Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Palownik na tym blogu porownuje multi BF4 z pelnej wersji konsoli do bety na PC i mowi o osmieszeniu komputerow. Takze jak ktos tam wchodzi po rzetelne informacje to juz predzej je w FAKCIE znajdzie.

Blog jest strasznie bekowy, niezaleznie od tego czy to trolling czy tepa krucjata, ale tylko bekowy.

Poza tym console wars chyba umiera, rodzina playstation rzuca sie na rycerzy blachy i probuje przejac calkowita dominacje na forumku, to juz dobitnie potwierdza przegrana xbotow. Nawet mierna proba Zerotula z Titanfallem nikogo nie ruszyla :(

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

M$ jest niestety samo sobie winne. Zamiast postawić w pierwszej kolejności na gry to bawią się w reklamę swojej konsoli jako multimedialne centrum - pfu, dekoder. Do tego co chwilę zmienne deklaracje. Dzisiaj ludzie jak widać nie są już tak podatni na PR-owy bullshit co ma swoje potwierdzenie w zainteresowaniu PS4. 

Wiadomo, że X1 nie zaliczy falstartu na wzór Wii U (tutaj wina leży w braku wystarczającej ilości solidnych gier) ale nie ma co liczyć na sprzedażowy szał. Oby firma na przyszłość wyciągnęła wnioski. Ja na razie śmiało patrzę w stronę PS4 i to się już raczej nie zmieni. 

@Gdzie jest Don?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

wydaje 1800 zł żeby sobie z ojcem w Fife 14 pograć, jakiś problem ?

Możesz nawet nak.urwiac w asasyna z prababcią, co mnie to interesuje lecz nie oznacza to, że nie mogę mieć swojego zdania.

jak masz kogoś obrażać, to zachowaj je dla siebie, to że jesteś bidak cebulak, nie znaczy, że drugi nie może wydać 1800 zł dla grania w Fifę 14 w lepszej grafice bo chce i go na to stać.

Opublikowano

Palownik na tym blogu porownuje multi BF4 z pelnej wersji konsoli do bety na PC i mowi o osmieszeniu komputerow. Takze jak ktos tam wchodzi po rzetelne informacje to juz predzej je w FAKCIE znajdzie.

Blog jest strasznie bekowy, niezaleznie od tego czy to trolling czy tepa krucjata, ale tylko bekowy.

Weź nie gadaj, bo Mendrek bierze to za pewne źródło informacji o graniu na PC.

Opublikowano

Bluzgać łatwo, a my dalej czekamy na specyfikację tego PC suteqa kupionego 3 lata temu za mniej niż 2000, który odpala BF4 na high w 1080p i 60 fps. Doczekamy się w końcu konkretów od "master race"?

Opublikowano

Pokaż mi gdzie napisałem, że gram w 60FPS. Widzę, że czytanie ze rozumieniem u sonybotów to wada wrodzona.

Albo ułatwię, napisałem, że gra wygląda ładniej niż na prezentowanych filmikach z wczoraj z PS4 i działa stabilnie i płynnie czyt. 30-40fps.

Grafika na konsolach to ustawienia medium z PC i takie gra mi ustawiła na początku, ale widząc, że gra mi działa naprawdę sprawnie ustawiłem na high i owszem trochę fps spadło, ale nie na tyle, żeby nie móc grać komfortowo.

Handlujcie z tym i miejcie dalej ból tyłka. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi)a, ludzie. Za 1800 zeta dostaniemy naprawdę kawał solidnego sprzętu na lata. Porównywanie konsoli do PC jest trochę nie na miejscu bo to wciąż najszybciej rozwijająca się platforma. 

Bardzo dobrze, że Sony tym razem postawiło na PC-ową architekturę konsoli. Teraz nie będzie narzekań devków na egzotyczne bebechy. Chyba, że wolicie bulić ze 3,5k na za takiego AMD Radeona HD 7990 + do tego jakiś wyebany procesor. Bo mi się nie widzi. Jeśli za rok czy dwa konsolka zostanie prześcignięta przez PCty - then so be it. Liczą się nowe gry i przede wszystkim ich wydajność. Czuję, że PS4 graficznie i tak rozyebie exami. Wystarczy poczekać na nowe gry od ND, Quantic Dream czy Santa Monica. 

kolejny film od Cage'a? chlop,chyba sie zalamal poprzyjeciu beyonda i postach milana.

Opublikowano

Pokaż mi gdzie napisałem, że gram w 60FPS. Widzę, że czytanie ze rozumieniem u sonybotów to wada wrodzona.

Albo ułatwię, napisałem, że gra wygląda ładniej niż na prezentowanych filmikach z wczoraj z PS4 i działa stabilnie i płynnie czyt. 30-40fps.

