Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Forget About Titanfall Ever Coming to PlayStation

In a conference call to investors, Electronic Arts' Blake Jorgensen just said that Titanfall is, "for the life of the title," exclusive to Xbox One, Xbox 360 and PC. So the game is not a timed exclusive.P

Titanfall's Microsoft exclusivity has been well known since the title was announced but it was never definitively said that Respawn Entertainment wouldn't build some version for Sony consoles.P

In a recent Reddit AMA, Xbox Live spokesman Larry "Major Nelson" Hryb demurred when asked about the possibility of such a port. "As far as being an exclusive that's really a question for Titanfall—I'm not worried about it though," Hryb said.

http://kotaku.com/forget-about-a-titanfall-port-for-playstation-in-a-con-1454335261

w0qTK.gif

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ogólnie tak sobie pomyślałem, że potrzebujemy Sheep Dog n Wolf 2. Z mocą NadKonsoli 4 ta gra wyglądała by bajecznie.

Opublikowano

Od lat 90tych sonybot  .

Czyli w 99' nie grałeś w pegazusa więc witamy w rodzinie PlayStation.

Hahah nie. w 98-99 spijałem śmietankę pierwszego pS, ff 7, soul balde, GT , vigilante 8, medievil, crashe, metal gear solid , ale the best is yet to come:)

Opublikowano

Od lat 90tych sonybot  .

A co jak ktoś grał na jednym i drugim ?

Opublikowano

Dwie opcje:

1. Titanfall Director's Cut

2. Titanfall 2

Tak wiec nawet jak jedynka nie pojawi sie na PS4 to juz dwojka i nastepne czesci raczej bankowo.

Opublikowano

Od lat 90tych sonybot  .

A co jak ktoś grał na jednym i drugim ?

pegasus miał swój czas wcześniej, tez było fajnie:)

Opublikowano

Dwie opcje:

1. Titanfall Director's Cut

2. Titanfall 2

Tak wiec nawet jak jedynka nie pojawi sie na PS4 to juz dwojka i nastepne czesci raczej bankowo.

dokładnie, to samo pomyslałem.

Opublikowano

ogólnie tak sobie pomyślałem, że potrzebujemy Sheep Dog n Wolf 2. Z mocą NadKonsoli 4 ta gra wyglądała by bajecznie.

Uwielbiam tą gre. ;) A jak za małolata sie na nią wkurzałem to moje, To była ostatnia dobra gra na PSXa.

Opublikowano

co sie okazało w koncu z tym bf4 na xone?

jak bardzo ostatecznie x odstaje, bo neogaf to jest niezły bajzel, przydałby sie tam owiec ze strzeszczeniem co 20 stron.

Opublikowano

Jak się sprzeda nie zadowalająco dla EA i przy tym umowa z MS (?) na to pozwoli (a raczej znajdzie się furtka na jej obejście przez np. dodanie jakiegoś członu do nazwy)to jedynka może szybciej wylądować na Ps4 niż się co poniektórzy spodziewają :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Kiedys czytalem wywiad z kolesiem od EA

Podobno Titanfall ma zastapic miejsce choojowego medal of honor,wiec pewnie bedzie wychodzil co 2 lata na zmiane z Bfem.Ea nie odpusci activision,bo nie moze pozwolic aby cody  od treyarch zgarnialy caly rynek.Chcecie mi powiedziec,ze Ea przepusci taki szmal? I Tittanfall bedzie exem na xboxa....

Napewno.

Opublikowano

jak bardzo ostatecznie x odstaje, bo neogaf to jest niezły bajzel, przydałby sie tam owiec ze strzeszczeniem co 20 stron.

Mniejsza rozdzielczość, większe ząbki na krawędziach, czasami brak jakieś chmury, z tym że nie pokazali jeszcze multi na xone.

fq88.gif

Opublikowano

Uwielbiam tą gre. ;) A jak za małolata sie na nią wkurzałem to moje, To była ostatnia dobra gra na PSXa.

dokładnie, ostatnia. wielu już było skupionych na PS2 i gra przeszła bez echa. powinni ją od początku tworzyć z myślą Czarnulki.

Opublikowano

Podobno Titanfall ma zastapic miejsce choojowego medal of honor,wiec pewnie bedzie wychodzil co 2 lata na zmiane z Bfem.Ea nie odpusci activision,bo nie moze pozwolic aby cody  od treyarch zgarnialy caly rynek.Chcecie mi powiedziec,ze Ea przepusci taki szmal? I Tittanfall bedzie exem na xboxa....

Napewno.

Ostatnio pisali nawet o 3 letnim cyklu (Battlefield, TitanFall i Battefront na zmianę), ale znając EA to raczej trudno w coś takiego uwierzyć.

