Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Odnosnie Battlefield 4, skoro tak wielki problem to jest. Na podstawie zaprezentowanych filmikow widac jakies tam roznice miedzy obiemam wersjami. Mnie sie bardziej podoba wersja Xbox One, ale biorac pod uwage zwalone porownanie DF ciezko mi nawet sie w tej kwestii wypowiadac.

W jakim miejscu widzisz różnicę na korzyść Xbone? :)

Widzialem ten screen wczoraj i skojarzyl mi sie z Halo. Wszystkie sonybojki zawsze pialy z Halo, ze kolorowe i w ogole, a teraz jak Killzonik w ten sam desen jest to juz nie przeszkadza?

Nie, Sonybojki piały się z ufo krasnoludków. Hehe. Krasnoludki.

Jest jeszcze PS4, jedyny prawdziwy next-gen, wiem że to traumatyczne przeżycie dla xbota (jeden już nie wytrzymał), ale fakty są takie, a nie inne. Poza tym platformę kupuje się dla ekskluzwynych gier. Order, inFamous, DC gry od ND, SSM, vs NIC. :lol:

Weź przestań, obecnie Xbone króluje w kwestii exów. DR 3, gra od Remedy, Sunset Overdrive, Halo, Titanfall... A że 80 procent tych gier opiera się na strzelaniu? No cóż, to inna sprawa. Strzelam że Sony jeszcze nie zapowiedziało kilku gier na 2014 rok (na zimę będzie albo tytuł od SSM albo ND, me przeczucie), także zobaczymy.

Xbox kroluje w najwazniejszej kwestii to dla gier sie kupuje konsole. Jezeli ktos byl fanem Metal Gear to wybieral PS3 pomimo, ze multiplatformy byly slabsze. Teraz sytuacja z multiplatformami pewnie sie odwroci i beda one ladniejsze na PS4, ale fan Halo nie kupi PS4 po to by miec ladniejsze multiplatformy tylko kupi Xbox One by zagrac w Halo. A im wiecej gier Xbox One bedzie miec na wylacznosc tym wiecej argumentow za kupnem Xbox One. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tylko niech nie będzie to nowy God of War, błagam. Uncharted dla mnie w pytkę, bo bardzo lubię gry o takiej tematyce(czyt. ala Indiana Jones). A najlepiej niech oba studia zapowiedzą jakieś nowe za(pipi).iste IP.

Od dawna wiadomo, że SSM robi zupełnie nowe IP.

Opublikowano

Tylko niech nie będzie to nowy God of War, błagam. Uncharted dla mnie w pytkę, bo bardzo lubię gry o takiej tematyce(czyt. ala Indiana Jones). A najlepiej niech oba studia zapowiedzą jakieś nowe za(pipi).iste IP.

SSM robi nowe IP. Scenarzysta Battlestar Galactica raczej nie pisałby o Kratosie :P

A ile zostalo ujawnionych juz exow z tej niby 20 od Sony, ma ktos jakas aktualna liste?

Ze 12 pokazali. 14 listopada GTTV ma event z PS4 i jeśli tweety Geoffa coś sugerują, to coś tam zobaczymy na 2014 rok.

Opublikowano

Niech pokażą Ordera w końcu!!!

Opublikowano

Odnosnie Battlefield 4, skoro tak wielki problem to jest. Na podstawie zaprezentowanych filmikow widac jakies tam roznice miedzy obiemam wersjami. Mnie sie bardziej podoba wersja Xbox One, ale biorac pod uwage zwalone porownanie DF ciezko mi nawet sie w tej kwestii wypowiadac.

W jakim miejscu widzisz różnicę na korzyść Xbone? :)

Widzialem ten screen wczoraj i skojarzyl mi sie z Halo. Wszystkie sonybojki zawsze pialy z Halo, ze kolorowe i w ogole, a teraz jak Killzonik w ten sam desen jest to juz nie przeszkadza?

