Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

I to (pipi) działa w 720p na Xone? Dramat, przecież ten gampleay z PS4 wygląda, jakby był odpalony z użyciem 1GB ramu. A na PC wymagania 6GB ram :lol:

Ta gra na tym filmiku wygląda gorzej od MW2.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Mazzeo z gościa, ktory tutaj wszystkich pouczaj, kreował sie na Bóg wie kogo, wyśmiewal ludzi na prawo i lewo, okazał sie typowym błaznem tego tematu. Podobnie Mr. Don po prezentacji X1, pokazał swoje prawdziwe oblicze. Moje teorie sprawdzają sie jak ulał, ze największymi hejterami Sony sa wlasnie osoby, które wcześniej nie miały nic wspólnego z Playstation. To pokolenie Pecetowcow, którzy przygodę z konsolami zaczęli od Xboxa 360 czy PS3.

Dobra, a teraz poproszę o wytłumaczenie dlaczego do (pipi)y nędzy fakt, że MaZZeo poznał PlayStation DOPIERO w 1999 roku (czyli jedynie 14 lat temu) sprawia, że jest totalnym przegrańcem i nie powinien nawet się odzywać w temacie PS3/X360 i PS4/X1? W jaki sposób jego "późny" kontakt z tą konsolą dyskredytuje go w tym temacie? Oczywiście oprócz faktu, że hehe ja jestem starszy, ty młodszy i gów,no z tym zrobisz, przegrałeś <obrazek z Contry>.

No i dlaczego nie robi Wam problemu, że wypowiadają się tutaj ludzie, którzy dobrze swojej JEDYNEJ konsoli PS3 nie ogarniają i jest wporzo, ale ktoś, kto poznał PlayStation DOPIERO 14 lat temu i miał zarówno PS3 jak i X360, zarówno Xboksa jak i PS2 (?) nie powinien w ogóle otwierać mordy?

Opublikowano

Zacznijmy od tego że mało kto w Polsce na NESie grał. Tak samo PSX, wbrew temu co tu ludzie piszą, wcale nie był u nas rozpowszechniony a już na pewno nie na początku jego życia w 95 i 96 roku. Sukces PS u nas to zasługa głównie czarnuli i łątwego jej przerobienia (to żaden przytyk).

Szpec.

Opublikowano

Jaki hejt z powodu głupiego pudła do grania.

Sam też nigdy nie miałem PSX'a, wpierw miałem jakąś podróbę NESa o szumnej nazwie Terminator7, na której się grało dość dłuuuugo i niezwykle miło wspominam tamten okres, potem pod koniec gimnazjum dopiero doczekałem się PC(czyli 2003r), w międzyczasie troszkę giercowałem w gierki na PSXa u znajomych,a niektóre tytuły jak choćby MGSa dopiero grubo po 2005r. (dokładnie nie pamiętam) ograłem na emulatorze i jakoś nie czuję się źle z powodu, że ominęła mnie magia posiadania szaraka. Cóż bywa, świat się nie zawalił. A jak gierka jest dobra to i nawet dzisiaj sobie mogę ją ograć jeśli dotychczas nie miałem okazji.

Ten hejt na Mazzeo jest doprawdy żenujący. Równie dobrze, mógłbym teraz też się napieprzać z co niektórych, że nie ograli w latach X, danych gier na PC bo były wówczas hiciorami. No ale po co, jak to tylko rozrywka i takie podjazdy z takich powodów budzą jedynie uśmiech politowania.

Opublikowano

Kolejny, ktory nic nie rozumie. Chodzi o to, ze goście jak on i Don udawali wielkich specow tematyki konsol, wyśmiewając większość osób, drwiąc z nich etc a okazuje sie, ze pojęcia nie mieli o podstawach. Stad jest ten hejt.

