Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Zdecydowanie reklama lepsza niż ta o PS4. :)

Opublikowano

ta opcja z tv jest całkiem spoko, ciekawe czy będzie dostępna w Polsce. jakby w ramach PS+ na PS4 byłaby możliwość oglądania co weekend meczów takiej Premiership i kilku innych lig to bym się jarał niesłychanie

Opublikowano

zapewne pozostanie nam "cieszyć się" iplą i tvn playerem :/

Opublikowano

Trzeba wyslac jakiegos maila do telewizji N, oni jako jedyni podolali by X1

Opublikowano

wyslijmy dla pewnosci dwa, jeden moze  ich nie przekonac do tej inwestycji.

Opublikowano

Bardzo fajna reklama Xbone:

Swietna reklama

wyslijmy dla pewnosci dwa, jeden moze  ich nie przekonac do tej inwestycji.

Wystarczy wyslac zapytanie a nie prosbe, jesli M$ chce wprowadzic tv w PL to umowy juz sa dawno dogadane albo sa w fazie dogadania.

W najgorszym wypadku planowania

Opublikowano

myślę, że mogą to zrobić w każdej chwili skoro Sony dodało youtube, iplę, tvn player i axn długo, długo po premierze 

Opublikowano

axn nie działa już od dawna :P

szkoda, że nie dogadali się co do np implexu, zresztą powoli takie aplikacje jakie ma ps3 są nikogo jak przecież prawie każdy nowy smart tv to samo lub więcej oferuje. Szkoda, że takie pakiety jak np aplikacja z premier league itp dla polski to chyba zawsze bedzie sfera marzen

Opublikowano

Mozliwe że nie. NC+ to francuska korporacja. Jeżeli podpiszą z nimi (a przecież to kraj który jako jeden z pierwszych po UK może coś takiego dostać) to będzie tylko kwestia rozszerzenia usługi na Polskę (skoro NC+ oficjalnie u nas działa). Nie wiem jak to może wyglądać od strony kontraktowej ale na pewno prościej wystartować z NC+ niż czymś zupełnie nowym (Cyfrowy Polsat itp.)

Opublikowano

Ja tylko wciąż nie wiem jak to dokładnie działa, czy aby oglądać TV trzeba uruchomić X1?

Muszą to być ewentulanie jakieś specjalne wersje dekoderów z dwoma wyjściami HDMI, co za tym idzie podpięcie NC+ pod X1 może wcale też nie być takie proste. Dla mnie byłoby bez sensu uruchamiać X1 żeby oglądać TV, nie daj Bóg rodzicom to robić :D

Opublikowano

Masz z dekodera NC+/PolsCyf kabel HDMI, zamiast podłączać go jak teraz bezpośrednio do TV podłączasz go do HDMI input w Xbonie, pozniej sygnal przetwarzany jest przez OS konsoli i widzisz obraz z całymi bajerami kinectami na ekranie tv przez HDMI output konsoli.

ps. ja to tak widze ;p

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Masz z dekodera NC+/PolsCyf kabel HDMI, zamiast podłączać go jak teraz bezpośrednio do TV podłączasz go do HDMI input w Xbonie, pozniej sygnal przetwarzany jest przez OS konsoli i widzisz obraz z całymi bajerami kinectami na ekranie tv przez HDMI output konsoli.

ps. ja to tak widze ;p

no wlasnie, czyli zeby ogladac tv trzeba bedzie uruchomic X1

Opublikowano

Jak nie chcesz uruchamiać X1, to możesz kupić normalny dekoder. Chyba.

Opublikowano

ps. ja to tak widze ;p

Czyli co ? TV w XO to po prostu te same kanały co na naszych dekoderach, tyle tylko, że będę mógł przełączać się między grą, skype, a telewizją i innymi pierdółkami ?

Opublikowano

co za reklama!!! mistrzostwo swiata!

ps. ja to tak widze ;p

Czyli co ? TV w XO to po prostu te same kanały co na naszych dekoderach, tyle tylko, że będę mógł przełączać się między grą, skype, a telewizją i innymi pierdółkami ?

Tak, od samego poczatku Microsoft to zapowiadal... chodzi o wykorzystanie Xbox One do wszystkiego... stworzenie urzadzenia ktore kontroluje inne urzadzenia... przez co twoj dostep do calego entertainment jest bardzo prosty. I sorry ale to jest rewolucyjne. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Zdecydowanie reklama lepsza niż ta o PS4. :)

Którą reklamę PS4 masz na myśli?

Opublikowano

Wszystkie. :P

O wiele przyjemniej się oglądało tę reklamę i nie miałem uczucia zażenowania jak w przypadku reklam Sony. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wszystkie. :P

O wiele przyjemniej się oglądało tę reklamę i nie miałem uczucia zażenowania jak w przypadku reklam Sony. 

haahahahhahahahaha 

Opublikowano

Zeratul to jest rewucyjne dla ludzi zbyt ulomnych żeby podnieść pilota do tv

Opublikowano

sprowadzenie funkcjonalnosci xbox one do podniesienia pilota swiadczy o tym, ze autor takie stwierdzenia nie jest zbytnio w temacie

Opublikowano

stworzenie urzadzenia ktore kontroluje inne urzadzenia... przez co twoj dostep do calego entertainment jest bardzo prosty. I sorry ale to jest rewolucyjne. 

Bede mogl podlaczyc do X1 moje kompa ?

Opublikowano

sprowadzenie funkcjonalnosci xbox one do podniesienia pilota swiadczy o tym, ze autor takie stwierdzenia nie jest zbytnio w temacie

Ma racje.

Zeby wlaczyc X1 nie trzeba tez pada podnosic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.