suteq

Opublikowano

opinie fanów ps3 którzy dali za nia 200zł to naprawde dobre źródło do statystyk.

Zreszta, sutek, najpierw zagraj bo tak samo mozesz gadac  o seksie.

Opublikowano

Pisze tak, zeby seriwsy go nie cytowaly.

No I "GTA VI 900p =xone, 1080 =PS4 haha" za pare lat w statusach confirmed

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

ten cboat jest niedorozwiniety czy stara sie zmiescic wypowiedz w limicie 140 znaków twittera?

@Messer no ja mysle porzucic granie az to wyjscia nastepnej ciekawej gry czyli pewnie 2014/2015 Battlefront<3

Nie, jako pierwszy podał że PS4 ma 8 GB DRR5 itp.

Skoro tak uważasz, ale smutno tak będzie bez Ciebie :(

Opublikowano

Dla mnie w 2014 wychodzą TRZY, 3 gry, które mnie interesują. Na cały rok. Dawno takiego słabego nie było. :(

Granie pójdzie w odstawkę, bo nie będzie w co. 

Opublikowano

Adrian gada co mu slina na jezyk przyniesie, ale to nie znaczy ze zawsze bzdury.

Opublikowano

Cage i Chmielarz są siebie warci, nawet ogoleni na łyso po bratersku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.