Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zeratul:

Koles moze byc nawet prostytutka, wazne jest to czy jego leaki znajduja potwierdzenie w rzeczywistosci.

9LK0pjs.png

koles ma podpis

#PS4NoDRM was my 15 minutes. I have a podcast and stuff.

to ja mam #ps3ssiepauke ... mialem podcast i stuff... dlaczego ja nie jestem wiarygodny jak ci kolesie?+

Post Zeratula na neogafie xDDDD

So you guys started with former IGN employee, then you moved to former developer and now you're listening to the guy from med school??

i od razu mu odpowiedzieli

Because the track record of leakers mean nothing? We should only rely on the job titles people hold?

These are the best insiders GAF has and Proelite also confirmed it. Sorry but you're in denial dude.

this made me laugh.

najpierw fpe, teraz neogaf ci mówi, żeś w "denial"  :D

No i mowia to kolejni kolesie ktorych nie uznalbym za wiarygodnych... 

w tych wszystkich bajkach brakuje mi jednego.... dowodow!

Edytowane przez Zeratul

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

to ja mam #ps3ssiepauke ... mialem podcast i stuff... dlaczego ja nie jestem wiarygodny jak ci kolesie?

Bo ciężko Cię wziąć na poważnie?

Opublikowano

Zeratul co jest z toba ? Zglupiales czy faktycznie po prostu jestes w totalnym zaprzeczeniu ? Moze jeszcze Cboat nie jest wiarygodny ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mógłbym Ci napisać o rzeczach od niego, które się sprawdziły, ale powiem jedno - na GAFie każdego insidera piszącego takie reczy musi prześwietlić moderacja, że może mieć dostęp do takich informacji. Oczywiście pod groźbą bana, jeśli ktoś sobie zwykłe jaja robi...

Opublikowano

Na PC-cie musiała być świadomość - oni zawsze gdzieś tam są, kombinują, szukają dziur. I kiedyś się pojawiają. I psują dzień, tydzień, miesiąc, a przy starszych i zapomnianych nawet już przez devów grach stają się nieodłącznym folklorem (np. Vietcongi, czy Delta Force'y). 

Tutaj to doyebałeś. Spróbuj zagrać w starsze tytuły na konsolach - to samo, też są cziterzy. Pomijając to, że jeśli serwery danej gry na konsolach zostaną wyłączone, to już nigdy - z oszustami czy bez - w tę grę nie pograsz, a na PC jest to możliwe.

Opublikowano

Skąd Ty chcesz Zeratul dowody z postów na twitterze? Teraz jak Cię czytam to albo Cię nie rozumiem albo można być tak głupim :ermm:

Opublikowano

anyway, od famousmortimera, coś co czuć od jakichś 3 lat:

"A quote from my dev source last night that I didn't put in the article.

Me: CBOAT has mentioned that execs messed with the console design from day one.

Him: Yes. MS does not view this console as a 'games console', despite their last 4 months of convincing otherwise. Its all smoke & mirrors. MS has invested more money in opening studios to produce TV content than any game's studio for next-gen. Their focus is not games. Remember the earnings call from summer 2012 - they now internally refer to the platform as an "Entertainment Platform".

Me: Madness

Him: There are tons of other issues... its amazing how quiet the industry is being with so much going wrong on this platform."

W sumie nie będę miał nic przeciwko jak utworzą jakiś fajny TV content :)

Opublikowano

Na PC-cie musiała być świadomość - oni zawsze gdzieś tam są, kombinują, szukają dziur. I kiedyś się pojawiają. I psują dzień, tydzień, miesiąc, a przy starszych i zapomnianych nawet już przez devów grach stają się nieodłącznym folklorem (np. Vietcongi, czy Delta Force'y). 

Tutaj to doyebałeś. Spróbuj zagrać w starsze tytuły na konsolach - to samo, też są cziterzy. Pomijając to, że jeśli serwery danej gry na konsolach zostaną wyłączone, to już nigdy - z oszustami czy bez - w tę grę nie pograsz, a na PC jest to możliwe.

Odpuść sobie. Posty Mendrka o PC traktuj jako bajkę na wieczór i nie zawracaj sobie głowy odpisywaniem. On chyba ma generator tekstów zaprogramowany i raz na miesiąc musi coś napisać, zawsze to samo. Że mu się PC nawet przy przeglądaniu forum wiesza, że cheaterzy nawet wśród moderacji DICE, że patche, sterowniki, biedny nieszczęśliwy a na konsolach jest ziemia obiecana.

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że tego Xboxa przełożą na przyszly rok.

0284_3wyj3.gif

Opublikowano

Grunt, że MS jest wierny swojemu PR-owi. Co się przejmujecie, oni będą dopiero testować OS. W przyszłości.

XboxOnebetatested.jpg

A na pytanie Zeratula czemu ludzie wierzą im, a nie mu odpowiedź jest prosta - bo oni udowodnili, że coś wiedzą. To przecież takie proste. Zresztą, już wytłumaczyli wcześniej. Z GAFa poleciało mnóstwo "fałszywych" proroków za puszczanie ściem jako "insajderskie info". Wymogiem modów zanim coś się publikuje jest zweryfikowanie siebie i plotki u dwóch różnych źródeł. Więc nikt sobie od tak nie klepie w klawisze.

stages-of-grief.jpg

way to go!

