Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jakoś nie widzę tego obłędu i znów zgodnie z tradycją GG mamy tony filtrów maskujących niedoskonałości ,tego jest tak wiele że można dostać zawrotów głowy.

Pamiętam jak grałem w K2 ,nie skończyłem jej ,bo tak te filtry dawały po oczach że po godzinie grania musiałem odpocząć ,aż dziw że nie dostałem ataku epilepsji.

Na razie zawód ,ale zobaczymy po koniec listopada .jak to wyjdzie .

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Te haslo z filtrami w Killzone mnie rozwala za kazdym razem jak je czytam. To nic, ze gra wyglada super, ale przeciez to sa tylko jakies filtry, wiec lipa, sciema, fotomontarz i sztuczne cycki !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

najgorzej filtry dawaly w multi. Grac się nie dalo, a szybkie obracanie kamery powodowalo odruch wymiotny.

Teraz jest nadzieja, bo przy 60 klatkach będzie płynnie.

Opublikowano

Killzone 4 robi na konsoli za benchmark jak Crysis na PC. :P

Jedną rzecz KZ ma super, ten ciężar broni, czujesz, że nie jesteś typkiem, który biega bez problemu z LKM jak w CoD tylko no czuć, że jest bardziej realistycznie i to jest bardzo spoko. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Szkoda ze to tylko wydmuszka.

Ogladam gameplay i nie porywa mnie. Gracz strzela do helghastow, krwi ani na scianach ani podlodze nie ma (nawet taki paść jak CoD ma takie rzeczy), dziur po kulach tak samo, nawet czerwonej plamy. Brak mokrych powierzchni, deszcz to tylko filtr nalozony na ekran nic wiecej.

Gra miazdzy teksturami i efektami swietlnymi, ale niczym wiecej i gawiedź to lyka jak pelikany. Ograc ogram, ale nie w premiere.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jakie filtry?xD weźcie objaśnijcie, bo dla mnie Killzone 2 to nadal kozacka oprawa i pierwsza trunextgenowa gierka na ps360

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Po prostu odpuść :)

Opublikowano

CBOAT nów przemówił. Powiedział że z czasem devowie oswoją się z ESRAMem i będzie lepiej (porównał nawet do Cella).

Ale dodał, że gier w 720p/900p możemy na XBO oczekiwać już zawsze.

PS. Rzekomo Thief na XBO jest w 900p.
Opublikowano

ciekaw jestem jak będzie działać remote play z ps vitą. Głównie chodzi mi o laga i rozdzielczość streamu. Jak jakimś cudem uda im się wyeliminować lag i przy okazji obraz puszczać w natywnej rozdzielczości ekranu Vity to na tych 5 calach oleda te gry będą po prostu MIAŻDŻYĆ

Opublikowano

Microsoft pomyslal o swojej grupie docelowej i mazzeo nie musi wymieniac swojego 32" 720p na bravie 55.

Opublikowano

happy-forest.gif

Opublikowano

Szkoda ze to tylko wydmuszka.

Ogladam gameplay i nie porywa mnie. Gracz strzela do helghastow, krwi ani na scianach ani podlodze nie ma (nawet taki paść jak CoD ma takie rzeczy), dziur po kulach tak samo, nawet czerwonej plamy. Brak mokrych powierzchni, deszcz to tylko filtr nalozony na ekran nic wiecej.

Gra miazdzy teksturami i efektami swietlnymi, ale niczym wiecej i gawiedź to lyka jak pelikany. Ograc ogram, ale nie w premiere.

Zainwestuj w patrzałki, Bansai :P

iTHlnQPcodebm.gif

Masz krew na skrzyni.

6546163.gif

A tu dziury po kulach (i odpadający kawałek ściany), a 3 koleś puścił krew na murek.

A mokre powierzchnie są... w multi :P

I bonusik dla Vitowców :D

ibxLYTZPq2p19w.gif

Opublikowano

kurde co to za moda na widzenie przez ściany, juz kolejna gra która to ma, czyżby te wszystkie uproszxczenia w grach jakie ostanio mamy nie wystarczyły i teraz jeszcze musimy widzieć wrogów przez ściany?

