Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nic w tym dziwnego. Skoro co miesiąc dają dwie, trzy darmowe gry a do tego dochodzą też tytuły na Vitę to tyle wychodzi. Zresztą, w tym przypadku wzięto pewnie pod uwagę ceny w wersjach elektronicznych a te jak dobrze wiemy są często wyższe niż w retailu. Nie ma się czym pucować zatem.

Edytowane przez Nemesis US

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

O (pipi)a ludzi z MS są za(pipi)iście zabawni :)

Te wszystkie liczby są śmieszne, HDMI 1.3 czy 1.4, albo nowe USB 3.0. Kogo to do diabła obchodzi! Widzieliście nowe Call of Duty? Wygląda niesamowicie, i nie ma co nad tym debatować. To się liczy w wojnie konsol!"

Jasne że nie ma znaczenia że mój dysk podpięty pod konsole będzie wolniej przesyłał dane, i jasne że na co mi hdmi 1,4 przecież nie muszę oglądać filmów 3D. NAJWAŻNIEJSZY JEST (pipi)ONY COD I ICH (pipi)ONY PIES.

Opublikowano

Co do tego fenomenalnego wyglądu CoD'a to też bym polemizował. Wygląda po prostu ok ale bez jaj. Tutaj M$ niby ma rację bo nas to może nie obchodzi ale z punktu widzenia producenta hardware'u powinno mieć to jednak znaczenie. Takie gadki to oszukiwanie samych siebie. I jednak graczy też takie niuanse obchodzą. 

He, dobry ten Redmond. Najpierw promują multimedialność by potem stwierdzić, że "kogo obchodzi USB 3.0" i wymawiają się jednym Call of Duty, który graficznie jakoś mi d.u.p.y nie urwał. 

Opublikowano

Wygląda ok? OK to wygląda KZ, Destiny, a ten CoD wygląda jak typowy gracz tej serii, czyli pryszczaty gimbus. Jak oni się nie wstydzą pokazywać takiej gry i jeszcze wmawiać, że to na nowym silniku. Trzeba być mega fanboyem serii aby to kupić.

Opublikowano

Niemożliwe, żeby to miał być ten nowy silnik. Graficznie jest po prostu biednie a animacja jest dalej taka sama jak poprzednio. Microsoft same faile strzela tymi wypowiedziami. No chyba, że hamburgery w Stanach kupują taki PR...

Opublikowano

A pies Riley???

xDDD

Opublikowano
Te wszystkie liczby są śmieszne, HDMI 1.3 czy 1.4, albo nowe USB 3.0. Kogo to do diabła obchodzi! Widzieliście nowe Call of Duty? Wygląda niesamowicie, i nie ma co nad tym debatować. To się liczy w wojnie konsol!"

ja nie rozumiem jak można być takim debilem żeby mówić takie rzeczy?

ten argument nie ma żadnego sensu - przecież COD to multiplatforma, w dodatku jedna z brzydszych, na starym silniku i ogolnie najieksze pośmiewisko ostatnich tygodni.. a on przytacza go jako argument że XO jest lepszy?

confused.jpg

naprawde nie mógł wybrać jakiegoś exa który robi wrażenie?

czy oni nie mają żadnego prawdziwego argumentu za tym ze XO jest dobry/lepszy ?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ale... Xbone ma przecież HDMI 1.4 i USB 3.0 więc?

e: Co do CoD'a.. to w obecnej generacji można było wytłumaczyć jego archaiczność względem najbliższego konkurenta, czyli BF'a tym, że chodził w 60fps.. a BF w 30. Teraz BF4 ma też śmigać w 60fps a zdaje się wyglądać znacznie lepiej.. przy jednocześnie większych terenach, większej interakcji i znacznie lepszych animacjach postaci.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Tak (kundel), który zapewne odwali za nas większość roboty w misjach stealth, a których i tak druga postać mówi graczowi jak ma działać. Kocham to <3 (pipi)a, jak dobrze, że powstają takie tytuły jak Dishonored lub nadchodzący Thief.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Panowie a wy się im dziwicie jak oni prze ostatnie 5 lat grali jedynie w COD'a który nowego silnika to na oczy nie widział, to taki COD na next geny dla nich wygląda niesamowicie, a tak po za tym niech M$ przestanie się z nimi waflować, bo żal.

Opublikowano

One Year of PS Plus Value In Free Games: $1854.86

:)

Ciekawe jak wyliczone. Jakbym policzył wszystkie upusty jakie miałem na gierkach na Steamie to też by wyszło, że jestem o $3000 "bogatszy".

twoje gry są warte tylko $2160.61

Oł szit jak to sprawdziłeś :D? Wiesz, ja pi razy drzwi policzyłem, że mam ponad 100 gier, na każdej zaoszczędziłem $20-$30 (idąc logiką tych co to liczą, bo pewnie jak JC2 dali w Plusie to biorą cenę z PSS czyli te $49 dolarów czy cuś, a to nic, że gra jest warta 12 zł).

