Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Adrian gada co mu slina na jezyk przyniesie, ale to nie znaczy ze zawsze bzdury.

Zapewne mówi dobrze gdy ma takie samo zdanie co Ty prawda? xD

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dla mnie w 2014 wychodzą TRZY, 3 gry, które mnie interesują. Na cały rok. Dawno takiego słabego nie było. :(

Granie pójdzie w odstawkę, bo nie będzie w co. 

kup PS vitę.

Opublikowano

ten cboat jest niedorozwiniety czy stara sie zmiescic wypowiedz w limicie 140 znaków twittera?

@Messer no ja mysle porzucic granie az to wyjscia nastepnej ciekawej gry czyli pewnie 2014/2015 Battlefront<3

stara się nie zostaćwykrytym.

btw - beka z xboxa.

Opublikowano

Dla mnie w 2014 wychodzą TRZY, 3 gry, które mnie interesują. Na cały rok. Dawno takiego słabego nie było. :(

kup PS vitę.

I w co bym na niej grał? W indyki, które mam na PC? 

Opublikowano

kup PS vitę.

I w co bym na niej grał? W indyki, które mam na PC? 

Nie tylko w nie. Będziesz mógł grać w gry z PSone, PSVita,PSP,PSVITA,PC,Vita,PS3,Vita,PS4,VitaTV na pięknym Oledzie.

Vita to jest po prostu win- win. Wszyscy się w tym zgadzają. Wogóle tylko taki ktoś jak ty mógł zadać tak niemądre pytanie <zawiedzony>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Najwidoczniej nie jestem targetem Vity. :(

Opublikowano

Najwidoczniej nie jestem targetem Vity. :(

Jesteś, po prostu jeszcze o tym nie wiesz. Dostajesz za pół darmo gry z wielu platfrom, gry indie, które tak wygladają że PC może się tylko zarumienić, morze exów, a jak PS4 wyjdzie to hoho. 

To jak skok na główkę na głęboką wodę. Wszyscy ci mówią nie, sam się boisz, ale kiedyś wreszcie się przełamiesz, skoczycz i zobaczysz jak za(pipi)iście jest.

Kupno Vity jest tym co oddziela chłopców od mężczyzn.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

widze ze razem z  mendrkiem robicie ostre widełki jesli chodzi o bycie samcem

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

widze ze razem z  mendrkiem robicie ostre widełki jesli chodzi o bycie samcem

Ale, że co ?

Mendrek pisał coś ostatnio wogóle ?

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

tak btw kto ma olej w głowie temu dość po słowie.

Opublikowano

Ale ja nie zamierzam kupować PS4 dopóki nie uzbiera się jakieś 10 gier wartych mojej uwagi(czyli pewnie gdzieś 2015).

W dodatku prędzej kupię kieszonsolkę Nintendo niż PSV.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Skoro już wszystko co powiedziałem zostało odpowiednio poprzeinaczane, niektórzy sobie potrollowali, to pora żeby podsumować i przypomnieć co miałem na myśli:

- nie mam problemu z tym, że ktoś gra w Pokemony.

- są dziecinne, i wielu się z tym zgodziło, a ja dodałem że są ludzie którym to nie przeszkadza

- zwróciłem uwagę że w Polsce Pokemony kojarzone są z dzieciarnią i z zabawkami, czyli de facto przypałem - co sam odczułem na własnej skórze przy okazji karcianki.

- dodałem że odnosi się to tylko do Pokemonów, dlatego nieadekwatne jest tu wskazywanie LBP dla przykładu, które nota bene da się przerobić w edytorze na rzecz niezwiązaną wcale z wizerunkiem roześmianego sackboy'a.

- zwróciłem uwagę, że z powodu tej infantylności i głównego targetu, Pokemony mnie nie jarają.

- wizerunek społeczny jest istotny

I tyle. Na koniec suchar:

- Jak tam moja bomba Pikachu?!

- Pika, pika!

Opublikowano

I tyle. Na koniec suchar:

- Jak tam moja bomba Pikachu?!

- Pika, pika!