Opublikowano

Czytelnicy Edge wybrali 20 najlepszych gier, ostatnich 20 lat.

1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
2. Super Mario 64
3. Half Life 2
4. Final Fantasy VII
5. Resident Evil 4
6. Halo
7. Goldeneye
8. Shadow of the Colossus
9. Metal Gear Solid
10. Super Mario Galaxy
11. Dark Souls
12. The Last of Us
13. Ico
14. Bioshock
15. Red Dead Redemption
16. Portal
17. Chrono Trigger
18. Grand Theft Auto: Vice City
19. The Legend Of Zelda: Majora's Mask
20. World of Warcraft

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/43/czytelnicy-magazynu-edge-wybrali-20-najlepszych-gier-ostatnich-20-lat

Opublikowano

Zaraz będą wyliczanki.

Opublikowano

Dobra lista. Chyba odkupię Goldeneye, aka najlepszy mp ever

Opublikowano

Kojarze Cie z avatara Wladyslaw, nie jechales czasem po pecetowych betonach na tym portalu wzajemnej adoracji SS-mana (nie pamoetam juz nawet nazwy tego, upadlo w kazdej razie)?

high five:D.  Miał nawet dwa portale gamecorner a wcześniej gry.imro czy jakoś. obydwa padły dzięki talentowi sławusia

Najlepsze jak dla mnie w blogu jest o konferencji Nvidii.

Boleśnie pokazuje jak Nvidia w 2006 jarała się dymami i fizyką ognia a do dziś po 7 latach nie mamy na PC praktycznie żadnej gry z tego korzystającej.

Pierwszą grą z fizyką ognia jest japońska gra na japońską konsolę z układem AMD.

Super trafny artykuł ukazujący sedno mocy PC.

Nie ma drugiej firmy w branży która odstawia takie wygibasy umysłowe jak nvidia, wystarczy obejrzeć dowolna ich prezentacje

Opublikowano

Cóż, half-life 2 jest na liście, ale czemu nie ma "jedynki". Jeden z bardziej przełomowych fps. Do tego System Shock 2 itd

Powinno być oddzielne zestawienie dla konsol i PC.

Wiem już czemu nie ma HL:

przez drugą część gry, czyli cholerne Xen...

Killzone 2 i świetna grafika... chyba tylko na screenach...

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Nie ma drugiej firmy w branży która odstawia takie wygibasy umysłowe jak nvidia, wystarczy obejrzeć dowolna ich prezentacje

To chyba nie interesujesz się rynkiem konsolowym. Jak poczytasz ten temat to nvidia wyda ci się całkiem racjonalnie gadającą firmą.

Opublikowano

Killzone 2 i świetna grafika... chyba tylko na screenach...

IMO mnie grafika rzuciła na kolana, dalej uważam, że to czołówka jeżeli chodzi o grafikę na konsolach. Oświetlenie dawało niesamowicie radę, tam nawet oczy helghastów były źródłami światła. Aż chyba załączę znowu kampanię jak wróce do domu :D

Opublikowano

Co się tyczy tej listy od Edge to muszę przyznać, że całkiem ok. Jedynie bym zamienił HL2 na jedynkę i może wrzucił zamiast The Last of Us/Halo na to miejsce Planescape Torment albo Fallout 2.

Opublikowano

Jechanie K2 po tylu latach ze jest brzydki. Takie rzeczy tylko w CW.

Opublikowano

Mi tam się po dzisiaj KZ2 podoba, ma swój styl i za to go cenię. A, że filtrów jest sporo? Cóż mi to nie przeszkadza bo efekt końcowy jest spoko.

Opublikowano

To jest podobno gameplay z PS4

http://www.youtube.com/watch?v=WFAkzKAR2yQ

.

.

.

.

.

.

.

.

.

:sleep:

Nie ma to jak do(pipi)ane trailerki, żeby można było na bloga wrzucać

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.