Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

To juz lece po tego PC, stawiam go przy moim TV, podlaczam, instaluje wszystkie programy ktore 'robia to za mnie', podlaczam pada, odpalam steama bid picture, siadam wygodnie w fotelu, a to wszystko zeby grac jak na....konsoli  :teehee:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Czy to PGA?

Chyba tak, jakieś gierki sprzed 10 lat rozdawali czy coś.

Opublikowano

Ja to będę miał bekę jak jedyne z czym się przejdziesz 29.11 to będą bułki w reklamówce kupione w pocieszeniu bo konsoli zabrakło. xD

Wypluj to, to będzie śmiech z rozpaczy. Kumpel robi w media expert i już mu oznajmiłem, będzie PS4 na magazynie, dzwoń.

Opublikowano

A co jak zapomni i WYKUPIĄ?

Albo mimo telefonu zanim dojdziesz i miniesz w drzwiach typa z PS4 i się okaże, że to była ostatnia sztuka?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

29 baniek gtav sie sprzedało juz, jest cos pieknego  w tym ze gra nie wyszła na pc.

Opublikowano

Też macie takie uczucie, że rodzi się prawdziwy król, który ujrzy światło dzienne już za 31 dni i wszyscy gracze będą żyć w jednym zjednoczonym bajkowym świecie Sony PlayStation.

Kitten-Cute-Pictures-640x360.jpg

Ciary.

Opublikowano

Za mlodu kasy nie bylo to konsole walaly sie po sklepach. Teraz kasa jest, a nawet preorder nie daje gwarancji kupna w dniu premiery ...

PS.

xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ogólnie jestem optymistą i zawsze wychodzę z założenie, że szklanka do połowy jest pełna, będzie dobrze, musi być. Chociaż ostatnio na premierze fałszywego mesjosza były duże kolejki w empiku, w moim małym Bełchatowie, kolejki po grę, której nie ma na pc. Z tym, że PS4 to nie gra za 230zł.

Opublikowano

YETI jak już dostaniesz konsolę to zrób zdjęcie z nią i zrób minę jak Banderas na gifie. xD Chciałbym to zobaczyć. :D

Opublikowano

To będzie dla mnie bardzo głębokie i intymne przeżycie, nie wiem czy chce się z tym dzielić publicznie.

Opublikowano

To będzie dla mnie bardzo głębokie i intymne przeżycie, nie wiem czy chce się z tym dzielić publicznie.

Będziesz fapał do PS4 ?

Opublikowano

Podoba mi sie to forum:D

29 baniek gtav sie sprzedało juz, jest cos pieknego  w tym ze gra nie wyszła na pc.

UUU jutro z rana wpis na ten temat  :devil:

Opublikowano

daddy sam w temacie ryse dziale xbox one - załosny widok, niech ktos mu powie ze juz sie nie bawimy

Opublikowano

:lol:

On nadal wierzy i czeka na premierę gdzieś w 2014.

A tymczasem 29.11 będzie perfekcyjny dzień...

Opublikowano

Koniecznie musisz odprawić salat będąc skierowanym w stronę PS4 i Tokio wypowiadając przy tym słowa "Kaz Hirai akbar".

Ja tak zrobię ;)

Opublikowano

Ludzie umierają dla PlayStation a komuś się nie chcę iść 29 po swój egzemplarz ;/

Opublikowano

Idź do PST, daję ci tydzień.

cóż to PST? czy tam za prawde banują?

Jak nie to nie straszno u siebie z całymi hordami sie rozprawiam jak gabriel w zwiastunie castelvani :D

Opublikowano

władzisław powinien mieć za swojego bloga status VIP w tym temacie.

Opublikowano

władzisław, mozemy wpsółpracowac, jesli interesuje cie bezinteresowna nienawisc do microsoftu, niepoparta zadnymi faktami, lub naciganiete na potrzeby chwili, to mozemy sie dogadac.

Opublikowano

Tak na serio, to dobra robota z tym blogiem władysława, niezła beka z blacharzy. Szkoda, że Stona ma bana, ale na forum jest ich jeszcze kilku tylko ostatnio siedzą cicho.

Opublikowano

Idź do PST, daję ci tydzień.

cóż to PST? czy tam za prawde banują?

http://www.psxextreme.info/topic/89336-poka%C5%BC-swoj%C4%85-twarz/page-578

Phi, nie mam się czego wstydzić, w końcu console master race z wypięta klatą i majestatycznym spojrzeniem ale nie dziś:>

władzisław, mozemy wpsółpracowac, jesli interesuje cie bezinteresowna nienawisc do microsoftu, niepoparta zadnymi faktami, lub naciganiete na potrzeby chwili, to mozemy sie dogadac.

Dobra określam się.

Od lat 90tych sonybot  . Na samym poczatku obecnej generacji skłaniałem sie ku xboxowi  od unczrtyd 2 w duchu sie smiałem.

A już ostatnie 3 lata za kompletną jazdę na autopilocie i FUBAR xbone przez krawaciarzy z MS nienawidze. Ale dodam że Nie ma co znowu tak świętować , jeśli potężnie wtopią to wystrzelą za 3 latka z nową konsolą i impreza będzie trochę za krótka...

Opublikowano

Od lat 90tych sonybot  .

Czyli w 99' nie grałeś w pegazusa więc witamy w rodzinie PlayStation.

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

tak serio vagrant story wyszedł  w  2000 wiec przed 2000 psx to był bezduszny rudy kawał plastiku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.