Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Też się zastanawiam. Pewnie nie wytrzymał.

Daddy też tu rzadko pisze. Czyli wracamy do jedynej prawdziwej i słusznej wersji z końcówki czerwca - całe forumko to wspólna rodzina plejstejszyn.

No z takimi betonami jak andrew, figaro, yeti, mendrek (czy jakiś pop czy inny ek_sajt) to nie dziwie sie, że odechcialo mu sie "dyskutowac" kiedy racjonalnie starał sie coś wytłumaczyć to cisnieli go dość mocno, gdzie to że pracuje dla M$ to obelga najlżejszego kalibru.

Hehehehehehee sorry, ale nie wytrzymałem. Racjonalnie starał sie cos wytłumaczyć? O ja yebe.....Tak samo przy always online i używkach na prezentacji X1? Człowieku on sie skompromitował.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tak samo jak ty za każdym razem.

Opublikowano

Tak w ogóle pop to alter Dixiego. Także, modzi, może byście go w końcu zbanowali? Pozdrawiam.

Opublikowano

Kurczę, czyli jednak jakość obrazu na Xbone nie jest zbalansowana jak całą konsola :( Ten kontrast na maksa dosłownie przyprawia mnie o ból oczu, a gdy widze komentarze "lepszy obraz, bo czerń jest czarna" to nie wiem czy załamać ręce czy popukać się po czole.

Opublikowano

aha

no to gratuluję ślepoty

Opublikowano

Na PC-cie musiała być świadomość - oni zawsze gdzieś tam są, kombinują, szukają dziur. I kiedyś się pojawiają. I psują dzień, tydzień, miesiąc, a przy starszych i zapomnianych nawet już przez devów grach stają się nieodłącznym folklorem (np. Vietcongi, czy Delta Force'y). 

Tutaj to doyebałeś. Spróbuj zagrać w starsze tytuły na konsolach - to samo, też są cziterzy. Pomijając to, że jeśli serwery danej gry na konsolach zostaną wyłączone, to już nigdy - z oszustami czy bez - w tę grę nie pograsz, a na PC jest to możliwe.

Odpuść sobie. Posty Mendrka o PC traktuj jako bajkę na wieczór i nie zawracaj sobie głowy odpisywaniem. On chyba ma generator tekstów zaprogramowany i raz na miesiąc musi coś napisać, zawsze to samo. Że mu się PC nawet przy przeglądaniu forum wiesza, że cheaterzy nawet wśród moderacji DICE, że patche, sterowniki, biedny nieszczęśliwy a na konsolach jest ziemia obiecana.

Ale prawda jest taka że Mendrek ma też troche prawdy w tym co pisze, może zbytnio to uogólnia, lub wrzuca do jednego worka, ale prawda to jest.

Ja osobiście albo musiałbym nonstop posiadać najlepszego kompa przecież to PC Master Race, albo by mnie ch uj strzelił, już same ustawienia gry są denerwujące.

Grać w 30 FPS czy grać w 40 FPS, a może grać z texturami jak na komórce ale będę miał 45 FPS! ale ale jak to grać w 45 FPS a gra będzie i tak gorzej wyglądała niż na Current genach? żal, może ściągnę sterowniki dedykowane do Battlefield 3, hura mam 50FPS!, aa zagram sobie w Tomb Ridera, WTF?! 20 FPS?aaaa dedykowane sterowniki do BF-a, ok wrócę do starych, przeszukajmy tylko internet za jakimś programem który czyści pozostałości po sterownikach bo przecież żaden PCtowiec nie zostawi śmieci z poprzednich sterowników.

Mi na samą myśl o tym to zbiera mnie na wymioty, a nie poruszałem tematu rozdzielczości i natywnej rozdzielczości monitora itd itd itd.

