Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze pad i komendy glosowe nigdy nie zastapia pilota do tv.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

stworzenie urzadzenia ktore kontroluje inne urzadzenia... przez co twoj dostep do calego entertainment jest bardzo prosty. I sorry ale to jest rewolucyjne. 

Bede mogl podlaczyc do X1 moje kompa ?

Czy będę mógł włączyć PS4 za pomocą XO? :)

"Xbox turn entertaiment!" <charakterystyczne *pik*> ;)

Opublikowano

Jaki pyszny ból tyłka sonoklapów gdy ktoś wyraża swoje zdanie. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bardzo fajna reklama Xbone:

http://www.youtube.com/watch?v=_1mfIg1I3zE

Chyba od majowego eventu pierwsza rzecz, którą marketingowo MS zrobił dobrze. Nawet bardzo. Przypomniała mi się ta reklama

Czy będę mógł włączyć PS4 za pomocą XO? :)

Tak http://www.gamesradar.com/xbox-ones-hdmi-input-lets-you-play-ps4-game-through-microsofts-console/

Opublikowano

Trzeba przyznac, ze sonybojki panuja nad soba ostatnio... tylko -1 poki co zebralem za tamtego posta.

Opublikowano

To spójrz na mój.

Jak widać prawda w oczy kole. :-)

Opublikowano

To spójrz na mój.

Jak widać prawda w oczy kole. :-)

Generalnie ludzie nie toleruja głupoty

Opublikowano

Reklama spoko, ale uderza epizodycznością. Spoty Sony łączyła ciągłość, koleś idzie ulicą i wszystko dzieje się na naszych oczach. Albo ta druga w Londynie, gdzie kamera się kręci ukazując upływający czas. Mi coś takiego bardziej się podoba.

Opublikowano

Bardzo fajna reklama Xbona, o wiele lepiej do mnie trafia niz te PS4....

Jakby Sony chcialo zrobic reklame w tym stylu z grami startowymi to Helgan by strzelal to tego ludzika z Octodad  :teehee:  :teehee:  :teehee:  :teehee: lololololol........

....ale i tak kupie PS4  :teehee:  :teehee:  :teehee:  :teehee:

Opublikowano

Pod koniec sierpnia zaprosiliśmy Was do głosowania w tegorocznej edycji „Złotych Dżojstików”. Niespełna dwa miesiące później, a jednocześnie miesiąc przed startem nowej generacji mamy wyniki! Mam wrażenie, że zwycięzca mógłby tylko jeden.

Najlepsze nowe IP: The Last of Us

Najbardziej pożądana gra: Wiedźmin 3: Dziki Gon

Najlepsza gra Indie: Mark of the Ninja

Najlepsza grafika: BioShock Infinite

Najlepszy multiplayer: Payday 2

Najlepszy moment w grze: Far Cry 3 – The Definition of Insanity

Studio roku:  Naughty Dog

Innowacja roku: Oculus Rift

Najlepsza fabuła: The Last of Us

Najlepsza gra Online:World of Tanks

Najlepsza gra na hanheld: Assassin's Creed III: Liberation

Najlepszy Youtuber: Yogscast

Najlepsza platforma do gier: Steam

Najlepsza gra na urządzenia mobline: XCOM: Enemy Unknown

GRA ROKU: Grand Theft Auto V

Hall of Fame: Activison: Call of Duty

Całokształt twórczości: Ken Levine

I wszystko jasne!

Opublikowano

Najlepsza gra na hanheld: Assassin's Creed III: Liberation

O DO CHU.JA XD

Opublikowano

Jack Frags: I'll be posting Xbox One and PS4 footage - Direct capture 1080p on the 29th October - I'm not allowed to post before then. I have several hours of PS4 multiplayer and the full single player campaign on Xbox One recorded.

Angry_Gnome: It might be too early to ask, but could you notice any significant graphical differences between the PS4 and Xbox One versions? Thanks for your videos by the way, I watch them weekly and am excited for your continued BF4 coverage!

Jack Frags: I can't talk specifics until the 29th but I can say that one of the next gen console versions definitely looks better than the other.

;>>>
Opublikowano

Zeratul to jest rewucyjne dla ludzi zbyt ulomnych żeby podnieść pilota do tv

To jest rewolucja, MOWISZ do sprzetu a on cie ROZUMIE. Bede chcial obejrzec tvp1 to powiem to telewizorowi (bo jestem pewien, ze za jakis czas najnowsze smart tv beda mialy funkcje rozpoznawania mowy jak kinect), a on zmieni kanal.

Opublikowano

Oczywiście Figaro już popuszcza w gacie zapominając, że teraz Microsoft rucha się z EA i prędzej to BF4 na XONE będzie wyglądał lepiej. A zapewne będzie tak, że obie wersje będą bardzo podobne (co mnie yebie bo i tak będę grał w najlepszą pecetową).

Tak w ogóle to kto t jest Jack Frags? Wrzucasz jakiś cytat ch.uj wie kogo i jeszcze bez źródła, który to już raz? Jeszcze niedawno można było za to ostrzeżenie wyrwać.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Co zrobisz jak wersja na XONE będzie wyglądać lepiej? Zabijesz się? albo lepiej, usuniesz konto?

Originally Posted by Jack Frags Twitter

And finally I think you guys will be very surprised when you see Xbox One vs PS4 footage!

[*] Figaro

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wiem że wszyscy ostatnio Cię tutaj szykanują i się denerwujesz, ale uspokój się. Przecież to bardzo możliwe, że wersja na XO jest tą ładniejszą, skoro napisał, że będziemy zaskoczeni przy porównaniu. Choć co to za sens porównywać SP z MP? Czyż nie jest tak, że SP zawsze wygląda ładniej? Tak czy inaczej, będzie ciekawie ;D

Opublikowano

BF3 w singlu wyglądał lepiej niż w multi. EA za bardzo lubi się z MS by wypuszczać oczywistą i ładniejszą wersję gry na PS4. Na dodatek BF4 był już pokazywany na next genach - XONE właśnie. Więc jest to bardzo prawdopodobne. Oj chyba będzie trauma co?

Opublikowano

No po przesiadce z singla BF3 na multi doznałem szoku jak to dużo brzydziej wygląda i to na PC. 

Opublikowano

Trauma będzie jak padnie wtedy GAF bo będę chciał poczytać reakcje :o

PS, Jesteś malutki i głupiutki, ale za to Cie lubię :) :)

Opublikowano

Oj Mazeo cisnienie skoczylo :D

Ale znow musze Mazeo przyznac racje, drugi raz w ciagu 2 dni(cos nie tak ze mna?)

M$ dupczy sie z EA i predzej BF bedzie wygladal lepiej na X1 niz na PS4, a wiadomym jest ze w dzisiejszych czasach nie liczy sie specyfikacja a pieniadze, a tych M$ ma wiecej.

Opublikowano

Mazzeło nie ma opcji by na X0 BF4 wyglądał ładniej niz na PS4. Gra bedzie wyglądać identycznie na obydwu platformach.

Edytowane przez pop

Opublikowano

@pop, jakim cudem skoro jedyne co wiemy, to fakt, że właśnie nie wyglądają identycznie :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.