Opublikowano

HtLe2Xs.png

Pewnie będzie tak jak z Mass Effect.

I w ogóle dziwnie to napisali. "EA CFO Blake Jorgensen says Titanfall will be exclusive for the life of product for Xbox One, Xbox 360, and PC."

For the life of the product. Hmm.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Napewno.

Ostatnio pisali nawet o 3 letnim cyklu (Battlefield, TitanFall i Battefront na zmianę), ale znając EA to raczej trudno w coś takiego uwierzyć.

Mass effect miał też być exklusiv, bo bioware miało umowę z MS. Jak tylko dostali się pod skrzydła EA szybciutko zmienili zdanie. Do tego xbox był wtedy "liderem" rynku...  Mało prawdopodobne , nawet gdyby był z tego sukces jak halo.

Opublikowano

titan1.gif

+ Destiny ( chociaż tutaj spore obawy )

Nowe marki to jest to. 

Jak z ME ? To do zobaczenia za 6 lat xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

wydaje 1800 zł żeby sobie z ojcem w Fife 14 pograć, jakiś problem ?

Opublikowano
Jak z ME ? To do zobaczenia za 6 lat xD

Zobacz jak było z Mass Effect 2.

Opublikowano

Mniejsza rozdzielczość, większe ząbki na krawędziach, czasami brak jakieś chmury, z tym że nie pokazali jeszcze multi na xone.

fq88.gif

no ale to jest porownanie chyba z DF a to było obalone, ze niby te czarne zaslony to błednie złapane  vidła;/

Opublikowano

Albo PS4 ma tyle mocy albo tak latwo jest pisac pod nia, majac na uwadze tyle platform na ktore wychodzi BF4 to osiagniecie 900p i 60fps bez jakichs roznic wzgledem PC za 3000zl to uwazam poczatek generacji za udany.

Opublikowano

EA: MS/Sony say there will be 10 million XB1/PS4s available on shelves by March 31st

Bardzo dobra wiadomość, wszystko wystartuje szybciej i ten wielki jednolity rynek tak ośmieszający pecetową prowizore powstanie wcześniej, wydawcy będą nieco bardziej śmiali, Nowe marki ( te z rozmachem )pojawią się szybciej). Widać opłaciło się to przejście na standardowe technologie, tańsze w produkcji, łatwiejsze w programowaniu i mozna rzucić od razu milionami .

Ciekawe jaka proporcja xb1/ps4

Albo PS4 ma tyle mocy albo tak latwo jest pisac pod nia, majac na uwadze tyle platform na ktore wychodzi BF4 to osiagniecie 900p i 60fps bez jakichs roznic wzgledem PC za 3000zl to uwazam poczatek generacji za udany.

GPU ps4 ma 32 jednostki ROP które to są bezpośrednio odpowiedzialne za ilość renderowaniych pikseli , xbone ma 16, do tego wsparte bardziej przyjazną konfiguracją pamięci i jak donoszą insiderzy lepszymi narzędziami.

Tak jest to udany start, a BF4 to tak na prawdę taki gun czy COD2 tej genracji:)

Opublikowano

No powiem ci wlasnie,ze czytam komentarze na cw albo zagraniczne i ludzie pisza pozytywnie.Ze jak na sprzet za 400$ to naprawde ladnie to zrobili.

Po chwili wchodzac na polskie portale typu PPE PS3site i czytajac komenatrze ludzi,ktorzy za cene mniejsza niz dzisiejszy dobry android oczekuja cudow.

"Co to za nextgen?",DICE jest leniwe"bo oszczedzili na podzespolach",bo tamto,bo(pipi)to.Zastanaim sie czy nie jestemy popier,dolnym narodem?

Opublikowano

No powiem ci wlasnie,ze czytam komentarze na cw albo zagraniczne i ludzie pisza pozytywnie.Ze jak na sprzet za 400$ to naprawde ladnie to zrobili.

Po chwili wchodzac na polskie portale typu PPE PS3site i czytajac komenatrze ludzi,ktorzy za cene mniejsza niz dzisiejszy dobry android oczekuja cudow.

"Co to za nextgen?",DICE jest leniwe"bo oszczedzili na podzespolach",bo tamto,bo(pipi)to.Zastanaim sie czy nie jestemy popier,dolnym narodem?

Najczęściej szczekają ci którzy mają duuzo gorsze podzespoły;)

Opublikowano

xboty mówio, że kupowanie ps3 było ciężkie przez irytujących sonychujków. To co powiedzo na takich Xboxowych graczy?!

Upu3p2h.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.