Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

po takich trailerach obawiam się ze i tak nie wytrzymam i najpóźniej w grudniu będę wracal ze swoja kopia i PS4.

Mam to samo, ale głównie przez to, że od paru miesięcy poszczę od gier online :(

Co do Ryse, to się zapowiada drugie heavenly sword. Będą podniety filmikami, animacjami na tych filmikach, jakością grafy na tych filmikach itp. itd. Sama gra pewnie będzie chodzić w niestabilnych 40 fpsach i będzie razić (pipi)owym gameplayerm. Czyste HS. Daje tej grze 1% szansy, więc nie jest tak, że hejtuje czy coś.

Jeśli MS pociśnie z ex'ami( :unknown:)  to i jego pod konsole można będzie brać pod uwagę. Ps3 jako pod konsola (z świetnymi ex'ami) ma średnio 80p mniej w multiplatformach od x360 czyli jeśli różnica między Ps4 i XO będzie utrzymywać się na poziome tej z BF4 czyli średnio na poziomie180p to nowa konsola MS bedzie 2x bardziej pod konsolą niż obecnie Ps3 co nie ?

Coś w tym jest, ale jednak brałbym pod uwagę, że X360 miało premierę rok przed Ps3, więc mnożymy wynik SONY z tej generacji x2,5

Edytowane przez Gość

Opublikowano

BF jest dobrą grą dokładnie od 2002 roku.

BC2 to był ostatni dobry BF i ostatnia dobra gra DICE. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jest już video recka BF4 na gametrailers, oczywiście nie mogli nic powiedzieć o wersji na x(pipi)

Opublikowano

Już cenzurują słowo xbox na forumku, wszystko idzie w dobrą stronę.

Opublikowano

Jezu, ten MP na PS4 wygląda serio dobrze. Az przypomniały mi się godziny grania w BF 3. Beta 4ki też była fajna. 64 graczy na jednej mapie... Next geny już kuszą.

pd89c.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ps3 jako pod konsola (z świetnymi ex'ami) ma średnio 80p mniej w multiplatformach od x360

lol

Opublikowano

DICE po raz kolejny niszczy trailerem

akcja z quadem i nowa wersja Battlefield Theme <3

Opublikowano

Pograłbym w tego Killzone'a.

mate5 [*]

Opublikowano

bV45atX.jpg

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ;)

Opublikowano

"Jeśli masz peceta za mniej niż 1000E, będzie wyglądała gorzej niż wersja ps4 jesli celujesz w 60fps. tymczasem na ps4 60fps jest dostępne bez problemu. Są nawet pewne efekty których nie ma w wersji PC jak krople wody na szybie samochodu. Biorąc pod uwagę niska cene ps4 jest to wersja zdecydowanie godna polecenia"

http://restinpc.blogspot.com/2013/10/konsolowy-battlefield-osmiesza.html

Buda blacharze!

PS4

k759k.gif

kac4s.gif

Opublikowano

A przeciez mowili ze juz teraz na PC jest taka grafa, a przeciez pisali ze nie trzeba nowego PC tylko lekki updrade....i komu tu wierzyc  :confused:

Opublikowano

Czemu te gify są takie seksowne? Czy to ten motion blur? Oświetlenie? A może to jej urok? Może to mejbeliiin.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To jest najlepsze.

Eurogamer zrobił porównanie złożyli peceta , z dwóch radeonów 7990 (każdy podobno dwa razy mocniejszy niz ps4) i okazało sie że jedyne co potrafi to ciut wyższą rozdzielczość

Słowo kluczowe, OPTYMALIZACJA. Tak jak pisałem, niech ktoś mi pokaże pc z 256mb ramu na grafikę, gpu i cpu taki jaki jest w PS3 i grę z grafiką z U3, TLoU, GT5 czy GoW:W.

Może są i karty graficzne które kosztują tyle co dwie PS4, ale co z tego jeżeli ich potencjał nie zostanie wykorzystany, a z takiego PS4 wyciśnie się maks za 3-4 lata, a blacharze będą się zastanawiać jak to możliwe, że taka grafika na takim sprzęcie.

Opublikowano

A przeciez mowili ze juz teraz na PC jest taka grafa, a przeciez pisali ze nie trzeba nowego PC tylko lekki updrade....i komu tu wierzyc  :confused:

Tak jak wszyscy grali w 1080p od 2006 podczas gdy statystyki steam mówią że wogóle monitor ma tylko 1/3, nie wspominając o sprzęcie który to obsługuje. :pirate:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

pga.gif

PC MASTER RACE

Opublikowano

Czemu te gify są takie seksowne? Czy to ten motion blur? Oświetlenie? A może to jej urok? Może to mejbeliiin.

Nie, to

Banderas+4_47fe2b_4786237.gif

Opublikowano

No przecież YETI przytoczył, że wystarczy komp za 1000 euro, żeby mieć 180p więcej.

Opublikowano

pga.gif

PC MASTER RACE

Biedaki, którzy mają pc, bo rodzice kupili do nauki. Rasa panów i królów życia gra na konsolach, kupuje gierki za 250zł i płaci za online, a 29.11 dumnie wyjdzie ze sklepu i przejdzie przez osiedle z Nadkonsolą, niech plebs widzi, jak żyje pan życia. Pytam się (pipi), kto bogatemu zabroni?

Opublikowano

Ja to będę miał bekę jak jedyne z czym się przejdziesz 29.11 to będą bułki w reklamówce kupione w pocieszeniu bo konsoli zabrakło. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.