Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

nie dziwię się, ktoś mówił, że OS i multiplayer w Xbonie jest niedopracowany.

anyway, BF 4 w 720p na Xbone xDDDD ponoć na ps4 w 1080p. Khra khra. Ale jestem szczęśliwy.

Opublikowano

LOL

Ryse 900p Ghost 700p.

Ryse wyglada  o generacje lepiej i ma wyzsza rozdzialke,a cod raz,ze nie ma zadnego large scale multiplayer to chodzi ciagle na tym samym silniku.

Bez jaj. Infinity Ward to bardzo zdolne studio,ale tu chyba cos zyebali.

Czyli jakis CBOAT (czy jak ona tam ma) mial racje.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

Czekam na komentarze czolowych klapkow jak juz emocje opadna:

iknnd1vL0Ecww.gif

Opublikowano

Ghosty w 720p to zart z betonow.

Myslmy jak oni - fajnie nie trzeba full hd tv kupowac.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

nie wierze, by BF na PS4 w takim razie smigal w 1080. Będzie niezły zal już na starcie...

Opublikowano

No Zeratul, w takim wypadku jaka konsola będzie Twoją nr 1?????

Opublikowano

tak, czy siak - dla mnie to jakas masakra.

Mam wydac 2 kafle na nowa generacje i dostać gre HD Ready ? To w ogole jest beka, ze już na początku giery będą chodzily gorzej niż na PC...

Opublikowano

JPR ale drama, ale dobrze tak Microsoftowi... najbardziej cieszy mnie to, ze jestem w na tyle komfortowej sytuacji, ze moglem sobie spokojnie wszystko zaplanowac finansowo i jestem w stanie bez wiekszej czkawki kupic obie konsole na premiere... jezeli mialbym teraz wybierac to pewnie i tak bym wybral xbox one... bo nie moge nie miec konsoli na ktora wychodzi titanfall i zapowiedziane jest Halo, ale ku.wa... jak sie okaze, ze bede musial sie przestawiac pod katem fps do DS4 z mega wygodnego pada xboksowego to szczesliwy nie bede.

Ogolnie jak to sie potwierdzi to bedzie megakompromitacja Microsoftu... glownie za narzucona cene $500. Paradoksalnie nawet jezeli okaze sie, ze Xbox One jest slabszy od PS4 i bedzie to widoczne przy kazdej multiplatformie, to nie oznacza, ze Microsoft przegra ta generacje vide Wii w obecnej.

btw... jak jest z ACIV? 720p na obu czy jak?

osom

about_spec_wars_between_xbox_one_and_ps4

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

AC 4 na PS4 w 1080p. Na Xbone - niewiadomo. Wnioski wyciągnij sam.

Opublikowano

Microsoft zamierzal wypuscic Xbone w 2014 roku w takiej samej specyfikacji jak teraz poniewaz:

1. byli pewni, ze PS4 bedzie miec premiere wlasnie wtedy

2. byli pewni rowniez, ze bedzie slabsze od ich sprzetu 

Tak wiec konferencja Sony w lutym to byl faktycznie strzal w pysk znienacka dla MS xDDD

edit:

info od jednego z insajderow Gafa

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kaz i Yoshida to przebiegle skughwysyny. ;)

Pamietam jeden z wywiadow z 2011/2012 gdzie zapytano kogos z nich o nowa generacje,to powiedzieli,ze nic nie moga mowic i czakaja na ruch konkurencji.Bo dlaczego oni maja  pokazac pierwsi konsole,gdy konkurencja moze zobaczyc i zrobic cos lepszego.

Wtedy SONY bylo naprawde w chuyowej sytuacji.

Ale nie chce mi sie wierzyc,ze MS sluchal takiego belkotu dla mas i na nich opieral swoje informacje.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Temat na Gafie zwiazany z 720p jest kopalnia beki:

sNgltsP.gif

ibvHpEjPXOhvHV.gif

Gif2.gif

kazHirai_contro_DonMattrick.gif

vtj5rsid6u9d.gif

iuqoohgjvbkkv.gif

LhDNkKL.jpg

rJNNzpY.png

Ludzie zaczynaja podejrzewac, ze MS ma rowniez problem z day one patchem usuwajacyh DRM =/

Opublikowano

czytam ten temat na gafie i sledze tweety giesa... i mam jakies takie wrazenia, ze koles ma po prostu bol d.py... moze microsoft podpisal z kims deal i chlopak teraz przezywa?

Opublikowano

Temat na gafie zamkniety... podsumowujac co wiadomo. Pojawilo sie jakies nowe tajemnicze info wsrod prasy dziennikarskiej. Wyjasnione zostalo, ze nie dotyczy to xboksa... nikt poki co nie potwierdza, ani zaprzecza 720p ale ludzie wskazuja, ze to nie jest problem bolu d.py prasy i ze problem "mocy" xboksa moze sie brac stad, ze narzedzia dla deweloperow nie byly dobrze przygotowane na czas. Koniec koncow prasa potwierdza, ze cala ta negatywna sytuacja czy cokolwiek stworzylo 72 strony na gafie nie dotycza xboksa. 

Opublikowano

nie dziwię się, ktoś mówił, że OS i multiplayer w Xbonie jest niedopracowany.

anyway, BF 4 w 720p na Xbone xDDDD ponoć na ps4 w 1080p. Khra khra. Ale jestem szczęśliwy.

Nie (pipi) bo nie mam tv fullhd :( niby robi jakiś upscal z 720p ale to nie to samo 

Opublikowano

No cóż, jak to mawiają: "Koń jaki jaki jest każdy widzi". Gry z Playstation 4 zgodnie z oczekiwaniami będą hulać w Full HD - w końcu. Na Xbox One - niekoniecznie. Konsola jest słabsza, co zaczyna zbierać swoje żniwa. Paradoksalnie jest też droższa. Jako gracz odradzałbym w tej chwili kupowanie Xboxa One, gdyż w obliczu napływających faktów i rosnących wątpliwości, może się okazać konsolą po prostu średnio udaną. Nie będzie to rzecz niespotykana w tej branży, i nawet gigant taki jak MS może się mocno potknąć. Na szczęście PS4 zapowiada się naprawdę miodnie. Moim zdaniem lepiej nie inwestować w niepewny sprzęt jakim okazuje sie XO i potem obgryzać paznokcie, gdy obok stoi coś co zapewni rozrywkę po sam kres generacji.

Choć trudno w to uwierzyć, ale chyba faktycznie te lutowe pokazanie PS4 skruszyło MS. Od tamtej pory wyglądają jak dzieci we mgle. Marketing się miota, przetasowania na najwyższych stanowiskach, problemy z premierą we wszystkich krajach, nerwowe zmiany polityki, problemy z rozdzielczością, problemy z softem, itd. Niby te gifi z gafa takie satyryczne, ale w sumie bardzo prawdziwe ;)

Opublikowano

Co za problem, Xbox One wygra generację wysypem za(pipi)istych exów, prawda?

Zeratul- ale wiesz, że na Xbox One nie pograsz mega wygodnym padem od X360 i będziesz musiał przyzwyczajać się do nowego(tak jak do DS4)? Pod kątem w ogóle grania, nie tylko grania w fpsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.