Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nie jest źle w multi. 60-40 klatek. By tyle mieć na kompie musiałby wyłożyć minimum 3 kafle na modernizacje. 

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

Zdziwiłbyś się ilu jest takich ludków :confused:

smianie sie z ludzi ktorzy chca miec nowy sprzet na chacie i automatycznie grac w lepsze wersje jest troche dziwne. Zazdrosc albo malomiasteczkowosc.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Zero zazdrości gdbym chciał grać w ac lub fife w 1080p to juz bym dawno to zrobił.

Opublikowano

No bo w Fifie i Assasynie to z pewnością poczuję moc next-gena XD

Opublikowano

Chłopaki mają trochę racji. Cod Ghost nie ma startu do BF a ma wiecej preorderow na obu platformach. Taki Killzone SF ma najlepsza rozdziałke, framerate, efekty i jest na 3 miejscu, i ściga go AC4, który jest prawie że taki sam jak na current genach.

Opublikowano

Co tu dużo mówić.. dla mne od początku ten BF wyglądał najwyżej dobrze (pierwszy trailer momentami robił wrażenie.. ale tylko momentami) a ludzie tu się nie wiem czemu nim tak strasznie podniecali (i oczywiście krytyka jak ktoś napisał, ze KZ wygląda lepiej, szczególnie ze strony pecetowych graczy - "Bo jak to? Konsolowa strzelanka miałaby wyglądać lepiej? NIGDY!"). Może i wygląda to lepiej niż ten nowy CoD (tam to już w ogóle jest bieda) ale to wciąż nie ta liga co Shadow Fall. (czy też niektóre inne gry, ale pisze o KZ bo to fpps i też chodzi w 60fps w multi, które wygląda znacznie lepiej niż BF4 w singlu z tego, co widać).

nie ta liga co shadow fall? Wez zerknij jeszcze raz na screeny sprzed paru stron, bo to kz jest w innej niższej lidze...

Co tu dużo mówić.. dla mne od początku ten BF wyglądał najwyżej dobrze (pierwszy trailer momentami robił wrażenie.. ale tylko momentami) a ludzie tu się nie wiem czemu nim tak strasznie podniecali (i oczywiście krytyka jak ktoś napisał, ze KZ wygląda lepiej, szczególnie ze strony pecetowych graczy - "Bo jak to? Konsolowa strzelanka miałaby wyglądać lepiej? NIGDY!"). Może i wygląda to lepiej niż ten nowy CoD (tam to już w ogóle jest bieda) ale to wciąż nie ta liga co Shadow Fall. (czy też niektóre inne gry, ale pisze o KZ bo to fpps i też chodzi w 60fps w multi, które wygląda znacznie lepiej niż BF4 w singlu z tego, co widać).

nie ta liga co shadow fall? Wez zerknij jeszcze raz na screeny sprzed paru stron, bo to kz jest w innej niższej lidze...

Opublikowano

mi sie sf najbardziej podoba, ale faktem ze nie widzialem tam nigdzie takich szczegółów i tekstur jak np. kokpit samochodu albo malunki dzieci na scianach w B4 pc.

Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4.

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?
AC 4, CoD, Killzone, Knack, Resogun, NFS, sportówki, itd
Oraz jeszcze Driveclub i inFamous: SS.

DC i Infamous chyba były w 720 ?

Była już informacja oficjalna ze COD i AC na Xie chodza w 720 ?

Z tego co tez wiadomo sportowki na Xie maja chodzic w 1080, podobnie jak NFS ? Czy tez już oficjalnie 720 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

DC i Infamous w 1080.

Opublikowano

Z CoDa nie ma co się śmiać, przecież SI rybek i psa z pewnością wymaga stosownej mocy obliczeniowej.

Opublikowano

nie ta liga co shadow fall? Wez zerknij jeszcze raz na screeny sprzed paru stron, bo to kz jest w innej niższej lidze..

Obrazki wyglądają dobrze? Uspokoiłeś mnie.

Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4.

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?
AC 4, CoD, Killzone, Knack, Resogun, NFS, sportówki, itd
Oraz jeszcze Driveclub i inFamous: SS.

DC i Infamous chyba były w 720 ?