Tyle lat na forum i wreszcie coś dobrego :)

Opublikowano

z14760739Q.jpg

niech ten zakazany ryj idzie w pizdu, taki sam ekspert jak polskie dziadki w piłce nożnej

Opublikowano

niech ten zakazany ryj idzie w pizdu, taki sam ekspert jak polskie dziadki w piłce nożnej

mimo wszystko producent BulletStorma i paru innych gier.

A tak swoją drogą, to on chyba mówi to samo co Milan, tak z grubsza, co nie ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zapewne też grał na piracie, bo przecież według Milana jak ktoś wyda na grę 200zł to MUSI wypowiadać się pozytywnie. 

XD

Opublikowano

Konkretnie mu chyba o Beyonda chodziło odnośnie tych 2 stów, ale w sumie dobrze, jakby zapłacił to by go kur.vica ostra wzięła xD

Opublikowano

Z drugiej strony, przeciętny gracz kupił za 200 zł i sprzeda pewnie za 190, tym bardziej taki tytuł na raz, więc już się tak nie trzymajcie tej sumki.

Opublikowano

watpie.

Tego rodzaju gry nie trzymaja swojej ceny, w przeciwienstwie do tych ze swietnym multi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ten cboat jest niedorozwiniety czy stara sie zmiescic wypowiedz w limicie 140 znaków twittera?

@Messer no ja mysle porzucic granie az to wyjscia nastepnej ciekawej gry czyli pewnie 2014/2015 Battlefront<3

Nie, jako pierwszy podał że PS4 ma 8 GB DRR5 itp.

Pisał też, że Xone będzie miał downcloki zegarów, że PG robi ex'a na Xone i że LoL będzie na Xone na E3.

Generalnie, wiele różnych rzeczy pisze ;) 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie, jako pierwszy podał że PS4 ma 8 GB DRR5 itp.

Pisał też, że Xone będzie miał downcloki zegarów, że PG robi ex'a na Xone i że LoL będzie na Xone na E3.

Generalnie, wiele różnych rzeczy pisze ;)

Tak, ale nikt nie wie wszystkiego i często wcześniejsze plany są zmienianie z ,, różnych, niezależnych " przyczyn. On i tak jak na takiego internetowego newsmana jest dość dobry. Wiadomo, że trzeba mieć trochę salt do tego co on mówi, ale przekonania niektórych że sobie to wziął z księżyca są po prostu nieuczciwe.

Opublikowano

O downcloakach i chyba LoL pisał kto inny. Z ważniejszych rzeczy, które ostatnio pisał cboat i się sprawdziły:

- EA ma exa dla MS, który wyjdzie też na PC - Titanfall,

- ekskluzywność Titanfall na rok (niepotwierdzone, ale słowa twórców mogą na to wskazywać),

- Dead Rising 3 istnieje i jest exem,

- World of Tanks na E3,

- Mirror's Edge 2 na E3,

- opóźniona premiera Xbone w kilku krajach z początkowej listy,

- problemy z produkcją (na co wskazuje zmniejszenie do 13 liczby krajów na premierę)

Kilka razy się też mylił, ale ogólnie gość sporo wie.

A i nie trzeba być cboatem, żeby wiedzieć o tym że Xbone będzie miał problem z 1080p. Ryse, KI i DR3 to potwierdzają ;) Ciekawe jak w multiplatformach to będzie wyglądać.

Opublikowano

Istnieje podejrzenie, że on gdzieś w MS pracuje, i dlatego pisze językiem pokemonów żeby specjaliści nie mogli poznać po stylu wymowy, składni, formule zdań kto to jest. Oczywiście żadna szycha to nie jest ale ma rację częściej niż Patcher.

Opublikowano

Nie mieszaj Don, o downclocku i LoLu on nigdy nie pisał. W 90 procentach przypadków ma rację (jeśli się myli to głównie w związku z Sony). A co do gry PG na X = skąd wiesz, że to nieprawda? Check your facts, panie nieomylny.

Opublikowano

Check your facts, panie nieomylny.

Takie słowa do samego Dona ?!?!? toż to starczy do środy żeby w CW było ciekawie :D

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.