Opublikowano

Zeratul chyba oczekuje deklaracji od samego microsoftu (ktory jest oczywiscie uczciwy i ma dobro konsumentow na sercu) ze produkt w ktory wpompowali morze pieniedzy, na starcie moze byc zyebany jednoczesnie proszac o anulowanie pre-orderow i wstrzymanie sie z zakupem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Odpuść sobie. Posty Mendrka o PC traktuj jako bajkę na wieczór i nie zawracaj sobie głowy odpisywaniem. On chyba ma generator tekstów zaprogramowany i raz na miesiąc musi coś napisać, zawsze to samo. Że mu się PC nawet przy przeglądaniu forum wiesza, że cheaterzy nawet wśród moderacji DICE, że patche, sterowniki, biedny nieszczęśliwy a na konsolach jest ziemia obiecana.

Ale prawda jest taka że Mendrek ma też troche prawdy w tym co pisze, może zbytnio to uogólnia, lub wrzuca do jednego worka, ale prawda to jest.

Ja osobiście albo musiałbym nonstop posiadać najlepszego kompa przecież to PC Master Race, albo by mnie ch uj strzelił, już same ustawienia gry są denerwujące.

Grać w 30 FPS czy grać w 40 FPS, a może grać z texturami jak na komórce ale będę miał 45 FPS! ale ale jak to grać w 45 FPS a gra będzie i tak gorzej wyglądała niż na Current genach? żal, może ściągnę sterowniki dedykowane do Battlefield 3, hura mam 50FPS!, aa zagram sobie w Tomb Ridera, WTF?! 20 FPS?aaaa dedykowane sterowniki do BF-a, ok wrócę do starych, przeszukajmy tylko internet za jakimś programem który czyści pozostałości po sterownikach bo przecież żaden PCtowiec nie zostawi śmieci z poprzednich sterowników.

Mi na samą myśl o tym to zbiera mnie na wymioty, a nie poruszałem tematu rozdzielczości i natywnej rozdzielczości monitora itd itd itd.

No ale oczywiście tu nie ma nikt problemu z grami na PC, każdy gra w 1080p/60fps i wszystko na ULTRA

Opublikowano

Dokładnie, polać mu.

Opublikowano

OK, jeśli mendrek to bajki, to posty eX4cT_PL są jak harde fantasy po dragach. Różne wersje sterowników do różnych gier #ok.

Opublikowano

Co się stało z DonSterydo? Dziwne, że gdy Xbox dostaje najbardziej po du.pie, to jego nie ma. Nawet avatara usunął, jakiś tymczasowy ban?

Opublikowano

Od kiedy jest GeForce Experience program ustawia Ci optymalne ustawienia pod Twój PC, aby gra była płynna i wyglądała ładnie. W Batmanie ustawiła mi sama gra 720p i średnie ustawienia bez Physix, bez AA. Wybrałem optymalizację GFE i nagle 1080p, wysokie, FXAA i Physix on, a gra dalej działa płynnie i wyglądała jeszcze lepiej. Jestem bardzo zadowolony z programu.

Serio, granie na PC obecnie ogarnie każdy kto tylko poświęci temu chwilkę, a nie, że coś mu nie działa i ch.uj rzuca w pisdu, bo tak nawet na konsoli nic nie ugra.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Też się zastanawiam. Pewnie nie wytrzymał.

Daddy też tu rzadko pisze. Czyli wracamy do jedynej prawdziwej i słusznej wersji z końcówki czerwca - całe forumko to wspólna rodzina plejstejszyn.

Opublikowano

@Suteq
Gram w najnowszego batmana na pc. Wszystko na ultra śmiga bez problemów, wygląda super. Niestety jednak podczas pierwszej walki z bossem występuje błąd (nie ma dźwięku i obrazu oprócz interfejsu gry). Rozwiązanie jakie polecają na ten błąd w internecie: pobrać najnowsze sterowniki lub wyłączyć directx11. Zrobiłem zarówno jedno, jak i drugie i nadal gra nie działa. Niestety ;(

Edytowane przez terror

Opublikowano

Daddy też tu rzadko pisze. Czyli wracamy do jedynej prawdziwej i słusznej wersji z końcówki czerwca - całe forumko to wspólna rodzina plejstejszyn.

A może to ciszą przed burzą , zamiast tu pisać szukają jakichś "brudów" na Sony i Ps4 :teehee:

Opublikowano

@Suteq

Gram w najnowszego batmana na pc. Wszystko na ultra śmiga bez problemów, wygląda super. Niestety jednak podczas pierwszej walki z bossem występuje błąd (nie ma dźwięku i obrazu oprócz interfejsu gry). Rozwiązanie jakie polecają na ten błąd w internecie: pobrać najnowsze sterowniki lub wyłączyć directx11. Zrobiłem zarówno jedno, jak i drugie i nadal gra nie działa. Niestety ;(

Ty noobie

ps.Za 6h będzie pierwsze prawdziwe porównanie możliwości PS4 i X1 w BF4, jutro będzie masa funu.

ps2.

Zeratul w tej chwili

tommy-lee-jones-golden-globes.gif?w=630

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No z takimi betonami jak andrew, figaro, yeti, mendrek (czy jakiś pop czy inny ek_sajt) to nie dziwie sie, że odechcialo mu sie "dyskutowac" kiedy racjonalnie starał sie coś wytłumaczyć to cisnieli go dość mocno, gdzie to że pracuje dla M$ to obelga najlżejszego kalibru.

Opublikowano

Mowisz o tym porownaniu BF4 X1 vs PS4 ? O ktorej i gdize ?

Opublikowano

Gdzie jak gdzie, ale w naszym kraju, gdzie X1 nie ma daty premiery, masa super funkcji nie jest dostepna dla nas, ale jest za to obowiazkowy Kinect i z cena wieksza o 300 zl to juz naprawde ciezko bronic MS teraz. I to juz nawet mniejsza o preferecje z grami, jako produkt PS4 zostało u nas lepiej wsparte przez Sony i teraz zbierają plony, ot co.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.