Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

My tu gadu gadu a xbox360 i XOne dostają kolejne eksy! Mianowicie Halo: Spartan Assault (konwersja z komórek) 

a na ps4 co ? Killzone i Knack ? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wy się lepiej ustawcie w kolejce od ZUSu po grupę inwalidzką.

I mogli byście od czasu do czasu odwiedzić w zakładzie penitencjarnym dron sterdo, który w katatonicznym stanie buja się na taborecie powtarzając mantrę "co poszło nie tak, co poszło nie tak, co poszło nie tak..."

Opublikowano

I mogli byście od czasu do czasu odwiedzić w zakładzie penitencjarnym dron sterdo, który w katatonicznym stanie buja się na taborecie powtarzając mantrę "co poszło nie tak, co poszło nie tak, co poszło nie tak..."

ok, popłakałem się ze śmiechu

Opublikowano

01+Imagem+Movimento+Motion+Picture+GIF+M

Panowie, jak na razie bez szału te propozycje, oczywiście z wyjątkiem moich.

Opublikowano

A dołączymy, dołączymy, dzięki za radę, macie w końcu już doświadczenie z tą grupą po wielu latach ogrywania najgorszych możliwych multiplatformowych wersji ( na PS3 ). 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Oj tam dona po prostu odwołano ze stanowiska. Stwierdzono, że nie ma sensu trzymać generała na przegranym terenie. Zeratul działa tutaj na partyzanta-ochotnika. Mazzeo śladem Insa powoli dezerteruje w stronę obozu Sony. Jest dobrze. Wracają dobre czasy Jedynej Słusznej Konsoli... :)

Opublikowano

Jeszcze jest Daddy, ale jego chyba nikt nie traktuje poważnie, bo jak głupi z żółtymi papierami przy(pipi)i ci cegłówką, to mu nic nie zrobią. Poza tym aby dyskutować na pewnym poziomie, to trzeba by było udać się do piwnicy i jeszcze łopatą wy(pipi)ać 20m dół.

Opublikowano

a daddy yebadełko?

Opublikowano

Jezeli chodzi o Zeratula i Dona to trzeba na nich patrzec z innej perspektywy. Zeratul mieszka w USA a tam nawet Obama wie ze jedyna sluszna opcja to Xbone. Don jako potajemny pracownik Microsoftu ma za zadanie wychwalac i bronic Xbona po wszeczasy. To nie ta sama klasa co YETI - szlachetny rycerz na bialym koniu, obronca jedynego slusznego next gena  :teehee:

Opublikowano

lubie to

Tak BTW cos czuje że MS zrobi bailout gdzieś za 4 lata jak z pierwszym xboxem.

Opublikowano

The Fallen Xbots

Opublikowano

. Zeratul mieszka w USA a tam nawet Obama wie ze jedyna sluszna opcja to Xbone.

Ostatnio był filmik sugerujący co innego :whistling:

Opublikowano

Co raz bardziej, po tym syfie co uczyniło DICE na spółkę z MS z BF4 na XBO, przekonuje się do kupna PCta. Tylko szkoda mi GS.

Opublikowano

Jakie kolko wzajemnej adoracji...

Wczorajszym tematem numer jeden na forum byl Xbox Live i dash Xbox One, ktore wedlug plotek sa kompletnie nieprzygotowane i co chwile sie crash'uja.Oczywiscie fani konsoli SONY ktorzy i tak nie kupia XBOX One zrobili z tego olbrzymi problem. Wyolbrzymili PLOTKE jak to Microsoft ktory jest w koncu firma software'owa jest daleko za Sony. I jak to Xbox One jest kupa. 

To byl temat numer jeden

Pozniej pojawily sie recenzje Battlefield 4 i z nim ofiicjalna informacja (czyli nie plotka)

Regarding PS4, there were serious stability issues that repeatedly led to crashes after multiplayer matches concluded.

Oczywiscie ani jedna osoba na tym forum nie skomentowala tego. Ani jeden WIELKI FAN konsoli SONY (ktory pewnie i tak nie bedzie mial konsoli na premiere) nie zauwazyl w tym problemu. Ot co... konsola sie crashuje i sa problemy ze stabilnoscia. Ale po co sie tym przejmowac. Lepiej jest wyolbrzymic sprawe rozdzielczosci miedzy wersja PS4 a Xbox One. Tak zeby poczuc sie lepiej. Logika trolli forumowych. 

Jezeli ktos robi wielki problem z plotki, ze system sie crashuje na Xbox One w chwili gdy nawet nie planuje zakupic tej konsoli, a nastepnie nie widzi tego samego problemu w przypadku PS4 to LOL i hipokryzja.

