Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ale dalej nikt mi nie wytłumaczy co niby takiego wybitnego jest w Hotline Miami? prócz muzy(genialny ost) to przeciętna, w porywach fajna gra indy. Są dużo lepsze na rynku. I kolejna rzecz, która mnie śmieszy...pc'towcy są pierwsi w napinaniu klaty jeśli chodzi i rozdzielczości i klatki animacji, a jak przychodzi co do czego to wszyscy łupią w te niby genialne HM wyglądaje jak gra z c64 (choć żeby była jasność mi się ten oldscholowy styl grafiki podoba, chodzi tylko o zasadę, że jak konsolowcy jarają się jakąś niby średnio wyglądającą grą to zawsze jest beka bo przecież na pc jest 120fps i ultra hd)

Proste zasady rozgrywki w polaczeniu z insta-death tworza swietny, niemal puzzlowy, gameplay w ktorym musisz myslec kogo, gdzie i jak zaciukac. Zero trzymania z raczke, checkpointow czy innych bzdur. Fabula swiadomie dopasowana do rozgrywki, odrobine ironiczna, ale tez zadajace ciekawe pytanie. Nie odciaga uwagi od najwazniejszego - prostego, wymagajacego, uzalezniajacego, wprowadzajacego w trans gameplay'u.

Powiedzialbym, ze HM to taki Demon's/Dark Souls w 2D bo oba sa zbudowane na prostej zasadzie gameplay > wszystko i daja calkowita kontrole w rece gracza (nie liczac bugow...). Nie kazdemu sie musi podobac wiec dobrze, ze mozna sobie wlaczyc interaktywny film i tez sie dobrze bawic.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Pamiętacie pana od MS który twierdził że USB 3.0 i HDMI 1,4 nie ma znaczenie bo i tak COD wygląda za(pipi)iście ? :) Otóż pan przeprasza za swoje słow i dodaje taką oto wisienkę.

Penello powtórzył swoje zdanie, że za mocą konsoli powinny stać gry, a nie suche liczby. Zaznaczył, że widziany przez niego Titanfall wygląda niesamowicie na obu maszynach, ale to Rise jest najbardziej next-genową grą jaką nosiła ta ziemia i zrobi na nas kolosalne wrażenie. Przyznał jednak, że jest stronniczy i nie wszystko było mu dane zobaczyć.

Hmm czyli Rise ma być wyznacznikiem grafiki na nowego X ? to raczej powinni się bać bo przecież żadnego szału ta gra nie zrobiła, przynajmniej na mnie

Wnioskując ,że wypowiadał się o PS4 to mozna przyjąc, ze Titanfall oficjalnie stał sie multiplatforma? Czy coś przeoczyłem? To nie miał byc ex?

Opublikowano

Napisze to jeszcze raz. Ten Don jest niesamowity :D

Opublikowano

Nie chce skłamać ale gdzieś się obiło że Titanfall pojawi się na PS4 ale dopiero około w rok od premiery na PC i X1

Opublikowano

Pamiętacie pana od MS który twierdził że USB 3.0 i HDMI 1,4 nie ma znaczenie bo i tak COD wygląda za(pipi)iście ? :) Otóż pan przeprasza za swoje słow i dodaje taką oto wisienkę.

Penello powtórzył swoje zdanie, że za mocą konsoli powinny stać gry, a nie suche liczby. Zaznaczył, że widziany przez niego Titanfall wygląda niesamowicie na obu maszynach, ale to Rise jest najbardziej next-genową grą jaką nosiła ta ziemia i zrobi na nas kolosalne wrażenie. Przyznał jednak, że jest stronniczy i nie wszystko było mu dane zobaczyć.

Hmm czyli Rise ma być wyznacznikiem grafiki na nowego X ? to raczej powinni się bać bo przecież żadnego szału ta gra nie zrobiła, przynajmniej na mnie

Wnioskując ,że wypowiadał się o PS4 to mozna przyjąc, ze Titanfall oficjalnie stał sie multiplatforma? Czy coś przeoczyłem? To nie miał byc ex?

W przyszłym roku wychodzi na Xone, X360 i PC.

