Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

W wykonaniu Ubi, czyli przenieść grę z 7 letnich maszyn, podbić rozdzielczość, dać lepsze tekstury i kilka efektów, gimbazia i tak kupi. :lol:

Jeśli wyjdzie tak, że kupiłbym PS4 a do tego czasu nie ograł jeszcze czwartego Asasyna to chyba jednak wolałbym wersję na PS4. Wystarczy, że będzie miała stabilne 60 fps. Zobaczymy jak wyjdzie, jeśli do tego czasu nie zaopatrzę się w wersję na PS3. 

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pisal przeciez pare stron wczesniej ze dla niego wersja na xo wyglada lepiej.

Opublikowano

Skoro juz wiadomo, ze BF4 na PS4 jest zdecydowanie lepszy to jestem ciekaw czy Zeratul anuluje preordera na Xbona.

Nie jest, Piwo_HD twierdzi, że wersja na Xone wygląda lepiej. Ja jestem tylko ciekawy porównań multiplayera na oby dwóch sprzętach, ciekawe czemu nie pokazali multi na Xone :)

Zeratul i tak kupi wersje na Xone i będzie się cieszył z gorszej wersji, Destiny tez kupi na Xone, bo ekskluzywne dlc dla PS4 to słaby argument aby kupić wersje na konsole Sony. :lol:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W sumie się nie dziwię DICE, że olewają pod względem jakości port na X1. Jakbym widział, że konsola trafi tylko do 14 krajów na start a PS4 jest "worlwide" to też bym na to miał wyebane. 

Opublikowano

W wykonaniu Ubi, czyli przenieść grę z 7 letnich maszyn, podbić rozdzielczość, dać lepsze tekstury i kilka efektów, gimbazia i tak kupi. :lol:

Nie w wykonaniu Ubi, tylko bawią się tak teraz z AC. Watch Dogs, czy the Division wyglądają już fenomenalnie. Z Assassin's Creed będzie podobnie, jeśli na dobre porzucą stare konsole.

Opublikowano

"Nowa generacja pobije PC-ty pod względem grafiki, jak zawsze blachy nadrobią dopiero po 2-3 latach" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Znawcy forum PSX EXTREME.

PS : A Yeti kupi gorszą wersję Bf4 na PS4 i będzie się cieszył.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Co tutaj się dziwić jak Black Flag był już w produkcji od 2011 roku. Priorytetem był currenty jeszcze. PS4 czy X zafundują lepszą rozdziałkę, płynniejszy framerate i ogólnie kosmetykę. Chyba nie liczyliście na grafę pokroju Watch Dogsów?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No coz, na PS4 tez mozna uzyskac ten efekt (ostrosc i przesadzone kolory i czern), ale na XO lepszego frameratu i rozdzialki nie podniesiesz bawiac sie ustawieniami telewizora ;P

2bksfi.jpg

vs Xbone style

2bksfilhi6q.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Skoro juz wiadomo, ze BF4 na PS4 jest zdecydowanie lepszy to jestem ciekaw czy Zeratul anuluje preordera na Xbona.

Zeratul i tak kupi wersje na Xone i będzie się cieszył z gorszej wersji, Destiny tez kupi na Xone, bo ekskluzywne dlc dla PS4 to słaby argument aby kupić wersje na konsole Sony. :lol:

Pytał Cię ostatnio czemu kupowałeś multiplatformy na PS3, skoro te gry na Xboxie360 wyglądały lepiej. Ty odpowiedziałeś, że kupowałeś na pleja, tylko [lub aż] dlatego, że więcej znajomych ma tę konsolę. A więc pytam ja Ciebie: nie uważasz, że on może mieć podobnie?

Opublikowano

To jest mega hipokryta który wszystkie multiplatformy ograł w najgorszej wersji a teraz się śmieje z kogoś podobnego. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Sibian, tu jest prawidłowa wersja Twojego gifu i już widać, która wersja lepsza:

i3uk6taw6tdxd8fonn.gif

Opublikowano

Kim byłby fanboy Playstation bez fanboya Xbona? Nikim. Bez siebie zginiecie, zaczniecie się moczyć w nocy i jąkać podczas gry - bo komu wyperswadować że nasze jest lepsze a tamci głupsi.

Nie ma Dona i Yeti już wypytuje, czeka, odświeża temat i śledzi, bo jak jeszcze Mazz i Zeratul znikną z obozu M$ to jaki będzie sens istnienia? ;)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Pytał Cię ostatnio czemu kupowałeś multiplatformy na PS3, skoro te gry na Xboxie360 wyglądały lepiej. Ty odpowiedziałeś, że kupowałeś na pleja, tylko [lub aż] dlatego, że więcej znajomych ma tę konsolę. A więc pytam ja Ciebie: nie uważasz, że on może mieć podobnie?

