Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Też widziałem, żałuję. Wycięli to w trosce o zdrowie psychiczne graczy.

Myślałem że lubisz EP :o

Po prostu nie mógł się skupić na grze, bo zobaczył cycki.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Boże, ile tych plotek negatywnych o Xbone, niedługo ludzie będą się bać coby konsola czasem chałupy nie wy(pipi)ała. Ja wiem, że to 100 % insajderzy i nic potwierdzonego, ale takiego obsmarowania nigdy bym się nie spodziewał i przyznam że zniechęca to do Xbona, jak to mawiali Indianie ,, za duży dym by ognia nie było ".

A MS siedzi cicho. Ja wiem, że 99% ludzi na gafie to zwykłe randomy/hieny/ itp., ale takie czasy że ktoś powinien z MS wstać i uderzyć.

Opublikowano

Wstając uderzyliby się w głowę, więc wolą siedzieć.

Opublikowano

Pan śmieszny hipokryta jak zwykle na posterunku. Pamiętaj, że jeśli jakiś objaw występuje u ciebie to nie musi u innych. #rekt

Figaro, twarz ma OK, ale ta prysznicowa scena... hm, powiedzmy, że nie jarają mnie chłopięce kształty.

Opublikowano

Jack Frags był w DICE i nagrał videosy BF 4 (SP na Xbone i MP na PS4). Jutro je opublikuje. Teraz niby sugeruje, że MP na PS4 jest ładniejsze od SP na Xbone. Osobiście wątpie że to prawda, ale jutro się dowiemy :P

Ostatnio pisal,nie wiem czy on czy ktos tam,ze nie moze pokazywac gameplejow dopoki nie bedzie premiery nowych konsol.

Opublikowano

Masz ból dupy mazzeo ^^ jakby by beyond wyszedł byś pisał tylko "Ellen <3" xD

Opublikowano

Figaro, twarz ma OK, ale ta prysznicowa scena... hm, powiedzmy, że nie jarają mnie chłopięce kształty.

... :|

btw nowy filmik z DC. dat snow. dat lajting.

https://www.facebook.com/photo.php?v=536705273080504&set=vb.423631211054578&type=2&theater

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No nie gadaj, ze fapujesz do pejdżowej xD

Opublikowano

Nie, po prostu nie wiem co w tym ciele w Beyond jest chłopięcego. Nie zgłaszajcie mnie, pliska ;/

Opublikowano

Shitstormu ciag dalszy:

dNMTwxu.png

Opublikowano

Było ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Shitstormu ciag dalszy:

dNMTwxu.png

ten koles jest studentem medycyny... gratuluje przyjmowania na klate wszystkiego co sie pojawia na twitterze jako wiarygodne 

Opublikowano

i znów FM [*], ciekawe kiedy w Turn 10 nauczą się takich animacji rąk.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
ten koles jest studentem medycyny... gratuluje przyjmowania na klate wszystkiego co sie pojawia na twitterze jako wiarygodne

i potwierdził, że jest świetnym insajderem ze sto razy. Czy to nie on czasem powiedział przed PS Meeting, że PS4 będzie miało 8 giga GDDR5? Plus Mortimer potwierdził te tweety.

udhknNj.png

xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

jeszcze co do fify

nowa fizyka piłki musi być naprawde niesamowita że zamiast pokazać jej możliwości na gameplayu woleli zrobić kabaretowy skecz

Opublikowano

Myślałem, że sobie odpuściłeś, ale jak widać lubisz się błaźnić Yano. ;p

Opublikowano

Ciekawe kiedy nauczą się robić wyścigi w 60-klatkach. 

Opublikowano

Ja (pipi)e Yano - FIFA 14 ma najmniej zmian i tak, bo to ostatnia czesc na tej generacji. I tak usprawnili ja mocno, wiec skoncz (pipi)ic o czyms o czym nie masz zielonego pojęcia. Odpal sobie u kogos FIFE 9-10, później 13 i gwarantuje Ci, ze nawet taki ignorant jak Ty poczuje na gałce roznice. FIFA przez ostatnie lata rozwijala się niesamowicie, wlasnie od wyśmianych Ciebie kierunkach poruszania, animacji po AI zawodnikow, który w grze online jest mega istotny, podobnie jak liczona na bierzaco fizyka pilki, która nie jest przyklejona do nogi zawodnika. Sposób poruszania się po boisku, możliwości budowania akcji, inteligencje, tego nie załatwisz patchem! Moglbym wymienić Ci bardzo dużo zmian, ale nie lubie prowadzic dyskusji z kims, kto porownuje gry na YT. Pomijam już usprawnienia online, gre 11 na 11, dodatkowe tryby, które ciagle ida do przodu, bo to już nie mechanika.

Edytowane przez easye

Opublikowano

i potwierdził, że jest świetnym insajderem ze sto razy. Czy to nie on czasem powiedział przed PS Meeting, że PS4 będzie miało 8 giga GDDR5? Plus Mortimer potwierdził te tweety.

udhknNj.png

xD

Daruj sobie, Zerotula niczym nie przekonasz, spojrz gdzie mieszka.

0289_5mdwm.gif

Opublikowano

udhknNj.png

xD

sam potwierdzil, ze jest swietnym insajderem... 

jak ja potwierdze 1000 razy, ze jestem swietnym insajderem i bede bashowal microsoft to tez bedziecie moje tweety na fora zapodawac?

Opublikowano

Zeratul:

Koles moze byc nawet prostytutka, wazne jest to czy jego leaki znajduja potwierdzenie w rzeczywistosci.

9LK0pjs.png

Opublikowano

Post Zeratula na neogafie xDDDD

So you guys started with former IGN employee, then you moved to former developer and now you're listening to the guy from med school??

i od razu mu odpowiedzieli

Because the track record of leakers mean nothing? We should only rely on the job titles people hold?

These are the best insiders GAF has and Proelite also confirmed it. Sorry but you're in denial dude.

this made me laugh.

najpierw fpe, teraz neogaf ci mówi, żeś w "denial" :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.