Była już informacja oficjalna ze COD i AC na Xie chodza w 720 ?

Z tego co tez wiadomo sportowki na Xie maja chodzic w 1080, podobnie jak NFS ? Czy tez już oficjalnie 720 ?

Nie, jedyną grą która wiadomo, że nie jest w 1080p to BF 4 w przypadku PS4.

CoD to 720p na Xie, AC 4 nie wiadomo, ale można się domyślać po ciszy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=it5hzeZdyJU

wciaz powstajacy projekt ojcow S.T.A.L.K.E.R.'A . wyglada juz dosc imponujaco, szczegolnie design poziomow i ich kolorystyka. szkoda tylko ze jest tworzony przez malutkie studio, z niewiadoma jak narazie kwestia wydania. 

aha, tylko for MASTER PC RACE.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Pewnie znowu będzie popsuta optymalizacja, only for MASTER PC RACE.

Opublikowano

ib2oi1LrWrikmU.gif

PS4 - 900p , lepszy aa

XO - 720p , kiepski aa, lepsze tekstury podłoża

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Tak w ogóle pop to alter Dixiego. Także, modzi, może byście go w końcu zbanowali? Pozdrawiam.

Daj dowód to poleci.

Opublikowano

ib2oi1LrWrikmU.gif

PS4 - 900p , lepszy aa

na tym porównaniu wersja na XO wygląda lepiej :P

but again, dajcie spokój z DF

Daj dowód to poleci.

to be continued...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pomyliłeś działy, to bardziej pasuje do Newsy,newsiki PC niż tutaj.

tam nikt nie zaglada a w gruncie rzeczy chcialbym zeby ludzie sie zainteresowali tym niz pier.dolic smuty. tytul zapowida sie swietnie i niszczy klimate 80% fpsow w jakie gralem na konsolach. szkoda ze w planach jest tylko pc, ma to usprawiedliwienie tylko takie, ze nie ma inwestora. nie kumam czemu wlasciciel marki stalker zamknal studio i zamrozil projekt, skoro widac ze ojcowie wiedza bardzo dobzre jak powinien rozwijac sie tytul. gdyby stalker 2 wyszedl w 2014, na pewno bylby pretendentem do gry roku. tylko cholera wiecej ludzi tam potrzeba do roboty bo idzie to jak kulawy po mule..

Opublikowano

ib2oi1LrWrikmU.gif

PS4 - 900p , lepszy aa

na tym porównaniu wersja na XO wygląda lepiej  :P

Czy ja wiem czy lepiej ? Daj sobie na cały ekran i zobacz jak np. trawa ma kiepską rozdziałkę w wersji XO. AA również robi swoje. Wersja PS4 ma wygładzanie ale za to ono robi takie większe ogólne rozmycie. Nie każdemu to się do końca podoba. Detale podłoża lepsze na XO. Ogólnie wszystko się zgadza z tym co mamy jeszcze na papierze.  Naprawdę nie wiem co niektórzy jeszcze by chcieli ? Niższa rozdziałka na XO i chyba framerate i jeszcze wam za mało do gnojenia XO ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

W wykonaniu Ubi, czyli przenieść grę z 7 letnich maszyn, podbić rozdzielczość, dać lepsze tekstury i kilka efektów, gimbazia i tak kupi. :lol:

Opublikowano

Survivarum to przeciez multiplejerowe F2P wiec czyn tu sie podniecac? Szanuje chlopakow, ze nadal chca cos robic w tym klimacie, ale upadek z poziomu Stalkera jest niesamowity. Inna czesc ekipy robi jakiegos szmupa i podejrzewam, ze wyjdzie im to lepiej niz kurczowe trzymanie sie klimatow stalkerskich gdy budzet niedomaga. Mogliby to rzucic w cholere i zrobic prawdziwy survival otwartym swiatem dzieki crowdfundingowi. Ostatnie czego potrzebuje w Zonie to gimbusy czy inne ruskie/BR spamujace czat.

Opublikowano

Skoro juz wiadomo, ze BF4 na PS4 jest zdecydowanie lepszy to jestem ciekaw czy Zeratul anuluje preordera na Xbona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.