Opublikowano

Mazzeo z gościa, ktory tutaj wszystkich pouczaj, kreował sie na Bóg wie kogo, wyśmiewal ludzi na prawo i lewo, okazał sie typowym błaznem tego tematu. Podobnie Mr. Don po prezentacji X1, pokazał swoje prawdziwe oblicze. Moje teorie sprawdzają sie jak ulał, ze największymi hejterami Sony sa wlasnie osoby, które wcześniej nie miały nic wspólnego z Playstation. To pokolenie Pecetowcow, którzy przygodę z konsolami zaczęli od Xboxa 360 czy PS3.

Dobra, a teraz poproszę o wytłumaczenie dlaczego do (pipi)y nędzy fakt, że MaZZeo poznał PlayStation DOPIERO w 1999 roku (czyli jedynie 14 lat temu) sprawia, że jest totalnym przegrańcem i nie powinien nawet się odzywać w temacie PS3/X360 i PS4/X1? W jaki sposób jego "późny" kontakt z tą konsolą dyskredytuje go w tym temacie? Oczywiście oprócz faktu, że hehe ja jestem starszy, ty młodszy i gów,no z tym zrobisz, przegrałeś <obrazek z Contry>.

No i dlaczego nie robi Wam problemu, że wypowiadają się tutaj ludzie, którzy dobrze swojej JEDYNEJ konsoli PS3 nie ogarniają i jest wporzo, ale ktoś, kto poznał PlayStation DOPIERO 14 lat temu i miał zarówno PS3 jak i X360, zarówno Xboksa jak i PS2 (?) nie powinien w ogóle otwierać mordy?

nie dyskredytuje go nic... trzeba tylko wiesniactwo i pajacow olac. 

Opublikowano

i9Xaak9KOubja.gif

Najlepszy wybór jeśli chodzi o next-gen.

Opublikowano

@pop

Piszesz o Mazzeo, a co drugi z fanów PS widział Xboksa co najwyżej w gazetce MM, a ma zawsze najwięcej do powiedzenia. Hipokryci.

Jestem ciekaw czy infrastruktura sieciowa na PS4 dorówna w końcu tej na X360. 

W ogóle co to za alter ten benc i dlaczego moderacja nic z tym nie robi? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Poza tym Mazzeo swoim sposobem prowadzenia rozmowy, obrażaniem i arogancją (niejako zachęcony jakąś tam anonimowością) irytował użytkowników. Nie raz sobie wyobrażałem, czy byłby taki mocny w swoich słowach, gdyby rozmawiał z człowiekiem twarzą w twarz, nawet niekoniecznie większym czy silniejszym. Rozumiem czym ten temat się charakteryzuje ale on moim zdaniem mocno przesadzał i teraz dał swoim "wrogom" powód do tego hejtu. Innymi słowy, gdyby wcześniej nie uważał się za wszechwiedzącego Pana tego forum, to jego gafa, która pokazała jakim jest ignorantem i kłamcą rozeszłaby się po kościach.

Opublikowano

Kolejny, ktory nic nie rozumie. Chodzi o to, ze goście jak on i Don udawali wielkich specow tematyki konsol, wyśmiewając większość osób, drwiąc z nich etc a okazuje sie, ze pojęcia nie mieli o podstawach. Stad jest ten hejt.

Juz nawet nie bede sie czepial stawiania Szaraka jako "podstawy", ale wez badz mily i opowiedz mi o tym jak rok 1996 w zyciu PSXa ma wplyw na XBone i PS4 bo chyba nie lacze.

Opublikowano

Wpisać można wszystko. Dopóki developer nie powie oficjalnie to nie wiadomo jak będzie.

W ogóle to niezłe babole:

Peripheral: DS3 xD

Number of Players: 1-24(a jest chyba 64 w jednym trybie)

Chociaż nie było pisane, że BF4 ma działać w 960p ze skalowaniem do 1080p? 

Opublikowano

Juz nawet nie bede sie czepial stawiania Szaraka jako "podstawy", ale wez badz mily i opowiedz mi o tym jak rok 1996 w zyciu PSXa ma wplyw na XBone i PS4 bo chyba nie lacze.