Jest jeszcze PS4, jedyny prawdziwy next-gen, wiem że to traumatyczne przeżycie dla xbota (jeden już nie wytrzymał), ale fakty są takie, a nie inne. Poza tym platformę kupuje się dla ekskluzwynych gier. Order, inFamous, DC gry od ND, SSM, vs NIC. :lol:

Weź przestań, obecnie Xbone króluje w kwestii exów. DR 3, gra od Remedy, Sunset Overdrive, Halo, Titanfall... A że 80 procent tych gier opiera się na strzelaniu? No cóż, to inna sprawa. Strzelam że Sony jeszcze nie zapowiedziało kilku gier na 2014 rok (na zimę będzie albo tytuł od SSM albo ND, me przeczucie), także zobaczymy.

Xbox kroluje w najwazniejszej kwestii to dla gier sie kupuje konsole. Jezeli ktos byl fanem Metal Gear to wybieral PS3 pomimo, ze multiplatformy byly slabsze. Teraz sytuacja z multiplatformami pewnie sie odwroci i beda one ladniejsze na PS4, ale fan Halo nie kupi PS4 po to by miec ladniejsze multiplatformy tylko kupi Xbox One by zagrac w Halo. A im wiecej gier Xbox One bedzie miec na wylacznosc tym wiecej argumentow za kupnem Xbox One. 

Tak samo jak fan Gran Turismo kupi PS4, przy okazji z ładniejszymi multiplatformami. Można tak sobie gadać i gadać, Sony z grami nie zawiedzie, z pewnością się pojawią i będą pewnie rewelacyjne.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Pokazali screeny przecież :P

Wiesz, że nie o takie pokazanie mi chodzi. :P

Opublikowano

Patrz jak albo klamiesz albo nie wiesz o czym piszesz...

http://www.psxextreme.info/topic/61601-console-wars/?p=2186267

http://www.psxextreme.info/topic/97315-console-wars-3de/?p=2617723

http://www.psxextreme.info/topic/61601-console-wars/?p=2207494

http://www.psxextreme.info/topic/73456-hit-ktorego-fenomenu-nie-pojmujecie/?p=1758395

Ale rozumiem. Killzonik teraz kolory, wiec szafa gra.

Opublikowano

Pare razy na gafie ludzie pisali, pewnie jakis insajder zasugerowal .

Opublikowano

Njalepsze studia WWS  urosły tak że prowadza dwa projekty na raz, nowych IP będzie w bród, szczególnie ze sony lubi nowe IP

Bomba zwana naugty dog lubi VGaward w grudniu , chodzą słuchy ze się ujawnią

-sony bend -tytuł na ps4

- drugi tem guerilli  pełna para z nowym projektem

-santa monica  również

- media molecule 

- quantic dream mocno zaawansowany projekt na ps4

- sony japan zrestrukturyzowane , ponoc chcą zrobic duzego RPG ala legend of dragonn na ps1

Opublikowano

Fake, bo jest do wyboru 1080p. :/

Opublikowano

Przed chwila ogladalem. Pieknie to sie prezentuje.

Opublikowano

Przed chwila ogladalem. Pieknie to sie prezentuje.

pamiętam jak jeszcze niedawno krytykowałeś mnie, że się jaram tralerami gdzie nie ma żadnego gameplayu. just sayin' :P

Opublikowano

A czy jaram sie gra czy sama oprawa w cutscenkach ? ;P

Opublikowano

ok. niemniej już daaaaawno nie opublikowali jakiegoś gameplaya. Szkoda bo to chyba najciekawszy tytuł launchowy, ale ja Crytekowi nie ufam.

Opublikowano

uwielbiam takie klimaty, po prostu uwielbiam ale co z tego, że na trailerach Ryse prezentuje się wybornie jak filmiki z gameplayów jest FATALNIE. 

Opublikowano

po takich trailerach obawiam się ze i tak nie wytrzymam i najpóźniej w grudniu będę wracal ze swoja kopia i PS4.

Opublikowano

Niszczy trailerem, ciekawe kiedy zacznie niszczyć dobrymi grami. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeśli MS pociśnie z ex'ami( :unknown:)  to i jego pod konsole można będzie brać pod uwagę. Ps3 jako pod konsola (z świetnymi ex'ami) ma średnio 80p mniej w multiplatformach od x360 czyli jeśli różnica między Ps4 i XO będzie utrzymywać się na poziome tej z BF4 czyli średnio na poziomie180p to nowa konsola MS bedzie 2x bardziej pod konsolą niż obecnie Ps3 co nie ?

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.