Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

mi to przypomina posty z CW o xbotach

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No powiem ci wlasnie,ze czytam komentarze na cw albo zagraniczne i ludzie pisza pozytywnie.Ze jak na sprzet za 400$ to naprawde ladnie to zrobili.

Po chwili wchodzac na polskie portale typu PPE PS3site i czytajac komenatrze ludzi,ktorzy za cene mniejsza niz dzisiejszy dobry android oczekuja cudow.

"Co to za nextgen?",DICE jest leniwe"bo oszczedzili na podzespolach",bo tamto,bo(pipi)to.Zastanaim sie czy nie jestemy popier,dolnym narodem?

Najczęściej szczekają ci którzy mają duuzo gorsze podzespoły;)

CO TY (pipi)SZ PRZECA WSZYSTKIE DZIECIAKI Z GRY-ONLAJN MAJA TITANA

Opublikowano

Polak zawsze będzie płakał i ciągle szukał problemów, w cenie nowej konsoli nawet dobrego tableta nie kupi.

Ale Polak to podczas ściągania torentów płacze że internet ma wolny, więc o czym mowa.

Opublikowano

nie internet wolny tylko nie seeduja ch,uje

Opublikowano

IJkje0R.png

Eeee..... Nawet szef teamu tworzącego gry nie wiedział. This is EA.

tfxk6dwr.jpg

Czyli z insem mieliśmy rację - TF 2 na PS4 :P

down. TF exem na Xbone. TF 2 multiplatformą. Zamepella, szef studia dopiero niedawno się dowiedział.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

o co chodzi ?

Opublikowano

zampella bedzie smutny jak sie dowie ze niepotrzebnie robil gre  w 1080p.

Opublikowano

Właśnie odpaliłem BF4 na PC Master Race. Gra wygląda ładniej na moim 3-letnim PC(kupionym za mniej niż 2k) niż na konsolach, które wyjdą za miesiąc, w dodatku w 1080p.

<ok>

Opublikowano

tez mam 3 letni sprzet, napisz jakie masz wnetrznosci, sprawdze,  a jak klamales to poddasz sie banicji ok?

Opublikowano

tez mam 3 letni sprzet, napisz jakie masz wnetrznosci, sprawdze,  a jak klamales to poddasz sie banicji ok?

też poproszę.

Opublikowano

A ja myślę, że mimo różnego sprzętu każdy będzie się tak samo dobrze bawił.
Porównamy jak zobaczymy.
A brak chmury w tle na pewno nie zepsuje Wam "fanu" płynącego z gry.
Każdy wybór konsoli czy komputera jest dobry.

Dobranoc mordeczki.

Opublikowano

IJkje0R.png

Eeee..... Nawet szef teamu tworzącego gry nie wiedział. This is EA.

tfxk6dwr.jpg

Czyli z insem mieliśmy rację - TF 2 na PS4 :P

down. TF exem na Xbone. TF 2 multiplatformą. Zamepella, szef studia dopiero niedawno się dowiedział.

To tylko pokazuje jak Vince albo klamie albo nie umie kierowac firma. 

Oczywiscie zla wiadomosc dla fanow PS4, tak wiec zly EA od razu lol i klamie

Normalnie komedia

Nagroda pocieszenia jest jednak, ze Titanfall 2 bedzie juz na PS4... biorac pod uwage cykl dewelopingu mowimy gdzies o 2016. 

#thisiswaitingv2

Opublikowano

Właśnie odpaliłem BF4 na PC Master Race. Gra wygląda ładniej na moim 3-letnim PC(kupionym za mniej niż 2k) niż na konsolach, które wyjdą za miesiąc, w dodatku w 1080p.

<ok>

Hahaha ;)

Moze i wyglada lepiej bo wyzsza rozdzielczosc tylko szkoda ze chodzi w 5fps

Opublikowano

Eurogamer zrobił porównanie złożyli peceta , z dwóch radeonów 7990 (każdy podobno dwa razy mocniejszy niz ps4) i okazało sie że jedyne co potrafi to ciut wyższą rozdzielczość

"Jeśli masz peceta za mniej niż 1000E, będzie wyglądała gorzej niż wersja ps4 jesli celujesz w 60fps. tymczasem na ps4 60fps jest dostępne bez problemu. Są nawet pewne efekty których nie ma w wersji PC jak krople wody na szybie samochodu. Biorąc pod uwagę niska cene ps4 jest to wersja zdecydowanie godna polecenia"

<ok>

Polska kraj cudow i wielkich mozliwosci. Moze ci z Eurogamera zapomnieli zainstalowac te programy co robia wszystko za ciebie  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

2 mozliwosci

- suteq powie ze trollował bo taki temat

- poczeka az przewroci sie strona i zapomnimy

never (pipi)a, dawaj specyfikacje albo ban, zapłacimy kyo prawdziwymi pieniedzmi, kłamstwa tolerowac tu nie bedziemy!

Opublikowano

<ok>

A może odpal teraz na ps4 tak dla porównania ok? Ile dałeś za ps4? Gdzie kupiłeś konsole przed premierą? Ile dałeś za BF4 na ps4? Na jakim tv grałeś?