Też wciąż nie widzę korelacji i o to właśnie pytam. Z tym mówieniem o powodach popularności PSX'a MaZZ faktycznie wtopił, ale to jest jedna sytuacja, a tu tutaj taka gów,noburza, jakby nagle każde jego słowo od urodzenia było kłamstwem. Hejt w tym temacie powoli przekracza wszelkie granice, kiedy ludzie zaczynają pisać coś w stylu "ciekawe czy na żywo byłby taki mądry". O żesz w mordę, tylko się nie ustawiajcie na pojedynki za chwilę.

Opublikowano

Nie ma nic, pod warunkiem jak ktos wypowiada sie tylko na temat Xboxa 360/PS3 czy PS4/ X1. Natomiast jak ktos jedzie po danej konsoli tylko dlatego bo to "Plejstejszyn " i udaje znawcę nie wiedząc przez 4 lata o istnieniu PSX to juz daje duzo do myślenia. Krótko mówiąc on wypowiadal sie w tym temacie jako znawca konsol Sony, a prawda jest taka, ze gość kupił niedawno PS3, ktora zreszta sprzedał.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Te przeliczniki $->₤/Euro zawsze były chore. Szkoda, że nic nie wskazuje, że w przyszłości będzie lepiej.

Opublikowano

Złamane złodzieje z USA, taka prawda. Drukują te dolary 24h i jeszcze narzekają że za mało. 

Z innej beczki - werdykt Edge odnośnie next genów

Xbox One vs PS4

Controller - Xbox One ( Ok, choć imo są wyrównane )
Hardware - PS4 ( tutaj nie ma co gadać )
Launch Games - Xbox One ( racja, jeden K SF to za mało )
Indie Support - PS4 ( obvious )
First Party Studios - Ps4 ( tutaj można dyskutować, imo One wins )
Second Screen Experience - PS4 ( Vita + PS4 >>>>>>> Wii U/Smartglass )
Social Services - Xbox One ( obvious )
Cloud Tech - PS4 ( ??????? że co ? )
Media and Services - Xbox One ( wiadomo TV i interfejs )
Development Ease - PS4 ( coraz więcej na to wskazuje )

A Wy ?

btw skoro potwierdzone że PS4 dostaje BF4 w 1080, to już mnie nie obchodzi Ghost kompletnie, mamy dowód że PS4 da radę. Zresztą, te bicie piany o rozdziałkę Ghost to .. mogła być reklama w myśl zasady ,, nie ważne jak, ważne że mówią ".

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podstawy to były dłuuuugo, dłuuuugo przed PSX-em....

Opublikowano

Podstawy to były dłuuuugo, dłuuuugo przed PSX-em....

O kto napisał, ze nie były? Mnie akurat tego nie musisz pisać.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy infrastruktura sieciowa na PS4 dorówna w końcu tej na X360. 

co masz dokladnie na mysli? obecnie obie uslugi stoja na rownie wysokim poziomie

Opublikowano

Ja również zaczynałem od C64,pozniej Pegazus na Playstation chodziłem popatrzeć do sklepu z grami bo była podłączona pod TV i było Porsche Challange? odpalone, pozniej bawilem sie Amigą 500, sprawiłem sobie Amigę CDTV (pewnie wielu nie wiedzialo o istnieniu takiego cuda), moim szczytem marzen byla Amiga 1200, pozniej nastal czas na PC, na nim się wychowałem, pozniej PS2,Xbox 360, Xbox 360, PS3, + Xbox 360, i zostałem z PS3 w przymiarce do PS4, będę w waszej drużynie, czy jestem za młody lub za mało widziałem? :D

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Hejt w tym temacie powoli przekracza wszelkie granice, kiedy ludzie zaczynają pisać coś w stylu "ciekawe czy na żywo byłby taki mądry". O żesz w mordę, tylko się nie ustawiajcie na pojedynki za chwilę.

No, specjalnie odbanuje się mase na pojedynek za gimbazą przy śmietnikach  :teehee:

@Paliodor:

Nie zupełnie. W Europie cena zawiera vat, a ten w większości krajów plasuje się w okolicach 20%. Amerykańska cena nie zawiera podatku konsumpcyjnego.

Edytowane przez Camillus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.