Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

The order wywołuje ból dupy i spadki iq u fanbojow:D

Koleś jest mistrzem.

Ci ludzie wypisujacy w komentarzach jakich oni pc nie mają:D

On nie hejtuje,tylko pokazuje z satyra jaka jest prawda:D

Edytowane przez KarolFanbojSony

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kojarze Cie z avatara Wladyslaw, nie jechales czasem po pecetowych betonach na tym portalu wzajemnej adoracji SS-mana (nie pamoetam juz nawet nazwy tego, upadlo w kazdej razie)?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Mega ta strona, w koncu ktos cos takiego zrobil - bede tam zagladal i toczyl beke !

Opublikowano

Przecież w tym temacie można było poczytać lepsze rapy na PC niż na tym podniecającym blogu i nawet jakieś  sensowne argumenty o czasu do czasu się znajdą. Boli mnie dupa przez was :/

Opublikowano

CBOAT znowu przemówił, teraz o ESRAM:

Yes. Ripened tools help. Developer familiarity, too. Same thing occurred with PS3 and Cell last time around.

ESRAM is a handicap for now but a workaround will come.

Hardware power is always behind though. Never changing without a complete hardware update. 900-720p will be the norm. The games will be good though, and that's what matters. They'll just struggle more to work on the Xbox One.

Opublikowano

Najlepsze jak dla mnie w blogu jest o konferencji Nvidii.

Boleśnie pokazuje jak Nvidia w 2006 jarała się dymami i fizyką ognia a do dziś po 7 latach nie mamy na PC praktycznie żadnej gry z tego korzystającej.

Pierwszą grą z fizyką ognia jest japońska gra na japońską konsolę z układem AMD.

Super trafny artykuł ukazujący sedno mocy PC.

Opublikowano

Haha, mocarny ten blog. Tylko komentarze sie mi nie chca wyswietlac, ale moze to I lepiej. Pewnie bul tylka tam jest niesamowity.

Komentarze tez są dobre.

Złomiarze na serio dostali taką biedaczkową wersję NBA 2k14? xDDDDDDDDDD

Przecież to jest naplucie prosto w ich szympansie japy. W nową Fifę też nie pograją :)

Vladziu, jak będziesz miał czas to naskrob newsa o tym jak szympansy dostali gównianą Amnesię maszynę do świń, bo Frictional Games było zajęte robieniem swojego najnowszego projektu NA PS4. Frictional zdradzili szympansów!

Chcę usłyszeć od złomiarzy, że indie już nikogo xD

Im bliżej premiery tym ciekawej to zaczyna się prezentować, a na benchmarku pewnie już się im mózgi zagotowały. Jak to na tabletowym cpu wygląda lepiej niż na tytanie za 1000 $ ?? W przyszłym roku jak się PS rozbuja to złomiarze z zaawansowanym bólem dupy będą masowo hospitalizowani z szympansem na czele

Opublikowano

Dzis byl press event dotyczacy NBA 2K14:

WLXWWxH.png

pewnie nie chcieli sie chwalic 720p ;P

Ins i po co robisz burdel? Ten screen wziales z neogaf i w tym samym poscie jest screen z potwierdzeniem 1080p na obu konsolach.

Serio az tak nisko sonyboty upadly,ze musza sami tworzyc plotki gdzie ich niema?

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

1. Ja sonybotem xDDDDDDDDDDDDDDD

2. Zdajesz sobie sprawe Zaqair, ze ten post na Gafie byl edytowany bo dopiero pozniej sie pojawilo potwierdzenie ? Jak wrzucalem tutaj nie bylo tego jeszcze. Ogarniasz?

3. Ja sonybotem xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Skoro Jaczes z Xbota stał się sonybotem, to dlaczego nie Ins? Ten post wywoła lawinę następnych.

Opublikowano

Wczuje sie w role:

1a0szw.jpg

2bksfi.jpg

3twsms.jpg

1080p/30fps (60fps w multi)

Tymczasem Xbone ledwo ciagnie Kol of Djuti w 720p xD

Opublikowano

Jeszcze #excite #jizz, wykorzystuje tylko 15% ramu no i gify zamiast jpgów.

Opublikowano

Dzizys jak to wyglada,

Ale te gry beda ladne jak ktos to odpali na 50-60 calach dobrego tv.

Opublikowano

Poprawka jezeli chodzi o framerate w singlu:

The singleplayer campaign of Killzone: Shadow Fall is rendered in a native 1920x1080p resolution with framerates ranging between 35 and 40 frames per second.

eksajt

Opublikowano

prześlicznie wygląda ten final build z k4, zdecydowanie najładniejszy fps w historii się szykuje. Jak za 2 lata kupie ps4 to będzie w sam raz do ogrania na używce za 60zł

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

szkoda tylko ze desz wyciągnęli z PES'a 2.

Killzone, Battlefield i Ryse to zdecydowanie najladniejsze gry nowej generacji. No jeszcze Forza ma szanse zarzadzic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzizys jak to wyglada,

Ale te gry beda ladne jak ktos to odpali na 50-60 calach dobrego tv.

<bogaczmodeon>

http://www.youtube.com/watch?v=vSTEdEHtRkw

CZEKAM 8)

Jak sądzicie, gdy podłączę PS4 pod mojego 55 calowego HX850, to popuszczę? Mam się czego obawiać?

szkoda tylko ze desz wyciągnęli z PES'a 2.

Killzone, Battlefield i Ryse to zdecydowanie najladniejsze gry nowej generacji. No jeszcze Forza ma szanse zarzadzic.

Deszcz to wygląda jak z PS2, a co do Ryse, to dla mnie ta gra ma najlepiej wykonane postacie w cutscenkach, w końcu Crytek.

Opublikowano

O kuźwa. Jakie grono fanów NBA się nagle ujawniło. 

Opublikowano

Jak sądzicie, gdy podłączę PS4 pod mojego 55 calowego HX850, to popuszczę? Mam się czego obawiać?

Wydaje mi sie, ze nawet jak patrzysz na swoj TV gdy jest wylaczony to popuszczasz.
Opublikowano

Obstawiam, że jadąc do sklepu już zaczniesz popuszczać i będziesz tak popuszczał przez najbliższe 7 lat

Opublikowano

O kuźwa. Jakie grono fanów NBA się nagle ujawniło. 

Właśnie dlatego to forum jest najlepsze w trollingu.

Opublikowano

2. Zdajesz sobie sprawe Zaqair, ze ten post na Gafie byl edytowany bo dopiero pozniej sie pojawilo potwierdzenie ? Jak wrzucalem tutaj nie bylo tego jeszcze. Ogarniasz?

Jesteś Xbotem i nawet nie udawaj postronnego jak Mazzeło bo i tak nikt w to nie uwierzy.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Jesteś Xbotem i nawet nie udawaj postronnego jak Ma

Jesteś Xbotem i nawet nie udawaj postronnego jak Mazzeło bo i tak nikt w to nie uwierzy.

ja pyerdole jak ss tropiące żydów wyluzuj powiedział tylko że nie jest sonybotem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.