Ja pier.dole mam nadzieje że to nie na serio

Opublikowano

Nie rozumiem czekania blacharzy na gta v , przeciez ps3 to jest tak gowniany sprzet ze moznaby go pewnie emulowac z  poziomu dosu, jak jeszcze wlacza wszystkie funkcje karty graficznej to beda mieli gtav 4k.

Opublikowano

Nie rozumiem czekania blacharzy na gta v , przeciez ps3 to jest tak gowniany sprzet ze moznaby go pewnie emulowac z  poziomu dosu, jak jeszcze wlacza wszystkie funkcje karty graficznej to beda mieli gtav 4k.

Czyli nie ma opcji, żeby PS4 nie emulowało tego paździerza.

edit. Yeti weź wrzuć jakiś gameplay, bo na takich filmikach to i fifa na androida wygląda osom.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ciekawe czy oni mają jakąś technologie animacji w tym NBA typu impact engine czy euphoria czy nagrywają tryliard animacji motion capture..

Skoro to tak piękne, czemu Fifa14 kupa jak na ps3...

Opublikowano

kermit- wrzucałem jakiś czas temu gameplay na PS4 z gamespot i już nie ma efektu OMG jak to wygląda. Dziwię się takim starym wyjadaczom, że nabierają się na takie spreparowane filmiki.

Opublikowano

Eurogamer zrobił porównanie złożyli peceta , z dwóch radeonów 7990 (każdy podobno dwa razy mocniejszy niz ps4) i okazało sie że jedyne co potrafi to ciut wyższą rozdzielczość

"Jeśli masz peceta za mniej niż 1000E, będzie wyglądała gorzej niż wersja ps4 jesli celujesz w 60fps. tymczasem na ps4 60fps jest dostępne bez problemu. Są nawet pewne efekty których nie ma w wersji PC jak krople wody na szybie samochodu. Biorąc pod uwagę niska cene ps4 jest to wersja zdecydowanie godna polecenia"

Naprawde uwazacie ze bekowy blog jakiegos trolla to wiarygodne zrodlo?

Po pierwsze na konsola nie ma "bezproblemowych" 60fps.

Po drugie na PC jest nie tylko "ciut" wyzsza rozdzialka ale i tez np lepsze cienie, tekstury,AA, AF, czasteczki (mozna powiedziec ze PS4 dostalo ustawienia "high").

Po trzecie...co do rzeczy ma konfiguracja PC Eurogamera?

To, ze oni graja na dwoch kartach HD7990 nie oznacza ze sa one wymagane do plynnej gry.

Wyjeliby jedna i dalej mieliby 60fps :P

Gra nie ma jakis kosmicznych wymagan i nawet pecety sprzed 2-3 lat powinny sobie niezle poradzic z konsolowymi ustawieniami (900p-high).

Moze nie w pelnych 60fps ale spokojnie 40-50 ;)

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

wydaje 1800 zł żeby sobie z ojcem w Fife 14 pograć, jakiś problem ?

Możesz nawet nak.urwiac w asasyna z prababcią, co mnie to interesuje lecz nie oznacza to, że nie mogę mieć swojego zdania.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Naprawde uwazacie ze bekowy blog jakiegos trolla to wiarygodne zrodlo?

Po pierwsze na konsola nie ma "bezproblemowych" 60fps.

Po drugie na PC jest nie tylko "ciut" wyzsza rozdzialka ale i tez np lepsze cienie, tekstury,AA, AF, czasteczki (mozna powiedziec ze PS4 dostalo ustawienia "high").

Po trzecie...co do rzeczy ma konfiguracja PC Eurogamera?

To, ze oni graja na dwoch kartach HD7990 nie oznacza ze sa one wymagane do plynnej gry.

Wyjeliby jedna i dalej mieliby 60fps :P

Gra nie ma jakis kosmicznych wymagan i nawet pecety sprzed 2-3 lat powinny sobie niezle poradzic z konsolowymi ustawieniami (900p-high).

Moze nie w pelnych 60fps ale spokojnie 40-50 ;)

Poświęciłes czas i energię na skomentowanie tego jego (pipi)idołka i polemizowanie z tymi... wpisami, to już jest jego zwycięstwo.

Opublikowano

(pipi)a, ludzie. Za 1800 zeta dostaniemy naprawdę kawał solidnego sprzętu na lata. Porównywanie konsoli do PC jest trochę nie na miejscu bo to wciąż najszybciej rozwijająca się platforma. 

Bardzo dobrze, że Sony tym razem postawiło na PC-ową architekturę konsoli. Teraz nie będzie narzekań devków na egzotyczne bebechy. Chyba, że wolicie bulić ze 3,5k na za takiego AMD Radeona HD 7990 + do tego jakiś wyebany procesor. Bo mi się nie widzi. Jeśli za rok czy dwa konsolka zostanie prześcignięta przez PCty - then so be it. Liczą się nowe gry i przede wszystkim ich wydajność. Czuję, że PS4 graficznie i tak rozyebie exami. Wystarczy poczekać na nowe gry od ND, Quantic Dream czy Santa Monica. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.