Grafika na konsolach to ustawienia medium z PC i takie gra mi ustawiła na początku, ale widząc, że gra mi działa naprawdę sprawnie ustawiłem na high i owszem trochę fps spadło, ale nie na tyle, żeby nie móc grać komfortowo.

Handlujcie z tym i miejcie dalej ból tyłka. :)

Ale podasz tę specyfikację, czy po raz czwarty będziesz udawał że nie widzisz pytania? :teehee: 

Opublikowano

Po co mam podawać? Co tym wskuram? Że mi uwierzycie czy co? xD

Serio myślicie, że mi na tym zależy czy coś? Lulzy :D

Milanowi widzę, że już żyłka siadła. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

podaj ta specyfikacje teraz, i zamknij te stronki  z  wyszukiwaniem najlepszej karty graficznej dostępnej w 2010 roku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po co mam podawać? Co tym wskuram? Że mi uwierzycie czy co? xD

Serio myślicie, że mi na tym zależy czy coś? Lulzy :D

Milanowi widzę, że już żyłka siadła. :)

ale zenada xD

broni specyfikacji jak zdjecia rodziny, wez spie,rdalaj na wp xD

Opublikowano

podaj ta specyfikacje teraz, i zamknij te stronki  z  wyszukiwaniem najlepszej karty graficznej dostępnej w 2010 roku.

Za max 400zł bo całe pudło wziął za mniej jak 2 kafle...

Opublikowano

Zrozumiałbym krytykowanie gier na PS4 jeszcze kilka miesięcy temu, jednakże najnowsze materiały zarówno z exów jak i multiplatform pokazują poprawę w wielu aspektach ( DriveClub, Killzone, Deep Down, Infamous, BF 900p ), The Order 1866, ND i SSM nic nie pokazało,  ludzie ile wy tych gier chcecie na raz ?

Niczego poza Knackiem nie można nazwać jakąś wydmuszką czy coś.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bluzgać łatwo, a my dalej czekamy na specyfikację tego PC suteqa kupionego 3 lata temu za mniej niż 2000, który odpala BF4 na high w 1080p i 60 fps. Doczekamy się w końcu konkretów od "master race"

zdaje się że mam podobnego kompa, a euro truck simulator 2 wygląda na nim jakby się ktoś zerzygał, też czekam na specyfikacje

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

Możesz nawet nak.urwiac w asasyna z prababcią, co mnie to interesuje lecz nie oznacza to, że nie mogę mieć swojego zdania.

jak masz kogoś obrażać, to zachowaj je dla siebie, to że jesteś bidak cebulak, nie znaczy, że drugi nie może wydać 1800 zł dla grania w Fifę 14 w lepszej grafice bo chce i go na to stać.

Powtarzam jeszcze raz jeśli bym chciał grać w FIFE w 1080p/60fps to zrobiłbym już to dawno. Dla niekumatych ulepszyłbym sobie PC. 

Opublikowano

Sonybociarna już sama z sobą gada i nawet węszy kto z ich własnego obozu nie napisał zbyt entuzjastycznego posta xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

suteq poza forum, jakie to dziwne

teraz napisze posta typu:

musialem isc do kumpli na piwko, mam siedziec cały czas na forum i  odpisywac xDDDD?

nie macie zycia, nie moja wina xDDDDDDDDD

nie odpisze bo macie bol dupy xDDDDDDDDDDD

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Powtarzam jeszcze raz jeśli bym chciał grać w FIFE w 1080p/60fps to zrobiłbym już to dawno. Dla niekumatych ulepszyłbym sobie PC. 

fifa 14 nie jest tym samym na PC co na PS4, chcę grać w Fifę i wiem o tym już dawno, dla nie kumatych PC śmierdzi

Opublikowano

Grafika na konsolach to ustawienia medium z PC

nie

Opublikowano

Powiedzmy high, tyle , że ultra + prawdziwe full hd na PC to stanowczo lepsza jakość. A ile trzeba wydać na taką blachę w tej konfiguracji ustawień by w multi utrzymać jak na PS4 60-40 klatek to już nie wnikam. Na pewno więcej. Dobrze by było też zobaczyć finalną PC-tową wersję w ruchu a nie betę. 

EDIT : @ spam down -  A twój jeszcze mniej, zresztą jak 98% twoich spamowych postów w temacie. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

twój post wnosi do dyskusji tyle co gimnazjum do edukacji

suteq, widze tu zaraz ta specyfikacje bo pora(pipi)e kosci.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

sutek nieźle dowalił, skoro 2 lata temu kupił PC poniżej 2000zł to ta specyfikacja dziś pewnie kosztuje ok 1200-1500zł , czekam aż ktoś mi poda specyfikacje za tą cene kótra odpali BF4 tak żeby wyglądało lepiej niż na PS4

Opublikowano

suteq to alter lionela

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.