Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze nie widzialem multiplatformy ktora na roznych platformach wygladala identycznie... 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dead Space 1 i 2 chyba były identyczne.

A to z kim się MS teraz rucha chyba nie ma znaczenia - doniesienia o 720p w Ghosts (chociaż ponoć ciężko pracują żeby zwiększyć rozdzielczość, ale Infinity Ward mistrzami kodu nie są).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

@Zeratul, napisano, że"jedna wyraźnie odbiega graficznie od drugiej ", odbierz to jak chcesz :P

Opublikowano

Za 3 tygodnie wszystkie tajemnice i kłamstwa wyjdą na światło dzienne. Neogaf chyba padnie wtedy. 

Opublikowano

Trauma będzie jak padnie wtedy GAF bo będę chciał poczytać reakcje :o

PS, Jesteś malutki i głupiutki, ale za to Cie lubię :) :)

Oj przyznaj się że pauka ci drgnęła jak przeczytałeś tego tweeta, potem doczytałeś drugi i teraz odwracasz kota ogonem chłopcze :)

Oj Mazeo cisnienie skoczylo :D

Niby czemu? Bo będę grał w wersję PC w 1080p i 60fps?

bf4111sb3.png

Wersja na ps4 zostala pokazana szybciej niz Xone ale co tam :D

Wersja na XONE była pokazana już na E3... A ostatnio więcej multiplayera pojawiło się też z XONE.

Opublikowano

Wersja na XONE była pokazana już na E3... A ostatnio więcej multiplayera pojawiło się też z XONE.

Widzieliśmy.

Xbox-One-Games-at-E3-Ran-on-Windows-7-PC

Opublikowano

bf4111sb3.png

To jest screen z PC czy konsol? Jak PC to jakie ustawienia, bo coś średnio to wygląda.

Opublikowano

"Oj przyznaj się że pauka ci drgnęła jak przeczytałeś tego tweeta, potem doczytałeś drugi i teraz odwracasz kota ogonem chłopcze "

nope :) toć ja pierwszy napisałem o drugim tweecie xD 

osobiście mam gdzieś która wersja bedzie lepsza graficznie, która będzie miała lepszą rozdziałkę bo ja takich rzeczy po prostu nie widzę. Dla mnie Bayo na PS3 grało ładnie :) Ale zawsze fajnie popatrzeć na reakcje w necie.

Oraz kocham fakt, że wystarczy abym wkleił takiego newsa, dodał randomową emotkę żeby Cię to już ugotowało z nerwów. Działa za każdym razem :P

Opublikowano

Zeratul to jest rewucyjne dla ludzi zbyt ulomnych żeby podnieść pilota do tv

To jest rewolucja, MOWISZ do sprzetu a on cie ROZUMIE. Bede chcial obejrzec tvp1 to powiem to telewizorowi (bo jestem pewien, ze za jakis czas najnowsze smart tv beda mialy funkcje rozpoznawania mowy jak kinect), a on zmieni kanal.

Mówisz po angielsku. Trzeba dodać.

Mialem do czynienia z telewizorami obslugujacymi mowę. Nie bylo to ani troche wygodniejsze od nacisniecia guzika na pilocie

Opublikowano

No ale co to za porownanie skoro na Xbone bedzie pokazany singiel, a na PS4 multi ? Przeciez wiadome jest, ze multi bedzie sie gorzej prezentowac. Jedna rzecz, ktora bedzie warta uwagi to taka, ze bedzie mozna w koncu sie dowiedziec w jakich rozdzielczosciach chodzi BF4 na nowej generacji.

Opublikowano

gorzej jak kinect zobaczy rudego i za ch,uja nie ebdzie chciał sie włączyc.

Opublikowano

Rzeczywiście Figaro, trzeba przyznać że człowiekowi może się ugotować białko w mózgu jak się czyta twoje wypociny :)

To jest screen z PC czy konsol? Jak PC to jakie ustawienia, bo coś średnio to wygląda.

Na której konsoli uzyskam niby taką rozdzielczość? Z PC. Ustawienia high/ultra. Beta nie miała wszystkich ustawień graficznych też.

Opublikowano

Preorder na BF4 i AC4 w wersji XBOX One zrobiony... teraz musze tylko jeszcze wybrac 2 gry z 3 (FM5, DR3 i RYSE) i mam sprawe premiery Xbox One zalatwiona... w przypadku PS4 jest latwiej bo tam tylko Killzone...

Opublikowano

Poza hamburgerem Zeratulem kto na poważnie rozwaza kupno X0? Pytam poważnie. Jestem ciekawy ile osób z tego tematu kłóci sie dla zasady czy faktycznie ma zamiar kupic te konsole.

Opublikowano

Ogólnie Microsoft dba o portfele xbotow. Dzięki temu, ze xone jest bardziej nastawiony na oglądanie tv i zamawiania pizzy, a technicznie niedomaga, to xbociarnia nie będzie musiała zmieniać tv na 55 calowe cacka w full hd, tylko stykną stare złomy w hd ready.

Na koniec tylko przypomnę, ze jeszcze przed prezentacja next-gena od Sony i tej farelki od Micro, pisałem, ze PS4 dla bogaczy i królów życia, a nowy x dla biedoty. Na przykładzie tv, jak widać miałem rację.

Opublikowano

AC4

Hehe, kupować next-gena by grać w takie coś. Nie mam pytań XD

Opublikowano

Preorder na BF4 i AC4 w wersji XBOX One zrobiony... teraz musze tylko jeszcze wybrac 2 gry z 3 (FM5, DR3 i RYSE) i mam sprawe premiery Xbox One zalatwiona... w przypadku PS4 jest latwiej bo tam tylko Killzone...

Sorry ale zarówno BF4 jak i AC4 wyjdzie także na PS4. Jestem też pewny, że DR3 to tylko czasowy ex dla XOne. 

Opublikowano

Jeszcze co do tej prezentacji BF4. Wiadomo, ze singla pokażą na Xone, a multi na PS4, bo wówczas będzie to wyglądało tak samo. Gdyby pokazali w odwrotnej konfiguracji, to połowa preorderow na dekoder byłaby odwołana.

Mówię jak jest.

AC4

Hehe, kupować next-gena by grać w takie coś. Nie mam pytań XD
Różne są dziwactwa, podobno Lajonel kupuje PS4 dla nowe AC.

lol

Opublikowano

CoD I MS to jedna wielka rodzinka od wielu lat, a mimo to w tym tygodniu czytalismy dramat wyzszosci wersji ps4 na xo. Nie mowie ze tak bedzie, ale nie zdziwilbym sie jakby bf4 tez wypadal na korzysc nadkasoli.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

@YETI

Nie kupuje, to tylko ja puściłem plotkę dla jaj. ;>

A za chwilę jak lamentował, żebym skasował status. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Generalnie widać tutaj, że M$ liczy mocno na powtórkę tego co było widoczne w tej generacji czyli praktycznie identycznych wersji tytułów mutliplatformowych (a niekiedy nawet na korzyść X360). Sony teraz stoi w o tyle lepszej sytuacji, że PS4 jest architekturą zbliżone bardziej do PC. Mam nadzieję, że ta decyzja zaprocentuje w jakości wersji tych samych gier na obu konsolkach - dla PS4. 

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.