No ale oczywiście tu nie ma nikt problemu z grami na PC, każdy gra w 1080p/60fps i wszystko na ULTRA

2 minuty grzebania w ustawieniach dla lepszej jakości < z góry narzucone 25 fps (spadki) + 720p?  OK, to ja już nie mam pytań. Bez jaj, to świadczy tylko i wyłącznie o waszym lenistwie/niewiedzy. Sam to w tym poście potwierdziłeś, fragmenty pogrubiłem (cały czas MI, JA - pomyślcie bardziej obiektywnie). Sorry, ale zawsze lepiej jest mieć wybór niż go nie mieć. 

PS. Z góry zaznaczam, że nie jestem zakutym PC-towym łbem, tak więc proszę - darujcie sobie dziecinne epitety. Miałem po kilka razy PSX, PS2, PS3 i 360, więc nie biorę tego co piszę z powietrza.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

6rXJXMr.jpg

xD

Opublikowano

Z 900p na ps4 też oczywiście można się śmiać, prawda?

Bo to jest bardzo śmieszne. Next-gen XD.

Opublikowano

Next-gen bez Full HD to zaden next-gen, poki co to dla mnie najwiekszy fail przyszlej generacji - jeszcze przed jej startem.

Niewazne jaka konsola bo pisze o obydwu - PS4 i XB1, Wii U nie licze bo to jednak cos innego.

Opublikowano

Xboxty i Sonyboty powinny sie klocic kto jest mniejszym przegranym w nastepnej generacji. Jezeli chodzi o next-gen to niema wygranych tylko sa przegrani.

Opublikowano

haha, jak miliony zaczna grac w multi, cieszyc japy to zaqair jako jedyny bedzie znał prawde - sa przegrani.

Opublikowano

Xboxty i Sonyboty powinny sie klocic kto jest mniejszym przegranym w nastepnej generacji. Jezeli chodzi o next-gen to niema wygranych tylko sa przegrani.

No co ty 180p więcej = nadkonsola! Więc logicznie rzecz biorąc xbox360 to też nadkonsola w stosunku do ps3 (640p/20 fps).

Opublikowano

No co ty 180p więcej = nadkonsola! Więc logicznie rzecz biorąc xbox360 to też nadkonsola w stosunku do ps3 (640p/20 fps).

Poczatek generacji i juz taka przewaga, w przyszlosci przepasc miedzy multiplatformami na ps4 i xbone tylko sie powiekszy

Opublikowano

Trzeba zamknac temat, znamy odpowiedz na jego tytul po 435 stronach.

Kogo bardziej wyruchali ? Xbotow.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ciekaw jestem kiedy jakas niedorobiona multiplatforma na next geny zaoferuje ponizej 720p i stanie się Haze nowej generacji :)

Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4. Jaki z tego wniosek? Ze Dice miało zbyt mało czasu aby dobić do tego 1080p, bo graficznie multi w ten grze wygląda bardzo dobrze, ale to żaden opadł szczeny.

Podsumowując, KZ SF najlepszy graficznie, beka z podkonsoli od microsoftu i ludzi którzy to kupią.

Opublikowano

Trzeba zamknac temat, znamy odpowiedz na jego tytul po 435 stronach.

Kogo bardziej wyruchali ? Xbotow.

Xbotow i Sonybotow.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tak w ogóle pop to alter Dixiego. Także, modzi, może byście go w końcu zbanowali? Pozdrawiam.

Daj jakiś dowód a załatwię od reki...

Opublikowano

ciekaw jestem kiedy jakas niedorobiona multiplatforma na next geny zaoferuje ponizej 720p i stanie się Haze nowej generacji :)

Pewnie za kilka lat przyjdzie taki moment na PS4, ale to nic dziwnego, w końcu to zamknięte pudełko o ograniczonej mocy, która kiedyś się skończy.
Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4.

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4.

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?

AC 4, CoD, Killzone, Knack, Resogun, NFS, sportówki, itd

Opublikowano

ibhjljef03AlRg.png

Ya yebie

Opublikowano

a gdyby wyłaczyc w  xone widok broni i reki, to moze by chodziło szybciej? sam celowniczek.

Albo skrocic kolbe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.