Opublikowano

Z innej beczki - fani Microsoftu mogą się cieszyć. Mattrick odchodzi do Zyngi: http://allthingsd.com/20130701/exclusive-microsofts-entertainment-head-don-mattrick-leaving-to-take-top-role-possibly-ceo-at-zynga/?mod=tweet

Don Mattrick, the president of Microsoft’s Interactive Entertainment Business — which centers on the Xbox and all the software giant’s gaming and entertainment efforts — is leaving the company, said multiple sources close to the situation.

These sources added that the high-profile executive is also close to taking a top job at Zynga, the troubled online social gaming company, possibly as its CEO and working in close partnership with its founder and current CEO Mark Pincus.

Sources said the announcement of Mattrick’s appointment could be made as soon as today, after the markets close.

ui63pdW.png

winter-is-coming-meme-generator-winter-i

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pasuje tam ;]

I4VFhcJ.png

Patrząc na sam ryj tego jegomościa odechciewa mi się kupować nowego Xpudełka. Na konfie modliłem się by jak najszybciej zszedł ze sceny.

Opublikowano

Nie rozumiem powyższego rozumowania. Tak dedukują geje ? Nie podoba im się twarz faceta dlatego nie kupują danej konsoli ?

Opublikowano

PLEASE KILL ME

Xbox_One_t607.jpg

niech sie cieszy że pracowałw MS a nie w sony, gdyby w japonii doprowadził konsole do takiej sytuacji musiał by popełnić harakiri

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Takiej.

doprowadził konsole do takiej sytuacji

jakiej?

:teehee:

Opublikowano

jakiej?

takiej że wszystkie sondaże pokazywały przewage ps4 na poziomie 95% do 5% dla XO

i firma musiała całkowicie odwórcić swoją polityke i zrezygnować z planów by nie pójść na dno jeszcze przed premierą

Opublikowano

jakiej?

takiej że wszystkie sondaże pokazywały przewage ps4 na poziomie 95% do 5% dla XO

i firma musiała całkowicie odwórcić swoją polityke i zrezygnować z planów by nie pójść na dno jeszcze przed premierą

Jakoś Sony jest w czarnej dziurze od 10 lat, a ich flagowy produkt tworzą Amerykanie i nikt jeszcze harakiri nie popełnił  :P Mattrick by się tam odnalazł, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jakiej?

Jakoś Sony jest w czarnej dziurze od 10 lat, a ich flagowy produkt tworzą Amerykanie i nikt jeszcze harakiri nie popełnił  :P Mattrick by się tam odnalazł, heh.

Sony w czarnej dziurze?

Przeciez wygralo ta generacje w ilosci sprzedanych konsol.

Zmien dilera

Opublikowano

jakiej?

Jakoś Sony jest w czarnej dziurze od 10 lat, a ich flagowy produkt tworzą Amerykanie i nikt jeszcze harakiri nie popełnił :P Mattrick by się tam odnalazł, heh.

Co ty na głowę upadłes? Na dzien dzisiejszy PS3 sprzedaje sie lepiej od Xboxa, a PS4 te przewagę jeszcze zwiększy. Zyjesze latami 2006 - 2009. Witaj w 2013 roku.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Co z tego skoro Sony musiało sprzedać siedzibę, żeby wyjść na zero z zadłużenia. xD

Opublikowano

i xD co xD z xD tego xD że xD sprzedali xD jak xD wyszli xD na xD prostą xD

Edytowane przez mersi

Opublikowano

"Na dzień dzisiejszy" po 7 latach wypada dodać :P

Opublikowano

"Na dzień dzisiejszy" po 7 latach wypada dodać :P

Co nie zmienia faktu, ze legenda wygrała.

Opublikowano

Tak Boban, Sony największy zwycięzca tej generacji XD

Opublikowano

Legenda ? proszę Cię nie osłabiaj mnie, może kiedyś można było tak o tej firmie powiedzieć.

ps 

Jak konsola która była the best generację temu, w tej ledwo co wbiła się na drugie miejsce można powiedzieć, że wygrała tą generację ?  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.