Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Xbox i exy?hahahahahahhahaha, nie zartuj kolego.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak ich sytuacja do tego zmusi to myślisz że nie zepną pośladów by zmienić swą politykę co do ex'ów w celu zwiększenia ich liczby aby ich pudełko stało się atrakcyjniejsze ?

Opublikowano

Ej a gdzie sa teksty Sonoklapy? Klapersy? Playstejszyn? Sonybiociarnia? Fanboje? Sonybojki? Dla mnie jest to wręcz nie do pojęcia jak mozna rajcowac sie X1 pierw po tych cyrkach z always online, brak używek etc, potem wycofywanie sie z tego, a na koniec 720P. Ludzie z Mr. Donem na czele odpuscie bo na prawdę nie ma sensu juz toczyć wojny z Playstation.

Opublikowano

Jak ich sytuacja do tego zmusi to myślisz że nie zepną pośladów by zmienić swą politykę co do ex'ów w celu zwiększenia ich liczby aby ich pudełko stało się atrakcyjniejsze ?

Nie, zrobią kolejną reklamę z doritos i mountain dew.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Ale o co niektórzy maja przysłowiowy "ból dupy" ?  Że są osoby które w przeciwieństwie do nich będą miły obie konsole przez co zwisa im która będzie lepsza. No tak ale ja nigdy nie zrozumiem tych zakochanych w kawałku plastiku.

W tej generacji było to x360 + Ps3 (+Wii) w nadchodzącej będzie to Ps4 + XO (+WiiU) nie widzę więc powodu do jakiego kolwiek ścisku pośladów no chyba że ktoś się celowo ma zamiar ograniczać do jednej platformy z powodu patrz wyżej :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Rozumiem, że gdybym kupił WiiU, też byłbym zakochany w kawałku plastiku? Serio, obrona xbona zaczyna być coraz bardziej kuriozalna.

Opublikowano

Rozumiem, że gdybym kupił WiiU, też byłbym zakochany w kawałku plastiku? Serio, obrona xbona zaczyna być coraz bardziej kuriozalna.

Nie zrozumiałeś mnie , nie którzy zachowują się jak by można było posiadać tylko jedna konsole i to ta która oni wybrali (taka ślepa miłość do kawałka plastiku automatycznie wzbudzająca nienawiść do reszty)....

Nigdy żadnego kawałka plastiku nie broniłem i bronić nie będą bo po co ?

Ps.Sam mam zamiar kupić WiiU jak się w końcu rozkręci :thumbsup:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

W sumie to chcialbym, zeby sie okazalo, ze jedna konsola bedzie miala przewage nad druga - kazdy bedzie mial ta sama konsole = bedzie latwiej znalezc ludzi do wspolnego ciorania po sieci

mowili juz cos o pojemnosci friendlisty na obu pudlach?

Opublikowano

Ja tam kocham swoje plastiki, zwłaszcza te od Nintendo. Wii U ma genialnego padleta na który jednym kliknięciem można przenieść obraz z TV. Co do Xszrota - myślę że znalazłoby się w Polsce sporo osób które mogłyby sobie pozwolić na zakup razem z PS4, ale odrzuca ich brak polskiej premiery. Mamy zerową gwarancję że ten sprzęt będzie tu działał bezproblemowo.

Opublikowano

Micro stawia teraz na software, a nie na hardware i idzie drogą NintendoMountain-Dew-And-Doritos-Xbox-One-Can-An

Opublikowano

Gdyby MS nie olewal Polski i zrobil normalna premiere jak na zachodzie z tymi wszystkimi bajerami zwiazanymi z TV jak w USA/UK dzieki umowie z NC+ to bylby zayebisty sprzet do domowej rozrywki. A tak to pewnie bedzie to samo co na PS4, tyle ze w 720p

Opublikowano

Co do Xszrota - myślę że znalazłoby się w Polsce sporo osób które mogłyby sobie pozwolić na zakup razem z PS4, ale odrzuca ich brak polskiej premiery. Mamy zerową gwarancję że ten sprzęt będzie tu działał bezproblemowo.