Tylko że wówczas na PS3 miałem darmowe online, a to też było dość ważne, poza tym multiplatformy, które ja kupowałem zazwyczaj wyglądały tak samo.

Nie w wykonaniu Ubi, tylko bawią się tak teraz z AC. Watch Dogs, czy the Division wyglądają już fenomenalnie. Z Assassin's Creed będzie podobnie, jeśli na dobre porzucą stare konsole.

Oczywiście, odnoszę się tylko do ACIV, bo już taki WD wygląda bardzo dobrze. Po prostu nowy AC to szybka konwersja, aby tylko zarobić troche $.

Opublikowano

PS4 - 900p , lepszy aa

XO - 720p , kiepski aa, lepsze tekstury podłoża

nie lepsze textury tylko większy kontrast tych tekstur i wydają sie przez to ostre, a na ps4 bardziej blade

a pzoatym fiagaro dał prawdziwego gifa gdzie widać że na XO wszystko jest rozmyte (w sumie nic dziwnego obraz musiał zostać rozciągnięty do tego samego rozmiaru przy mniejszej rozdziałce)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Kim byłby fanboy Playstation bez fanboya Xbona? Nikim. Bez siebie zginiecie, zaczniecie się moczyć w nocy i jąkać podczas gry - bo komu wyperswadować że nasze jest lepsze a tamci głupsi.

Nie ma Dona i Yeti już wypytuje, czeka, odświeża temat i śledzi, bo jak jeszcze Mazz i Zeratul znikną z obozu M$ to jaki będzie sens istnienia? ;)

Zeratul I Don zniknal a z nimi padnie ostatnia linia obrony Xbona. Ostateczna wygrana Sony PS4 bedzie panowalo nam na wieki a wszelkie niedowiarki musza sie nawrocic na strone jedynego slusznego next gena!

PS4 ♡

Opublikowano

Survivarum to przeciez multiplejerowe F2P wiec czyn tu sie podniecac? Szanuje chlopakow, ze nadal chca cos robic w tym klimacie, ale upadek z poziomu Stalkera jest niesamowity. Inna czesc ekipy robi jakiegos szmupa i podejrzewam, ze wyjdzie im to lepiej niz kurczowe trzymanie sie klimatow stalkerskich gdy budzet niedomaga. Mogliby to rzucic w cholere i zrobic prawdziwy survival otwartym swiatem dzieki crowdfundingowi. Ostatnie czego potrzebuje w Zonie to gimbusy czy inne ruskie/BR spamujace czat.

rzeczywiscie lepiej sie przeniesc z ta dyskusja do tematu ktory wskazal mi Paliador :)

http://www.psxextreme.info/topic/102513-newsy-newsiki-pc/

Opublikowano

ib2oi1LrWrikmU.gif

wersja na PS4 posiada więcej ptaków

Opublikowano

tumblr_inline_mmqndq9OtP1qz4rgp.gif

Jako, że znamy już odpowiedz na pytanie, kogo bardziej wyruchają, (1080p vs 720p, 399$ vs 499$, Polska premiera 2013 vs 2014), proponuje rozpocząć burze mózgów na temat nowego podtytuły CW.

Moje propozycje: "Powrót króla", "Nadkosnola vs podkonsola", "29.11 wstąpienie mesjasza", "świat bez xbotów, czyli historia wymarłego gatunku" i "cały forumek to jedna plejstejszenowa rodzina".

Edytowane przez YETI

Opublikowano

tumblr_inline_mmqndq9OtP1qz4rgp.gif

Jako, że znamy już odpowiedz na pytanie, kogo bardziej wyruchają, (1080p vs 720p, 399$ vs 499$, Polska premiera 2013 vs 2014), proponuje rozpocząć burze mózgów na temat nowego podtytuły CW.

Moje propozycje: "Powrót króla", "Nadkosnola vs podkonsola", "29.11 wstąpienie mesjasza", "świat bez xbotów, czyli historia wymarłego gatunku" i "cały forumek to jedna plejstejszenowa rodzina".

Populacja Xbotow zmniejsza sie

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

" ostatni xbocianin " heehee he

niedługo trzeba będzie budować rezerwaty dla xbotów :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

The Last of Xbots

Opublikowano

Xboty - dokarmiać czy zaufać naturze?

Opublikowano

Xbot - Fakt czy Mit ?

Opublikowano

X Stands for Xtinction

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.