Odnosnie Battlefield 4, skoro tak wielki problem to jest. Na podstawie zaprezentowanych filmikow widac jakies tam roznice miedzy obiemam wersjami. Mnie sie bardziej podoba wersja Xbox One, ale biorac pod uwage zwalone porownanie DF ciezko mi nawet sie w tej kwestii wypowiadac. Jezeli czern w wersji PS4 rowniez bylaby dobrze pokazana to kto wie. Tak czy inaczej zdecydowanie wersja PS4 posiada lepsza rozdzialke, co jednoznacznie wskazuje, ze Xbox One nie ma tyle mocy by taka rozdzialke wygenerowac, ale jednoznacznie tez pokazuje, ze deweloperzy zrekopensowali to dodaniem lepszego AA. Koniec koncow z jednej strony ciesze sie, ze kupuje obie konsole bo bede mial swobode w decydowaniu wersje na ktora multiplatforme kupic, a z drugiej jestem zniesmaczony tym, ze obie wersje nie dorownuje PC. 

No coz, na PS4 tez mozna uzyskac ten efekt (ostrosc i przesadzone kolory i czern), ale na XO lepszego frameratu i rozdzialki nie podniesiesz bawiac sie ustawieniami telewizora ;P

2bksfi.jpg

vs Xbone style

2bksfilhi6q.jpg

Widzialem ten screen wczoraj i skojarzyl mi sie z Halo. Wszystkie sonybojki zawsze pialy z Halo, ze kolorowe i w ogole, a teraz jak Killzonik w ten sam desen jest to juz nie przeszkadza?

A co do postu Yetiego o moim wyborze multiplatform, to po jego hipokryzji i wybieraniu gorszych multiplatform na PS3 to ch.j go powinno interesowac jakie ja bede wybieral lol W szczegolnosci, ze w przeciwienstwie do niego troche wiecej gram i troche wiecej gier kupuje. 

Opublikowano

Co raz bardziej, po tym syfie co uczyniło DICE na spółkę z MS z BF4 na XBO, przekonuje się do kupna PCta. Tylko szkoda mi GS.

Jest jeszcze PS4, jedyny prawdziwy next-gen, wiem że to traumatyczne przeżycie dla xbota (jeden już nie wytrzymał), ale fakty są takie, a nie inne. Poza tym platformę kupuje się dla ekskluzwynych gier. Order, inFamous, DC gry od ND, SSM, vs NIC. :lol:

Opublikowano

Jest jeszcze PS4, jedyny prawdziwy next-gen, wiem że to traumatyczne przeżycie dla xbota (jeden już nie wytrzymał), ale fakty są takie, a nie inne. Poza tym platformę kupuje się dla ekskluzwynych gier. Order, inFamous, DC gry od ND, SSM, vs NIC. :lol:

i to by bylo na tyle...

Opublikowano

YETI przypomnij kiedy te exy wychodzą? Za pół roku? Aha.....

Opublikowano

[...]Tak czy inaczej zdecydowanie wersja PS4 posiada lepsza rozdzialke, co jednoznacznie wskazuje, ze Xbox One nie ma tyle mocy by taka rozdzialke wygenerowac, ale jednoznacznie tez pokazuje, ze deweloperzy zrekopensowali to dodaniem lepszego AA.[...]

Czego lepszego?

Opublikowano
Odnosnie Battlefield 4, skoro tak wielki problem to jest. Na podstawie zaprezentowanych filmikow widac jakies tam roznice miedzy obiemam wersjami. Mnie sie bardziej podoba wersja Xbox One, ale biorac pod uwage zwalone porownanie DF ciezko mi nawet sie w tej kwestii wypowiadac.

W jakim miejscu widzisz różnicę na korzyść Xbone? :)

Widzialem ten screen wczoraj i skojarzyl mi sie z Halo. Wszystkie sonybojki zawsze pialy z Halo, ze kolorowe i w ogole, a teraz jak Killzonik w ten sam desen jest to juz nie przeszkadza?

Nie, Sonybojki piały się z ufo krasnoludków. Hehe. Krasnoludki.

Weź przestań, obecnie Xbone króluje w kwestii exów. DR 3, gra od Remedy, Sunset Overdrive, Halo, Titanfall... A że 80 procent tych gier opiera się na strzelaniu? No cóż, to inna sprawa. Strzelam że Sony jeszcze nie zapowiedziało kilku gier na 2014 rok (na zimę będzie albo tytuł od SSM albo ND, me przeczucie), także zobaczymy.

Opublikowano

YETI przypomnij kiedy te exy wychodzą? Za pół roku? Aha.....

Na start będzie KZ, BF4, Rosogun (to co mnie interesuje), pierwszy kwartał 2014 to DC, inFamous. IMO nie wygląda to źle. Oczywiście kogoś te gry mogą nie interesować, więc wówczas dla niego PS4 no games. U mnie PS4 kurzyć się nie będzie.

Opublikowano

Tylko niech nie będzie to nowy God of War, błagam. Uncharted dla mnie w pytkę, bo bardzo lubię gry o takiej tematyce(czyt. ala Indiana Jones). A najlepiej niech oba studia zapowiedzą jakieś nowe za(pipi).iste IP.

Opublikowano

A ile zostalo ujawnionych juz exow z tej niby 20 od Sony, ma ktos jakas aktualna liste?

SSM robi najprawdopodbniej gre w swiecie sci-fi, drugi team GG ponoc cRPG fantasy.

Edytowane przez Kre3k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.