Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie jak Mendrek moderuje przez PS3 swój portal ;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pacz_psy przerzucone na wiosnę 2014, ale nawet pół roku więcej pracy nie pomogą temu tytułowi.

Jak widać sami wiedzą że na ogranie mesjasza i online nie starczą tylko 2 miesiące :D

gwex-500x500.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Oh, a jakież to killery? :D

Dla mnie reklamy Sony wrzucone 2 strony wcześniej są niestety słabe i bardziej zniechęcają niż zachęcają do konsoli. Ale są gusta i guściki. :)

Opublikowano

Te reklamy Sony są fantastyczne, serio.

Trochę #hype mi się podniósł.

g0n2knJ.png

A to nie jest jakaś przeróbka? Chodzi mi o napis "No games available at launch." :P

Opublikowano

Wez sie nie zesraj z tym Gta.

Bardzo dobrze,ze wychodzi poznie,boj w listopadzie jest zbyt duzo killerow.Zmarnuja tylko potencjal tej gry.

Jakie killery niby?

Opublikowano

Zapewne ma na myśli bf4 xDD

Opublikowano

Kilery w sensie,ze sie dobrze sprzedaja.No kuhwa ale nikt nie zaprzeczy,ze call of duty,BF czy next genowa fifa nie zarobia kolejnych baniek.

meh,meh i jeszcze raz meh :thanks:

Opublikowano

Sprzedać, to się sprzedadzą i nie zmieni tego ujadanie.

Opublikowano

Oh, a jakież to killery? :D

Dla mnie reklamy Sony wrzucone 2 strony wcześniej są niestety słabe i bardziej zniechęcają niż zachęcają do konsoli. Ale są gusta i guściki. :)

Myślisz ze jestes pepkiem swiata?

Jesli ciebie nie interesuje DriveClub, Battefield 4, COD Ghost, Killzone, czy nowa Forza to nikogo to nie interesuje?, jak mozna byc takim egocentrykiem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? Zadałem tylko pytanie, a Ty się burzysz. :D

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi? Zadałem tylko pytanie, a Ty się burzysz. :D

Rusza mnie jak to ludzie wysmiewaja inne tytuly, brak poszanowania czyjegos zdania, czyjejs opini.
Opublikowano

Dajesz się zwyczajnie trollować i tyle, gdyż wiele razy podkreślałem, że szanuję czyjąś opinię, więc widząc taki mój post powinieneś wpaść, że to zapewne prowokacja/trolling. Ale NIE, internet sirius biznes więc muszę odpisać na SERIO. 

No come on, to jest CW. 

Opublikowano

Pewnie jak Mendrek moderuje przez PS3 swój portal ;)

Musiałbym oszaleć by używać tego dziadostwa jakim jest przeglądarka w PS3. Raz to włączyłem. O raz za dużo.

Opublikowano

Na PSS US pojawił się preorder Knack, a w jego opisie widnieje coś takiego:

One-time license fee for play on purchasing account’s designated, primary PS4™ system and other PS4™ systems when signed in with purchasing account

One-time license fee for downloads to up to 2 console systems that are associated with the purchasing account.

A to chyba oznacza koniec cebulowych składek, bo na innej PS4 w grę będzie można grać tylko na koncie z którego się ją kupiło :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Populacja sonybotów zmniejsza się. 

Opublikowano

To na Allegro dwa dni po premierze PS4 pojawi się sporo aukcji konsol w odsprzedaży - Sony znalazło rozwiązanie na niedobór towaru ;)

Opublikowano

Widać te szumy i pozwy w końcu dotarły do Sony i ci zdecydowali się nie robić więcej sobie siary przed 3rd party i problemów z udawaniem że się nie widzi rozszerzającej się patologii, i w końcu składki uwalili. Hm, tylko czy to oznacza że inne konta na danej konsoli nie będą mogły grać w grę, zakupioną na innym koncie? Hm, koniec alter-kont w bijatykach online ;p

No i teraz zobaczymy czy ceny w sklepach spadną to poziomu nie uwzględniającego składek, ale wątpię bo jak już pisałem, ceny są sztucznie zawyżone by nie podpadać sieciom z grami pudełkowymi :)

Ps. Raczej nie będzie odsprzedawania, bo niby co mieliby kupić jako alternatywę? XO? Haha.

Opublikowano

Zostaną pro-true-real-elite playstation gamers

Opublikowano

tylko czy to oznacza że inne konta na danej konsoli nie będą mogły grać w grę, zakupioną na innym koncie?

Masz wyraźnie napisane: One-time license fee for play on purchasing account’s designated, primary PS4™ system

Opublikowano

Cytujesz mu angielski wpis? Serio?

XD

Opublikowano

Mendrek, a co do samej "likwidacji składek", to nie chodzi o to, że Sony "nie chce sobie robić siary" tylko o to, że teraz jak komuś się konsola zepsuje albo kupi inną, to pewnie będzie robił normalny transfer licencji zamiast używać jednego z kilku slotów, bo po to były sloty, a nie żeby cebulakom się łatwiej żyło. Wiele osób, nawet tu na forum, boleśnie się o tym przekonało, gdy PS3 im padło i nie mogli odzyskać gier kupionych za kilkaset złotych, bo wszystkie sloty był zapchane składkami :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.