Beka z tym Call of Duty xD. Jedyna techniczna zaleta tej serii to fakt, że zawsze śmiga w 60 fps, to jest godne podziwu i to powinien być standard w shooterach. No, ale miłego grania po sieci w Killzone w 30 fps.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Wpisz sobie Steam Calculator i tam sobie sprawdzasz. ;]

Opublikowano

Ale... Xbone ma przecież HDMI 1.4 i USB 3.0 więc?

e: Co do CoD'a.. to w obecnej generacji można było wytłumaczyć jego archaiczność względem najbliższego konkurenta, czyli BF'a tym, że chodził w 60fps.. a BF w 30. Teraz BF4 ma też śmigać w 60fps a zdaje się wyglądać znacznie lepiej.. przy jednocześnie większych terenach, większej interakcji i znacznie lepszych animacjach postaci.

Seria BF co by nie mówić ewoluuje, i zapewnia tyle frajdy że każdy coś znajdzie dla siebie, a COD szkoda gadać :) Ale z drugiej strony co MS ma mówić przecież COD twierdza hamburgerów 

Opublikowano

mam wrażenie że M$ sam do końca nie wie co tam w tym xbone siedzi, brak jakichkolwiek informacji na ten temat, tylko że 5 million transistors!!! & new KINECT

Opublikowano

One Year of PS Plus Value In Free Games: $1854.86

:)

Ciekawe jak wyliczone. Jakbym policzył wszystkie upusty jakie miałem na gierkach na Steamie to też by wyszło, że jestem o $3000 "bogatszy".

twoje gry są warte tylko $2160.61

Oł szit jak to sprawdziłeś :D? Wiesz, ja pi razy drzwi policzyłem, że mam ponad 100 gier, na każdej zaoszczędziłem $20-$30 (idąc logiką tych co to liczą, bo pewnie jak JC2 dali w Plusie to biorą cenę z PSS czyli te $49 dolarów czy cuś, a to nic, że gra jest warta 12 zł).

Beka z tym Call of Duty xD. Jedyna techniczna zaleta tej serii to fakt, że zawsze śmiga w 60 fps, to jest godne podziwu i to powinien być standard w shooterach. No, ale miłego grania po sieci w Killzone w 30 fps.

Ja pier.dolę, grałem w Killzone 2 ponad 200 h na multi i bawiłem się świetnie nawet w 30 fpsach. 

Opublikowano

Przede wszystkim gry to pokażą a nie numerki tranzystorów i innych pierdół.

Opublikowano

Ja pier.dolę, grałem w Killzone 2 ponad 200 h na multi i bawiłem się świetnie nawet w 30 fpsach. 

Good for you. Ale co to dowodzi? Znam takich, co potrafią grać w gry przy 10 fps i bawią się dobrze. Są też tacy, którzy grają na PS1 i w dobrej zabawie nie przeszkadzają im rozpikselizowane tekstury. No i?

Opublikowano

No to po ch.uj w co drugim poście wyskakujesz z 1080p+60fps na pececiku? Aż tak Cie tyłek swędzi? 

Kogo obchodzi PC bez dobrych exów?

Zagraj sobie w Uncharted, God of War, Infamous, Killzone, TLOU, Forze, Girsy na PC, powodzenia.

Nawet Diablo będzie na konsole, trololololo. Chociaż ono akurat nikogo, tak jak 95% obecnych exów na PC. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No to po ch.uj w co drugim poście wyskakujesz z 1080p+60fps na pececiku? Aż tak Cie tyłek swędzi?

Widzę umiejętność czytania ze zrozumieniem leży i kwiczy. No nic, po raz kolejny człowiek dochodzi do wniosku, że w tym temacie conajwyżej można szczuć sonyggerów, bo dyskusji ni chu chu :confused:. No ale plusiki od innych Sonyggerów lecą, więc musisz być bardzo śmieszny.

Na ch,uj mi Forza, Girsy (które tak btw w 1/3 są na PC), Mario czy TLoU na PC? Mam X360 i Wii do tych eksów, jedynie tych Sonowych nie jestem w stanie ogarnąć, może kiedyś, kiedy konsola osiągnie rozsądny pułap cenowy. To zazwyczaj nie eksy mają problem z płynnością, więc na cholerę wywlekasz mi tutaj "gierka X jest lepsza od Y".

Można w drugą stronę. Powodzenia w graniu w Shoguna 2/Europę Universalis 3/Dotę 2/Torchlighta 2 itd. na konsolach. Aha, Ty jeden nie jesteś wszystkimi, więc pisanie, że PC-towe eksy nikogo, to ogromne pieprzenie. Widać to choćby po zainteresowaniu, jakim cieszy się do niedawna PC-only indie gierka: Hotline Miami. Albo jest jeszcze inna, przez wielu wyśmiewana (ale to nikogo), która sportowana na konsolę cieszy się ogromną popularnością: Minecraft.

Zaje,bista dyskusja, nie ma co.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ja tam już zbieram ekipę do kanapowego co-op'a w Diablo 3 :P

Opublikowano

Cod nie zawsze śmiga w 60fps, są spadki (zwłaszcza na ps3).

Opublikowano

mam wrażenie że M$ sam do końca nie wie co tam w tym xbone siedzi, brak jakichkolwiek informacji na ten temat, tylko że 5 million transistors!!! & new KINECT

Bo to prawda ,nawet developerzy  nie wiedzą (np. Bach z Dice i Kojima to potwierdzili).

A plotki o zwiększonej wydajności RAMu w nowym Xboxie ,którego szybkość ma ponoć dochodzić do 192 GB/s ,też są trochę dziwne.

Ale zobaczymy jak to będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.