Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nie. Zwycięzca jest Nintendo, drugie jest PS,a trzeci MS z Xboxem. Cóż dwie legendarne, znane wszystkim firmy po prostu wygrały z Xboxem. Szacunek dla niego, za podjęcie wyzwania.

Edytowane przez pop

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wygralo nintendo pod wzgledem sprzedanych

To prawda,mialem na mysli wojne miedzy PS a MS, ale masz racje nie wyrazilem sie jasno.

Opublikowano

Kocham to dopowiadanie u xbotów. PS3 wygrał sprzedażowo z Xboxem 360 czy nie?

Opublikowano

"Na dzień dzisiejszy" po 7 latach wypada dodać :P

Oby Ci dziewczyna nigdy nie powiedziała że nie ważne jak zaczynasz ale ważne jak kończysz ;)

Co z tego skoro Sony musiało sprzedać siedzibę, żeby wyjść na zero z zadłużenia. xD

To nie wina Playstation

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak konsola która była the best generację temu, w tej ledwo co wbiła się na drugie miejsce można powiedzieć, że wygrała tą generację ?  

Dla mnie osobiście wygrała grami na wyłączność i ich różnorodnością.

Opublikowano

Ei47o2D.jpg

Nie wiem czemu, ale rozyebało mnie to 

Opublikowano

Report: The Man in Charge of Xbox Is Leaving Microsoft

Don Mattrick, who's been the public face for all things Xbox for the last few years, will be leaving Microsoft to take a top leadership role at Zynga, reports All Things D.

[*] FINALLY !

Edytowane przez easye

Opublikowano

By the way, ten Mattrick to twórca 360 ? W jakim czasie on urzędował ? 

Opublikowano

Za pierwsze lata 360 odpowiadała inna osoba. Nazwiska nie pamiętam. 

Opublikowano

Don Mattrick, who's been the public face for all things Xbox for the last few years, will be leaving Microsoft to take a top leadership role at Zynga, reports All Things D.

[*] FINALLY !

Czyli tradycyjne już:

outtaheregif.gif

Oczywiście nie zmieni to raczej polityki MS-u, bo tam łańcuch decyzyjny jest dosyć długi i jedno ogniwo nie spowoduje zmiany kursu :) Trochę mi żal Mattricka, bo pewnie dali mu rozpiskę na kolejne targi i o czym będą kolejne przemówienia, i bał się że w końcu ludzie zaczną czymś na scenę rzucać... ;P

Opublikowano

[*] FINALLY !

Zeratul pewnie jest załamany, że jego wizjoner wyskakuje ze statku o nazwie M$ i Xbone.

Opublikowano

Ja Don'a  bardzo lubiłem, miał parę swoich faili (jak (pipi)a każdy z nas) więc za to go nie oceniam, ogólnie spoko kolunio przyjemnie prowadził przez te lata E3.

Ciekawe kto teraz go zastąpi :)

Opublikowano

Po ok. 7 latach Sony udało się prześcignąć Microsoft o ok. 200k sprzedanych konsol. Gratuluję ojcom 150mlnowego PlayStation 2.

Opublikowano
Ciekawe kto teraz go zastąpi 

793899-kotick3.jpg

Po ok. 7 latach Sony udało się prześcignąć Microsoft o ok. 200k sprzedanych konsol. 

zauważ że ps3 wystartowała rok później, i że na początku była absurdalnie droga, tym bardziej miała spłaby start, a i tak przegoniła konkuretna ktory przez pewien czas trzymał wszystkie karty

Opublikowano

Dziwne czytać po 7 latach jak sympatycy PS3 piszą, że niby X360 "trzymał wszystkie karty", a jak cofniemy się pamięcią o te parę lat, to czytaliśmy "LOL, XBOX 1.5", "PRZESTANĄ WSPIERAĆ PO 3 LATACH", "90% LEŻY W ŚMIECIACH" :P

Skoro miał taką przewagę, to czemu ludzie kupowali w ciemno 2x droższe PS3. Taki dysonans mały ;)

Trochę mi żal Mattricka, bo pewnie dali mu rozpiskę na kolejne targi i o czym będą kolejne przemówienia, i bał się że w końcu ludzie zaczną czymś na scenę rzucać... ;P

Bezbłędny jesteś Mendrek, nagle Mattrick to ofiara i pewnie fajny koleś XD

Trochę tak jak dla Ciebie Bungie stało się najlepszym devem świata jak tylko opuściło MS :P

PS. Już wiemy kto będzie hostem na kolejnej konferencji MS:

steve-ballmer.jpg

BRICKS WILL BE SHAT!

;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hofwaY7.jpg

i zapamietajcie to sobie!1111 wstrętne xboty ;/

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Edge pojechało po bandzie z tą okładką. No ale w sumie mają trochę racji biorąc pod uwagę jak M$ chciał wydymać graczy. Choć oczywiście to dopiero początek drogi dojenia graczy o nazwie next gen więc kto wie co będzie w przyszłości.

Opublikowano

Jak PS3 wyszlo na rynek to typowy Janusz nie wiedzial co to w ogole jest Blu-Ray, wiec nie wypisuj mi tu glupot.

Opublikowano

(pipi)ac, taki sam blad Sony jak nadchodzący MS - ich sprawa.

Edge - za(pipi)isty magazyn, teraz niech Official Xbox Magazin napisze, dlaczego Xbox One ma gry, a PS4 nie ^^

Opublikowano

dlaczego Xbox One ma gry, a PS4 nie

Śmiesznie to brzmi patrząc przez pryzmat odchodzącej generacji. Na PS4 też będzie w co grać, tylko spokojnie.

To nie M$ co na początek każdej generacji zachęca ludzi nowymi tytułami i że będzie w co grać, a potem i tak klepie 2-3 serie i nic specjalnego poza tym.

No ale zapomniałem, na E3 nic Sony specjalnego nie pokazało więc pewnie tak bedzie przez całą generację. Przecież te targi to wyrocznia growa :teehee:

Opublikowano

Założę się, że Sony chciało więcej pokazać, ale wycofali się, gdy uświadomili sobie, że z łatwością wygrają E3 przemową o DRM i niższą ceną. Tym sposobem mają jeszcze jakąś amunicję, którą MS w większości wystrzelał.

Opublikowano

No ja tez mam taka nadzieje, beka z magazynu, podobnie jak z oficjalnych pism i Yetiego latającego z minuskami jak ktoś cos o PS4 napisze.

"No ale on na Xbox One w TLOU 2 nie zagra". LOOOL

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po ok. 7 latach Sony udało się prześcignąć Microsoft o ok. 200k sprzedanych konsol. Gratuluję ojcom 150mlnowego PlayStation 2.

Nie o to pytałem.

Opublikowano

(pipi)ac, taki sam blad Sony jak nadchodzący MS - ich sprawa.

Edge - za(pipi)isty magazyn, teraz niech Official Xbox Magazin napisze, dlaczego Xbox One ma gry, a PS4 nie ^^

Tylko to nie napisał PS OM, a EDGE :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.