Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Co tu dużo mówić.. dla mne od początku ten BF wyglądał najwyżej dobrze (pierwszy trailer momentami robił wrażenie.. ale tylko momentami) a ludzie tu się nie wiem czemu nim tak strasznie podniecali (i oczywiście krytyka jak ktoś napisał, ze KZ wygląda lepiej, szczególnie ze strony pecetowych graczy - "Bo jak to? Konsolowa strzelanka miałaby wyglądać lepiej? NIGDY!"). Może i wygląda to lepiej niż ten nowy CoD (tam to już w ogóle jest bieda) ale to wciąż nie ta liga co Shadow Fall. (czy też niektóre inne gry, ale pisze o KZ bo to fpps i też chodzi w 60fps w multi, które wygląda znacznie lepiej niż BF4 w singlu z tego, co widać).

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ja od początku nie nastawiałem się na kosmos, najładniejsza gra startowa gdzie tak czytałeś pajgi ? KZ od początku prezentował się lepiej. panowie oni robili tego bf'a w jednym momencie na 5 systemów, imo to daje rade jak na tytuł startowy.

Opublikowano

UP

Xbone - stara generacja

PS4 - pół nowa generacja

PC - tak powinna wyglądać nowa generacja

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

"To me PS4 Multiplayer looked better than Xbox One Single Player which I found very suprising. More in my impressions video."

Haha, kilka dni temu dla beki pisałem, że multi na PS4 będzie wyglądał lepiej niż single na i Xbone i co widzę. trafiłem w dyszkę. Dzieki ci Microsoft za tą bekę z tego twojego "next-gena".

Pytam się, co jest z pierwszym prawnikiem microsoftu, Donsterydo, gdzie się chowasz? Może chłopak nie wytrzymał psychicznie i opuścił forum? Jak pójdzie dobrze to przed starem next gena od Sony i podkonsoli od Microsoftu jeszcze taki daddy zmieni hobby, pozostanie jeszcze dwóch, trzech i na forumku PSXextrim zostanie tylko rodzina jedynej słusznej konsoli, Playstejszyn.

PS. Zeratul chyba sam nie wierzy w to co piszę, ale beka jest dobra.

PS2. Spodziewaliście się jeszczwe rok temu, że przed premierą Nadkonsoli i podkonsoli, codziennie rano z taką ochotą będziecie odwiedzać forum z poszukiwaniu wywrotek beki? Microsoft, wiemy że będzie tego więcej. <3

Wygląda bardzo ładnie, szkoda tylko tego 1080p.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

porównanie grafiki na jakiejś wieży z zoomem x10, której pewnie nikt nie zobaczy podczas normalnej gry

takie rzeczy tylko na tym forum (no i na GAFie)

Opublikowano

ja od początku nie nastawiałem się na kosmos, najładniejsza gra startowa gdzie tak czytałeś pajgi ? KZ od początku prezentował się lepiej. panowie oni robili tego bf'a w jednym momencie na 5 systemów, imo to daje rade jak na tytuł startowy.

no na filmikach z pc prezentuje się lepiej niż killzone...

edit. mimo wszystko nie mogę patrzyć na ten gameplay z multi, bo się zaczynam pocić. Grałbym!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

porównanie grafiki na jakiejś wieży z zoomem x10, której pewnie nikt nie zobaczy podczas normalnej gry

obejrzyj sobie to w 720p i sam powiedz czy nie ma różnicy. szczególnie mówię o drugiej połowie gdzie jest MP

no ale gdy były takie różnice parę lat temu miedzy 360 a PS3 to jakie lole i rofly tu leciały :D a teraz "ee tam, zoomowane 315 razy" xD

Opublikowano

No i rozdzialka zostala potwierdzona. Insiderzy mieli racje.

Co do porownania to:

Ks7Jh5p.png

Mogliby chociaz poustawiac to wszystko tak aby porownanie bylo jak najbardziej miarodajne.

Opublikowano

@pajgi to ktoś liczył że wersja konsolowa będzie taka sama jak na PC ? ja nie ;)

Opublikowano

Nikt nie zauwazy?

Przeciez na filmiku od DF to cie rzucalo w oczy duzo bardziej niz na tych fotkach :P

Fragment ten masz od ok 4:10 do 4:30 i w ruchu to wyglada tragicznie.

ibcyLL9DEObrRq.gif

Opublikowano

@pajgi to ktoś liczył że wersja konsolowa będzie taka sama jak na PC ? ja nie ;)

No jasne, przecież według wielu nie ma praktycznie żadnej różnicy, chyba, że gra się z 10X zoomem ;)

Opublikowano

Black crush + jakies wyostrzanie obrazu na Xbonie:

MIGIcQ4.png

Opublikowano

Na początek generacji przejście od porównania kupa-miód do poziomu prawie miód-miód w różnicach między wersjami BF na konsole i PC, uważam za satysfakcjonujące.

Opublikowano

heh nie o to mi do końca chodziło, wolałbym jakieś porównanie na screenie z miasta, pełno detali itp a nie zoom nie wieży :D

kolejny obrazek z GAFa

sYhxGoU.jpg

Opublikowano

ib0gOrDzD8ScKG.gif

twist jest taki, ze to jednak ps4 używa chmury :o

Opublikowano

dlaczego x0 ma inny wzór na rekawie? widac mniej slaczków, co za nedza.

Opublikowano

wieża faktycznie psuje efekt całości i wali po oczach... anuluję preordera :teehee:

Opublikowano

Xboty dziś na forumku.

tumblr_loicjobTNE1qio117.gif

Fani jedynego słusznego next gena.

1tumblr_lgp6q5NhE21qcjtu8o1_500.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dla mnie sprawa jest prosta. PS4>XO. Wyzsza rozdzialka i lepsza AA. Jak bede chcial miec mniej szczegolow na ekranie to ustawie sobie contrast na telewizorze ;P

bf4_zpsce0f03c0.jpg

bf1_zpsdf9532e5.jpg

S0EG054.jpg

z8kav9M.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

wieża faktycznie psuje efekt całości i wali po oczach... anuluję preordera :teehee:

Spójrz na te chmury na Xone, a raczej ich brak, lub moro na rękawie. lol

Opublikowano

Xboty dziś na forumku.

tumblr_loicjobTNE1qio117.gif

Fani jedynego słusznego next gena.

1tumblr_lgp6q5NhE21qcjtu8o1_500.gif

>mfw ja mogę już teraz odpalić gierkę w ładniejszych detalach niż "next-geny" na moim master race PC gaming rig

OLIOMxt.jpg

Opublikowano

fGAMyKH.gif

Opublikowano

troche juz sie pogubiłem  w tych porownaniach nie zawsze widze ta roznice, wiec zostaje mi tylko slepe napierdalanie i szydzenie z x0 :(

ale ta czern to zart, jakby sie tam czaił Don Mattrick.

Opublikowano

Nie pokazujcie tych screenów od DF bo są przekłamane...

MS3GDy6.jpg

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.