W moim przypadku dochodzi jeszcze jak na razie brak interesujących gier.

Ja tam kocham swoje plastiki, zwłaszcza te od Nintendo.

No ale z tego powodu nie ograniczasz się do kawałków plastiku jednej firmy co nie ?

Opublikowano

W sumie to chcialbym, zeby sie okazalo, ze jedna konsola bedzie miala przewage nad druga - kazdy bedzie mial ta sama konsole = bedzie latwiej znalezc ludzi do wspolnego ciorania po sieci

mowili juz cos o pojemnosci friendlisty na obu pudlach?

Na PS4 2000 osób możesz mieć. Dla przypomnienia na PS3 tylko 100 osób. X1 mnie nie interesuje ;-)

Opublikowano

Dziwne jest chaos informacyjny ,nam pierw same EA potwierdza to że BF 4 na obu konsolach ,będzie w 720p  , a teraz nagle jakiś typ ,zgrywa bożka  i wie lepiej od innych ,tak samo z mocą konsoli ,Carmack czy Mikami czyli legendarne już postacie branży które nie dały by sobie pozwolić na spadek swojej reputacji ,twierdzą że obie konsole wydajnościowo są mniej więcej równe ,wbrew opinii anonimowych i paru małoznaczących developerów  coś mi tu porządnie śmierdzi.

Trzeba poczekać na końcówkę listopada i zobaczyć kto mówił prawdę ,a kto zgrywał głupa.

Edytowane przez X_reot_X

Opublikowano

Ktoś mówi, że 720p dla XBO i 900p dla PS4 w przypadku BF4.

Opublikowano

Trzeba poczekać na końcówkę listopada i zobaczyć kto mówił prawdę ,a kto zgrywał głupa.

Chyba 2014 roku,na poczatku bedzie to wygladalo gorzej niz za 1-3 lata. Niema co oceniac konsol po premierze. Trzeba tez,bedzie poczekac na gry devow ktorzy robia gre raz na jakis czas,a nie tasiemce(cod,ac,fifa itd) ktore sa robione na od(pipi).

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

W lutym wychodzi Thief, myślę, że on pokaże prawdę o sprzętach. :)

Chociaż, Thief jest robiony tylko na nextgeny czy na obie generacje? 

Opublikowano

Na poczatku mialy byc tylko nexty, kiedys czytalem, ze zapowiedzieli tez wersje na currentgeny

Opublikowano

Ps3,Ps4,X360,Xone i PC

Opublikowano

Na obie. Pierwsza multiplatforma bez pozostalosci po current genach to dopiero chyba Wiedzmin 3. A EA mowilo nawet o wydawaniu gier na ps360 do konca 2015 roku. :)

Ale im dalej tym te porty beda coraz gorsze, wiadomo.

Opublikowano

Co, to za nowe randomowe xboty? :unsure:

Anyway.. zaczynają też wypływać smrodki dotyczące funkcjonalności PS4. Nie będzie (przynajmniej na początku) tak oczywistej wydawałoby się funkcji, jak ustawienie własnego obrazka na tapetę. Jest też duże prawdopodobieństwo, że podczas gry muzykę będzie można odpalać tylko za pośrednictwem Music Unlimited (którego np. w Polsce nie ma w ogóle), a nie z HDD.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie będzie (przynajmniej na początku) tak oczywistej wydawałoby się funkcji, jak ustawienie własnego obrazka na tapetę.

WTF? :blink: Skąd takie info?

Opublikowano

Ktoś mówi, że 720p dla XBO i 900p dla PS4 w przypadku BF4.

I to jest właśnie dziwne ,skoro EA w sierpniu tego roku ,nawet był o tym news ,potwierdziła informacje o 720p  i 60 klatkach w BF4 dla PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.