Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Na początku myślałem, że to fejk.. ale jednak nie :o

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No ja tez mam taka nadzieje, beka z magazynu i Yetiego latającego z minuskami jak ktoś cos o PS4 napisze.

"No ale on na Xbox One w TLOU 2 nie zagra". LOOOL

Beka to jest z typów takich jak ty, którzy pół roku przed premierą konsoli piszą, że nie ma gier. Lepiej spójrz na obecną generacje i ilość oraz rodzaj ekskluzywnych gier na PS3, a X360, a już o obecnych roku nie wspomnę, gdzie od kilku miesięcy X360 to już trup, a PS3 dostaje zdaniem wielu najlepszą grę generacji, a niebawem Beyond i GT6. Beka, co nie?

PS. Niestety, nie zagrasz w TLOU2, ale za to zagrasz w Halo 5,6,7. :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W przeciwieństwie do innych magazynów czy portali, w EDGE nie liczy się tyle ocena końcowa czy szumny tytuł z nagłówka, ale zawartość czasopisma. Bardzo bym chciał przeczytać artykuł o nowych konsolkach. 

Opublikowano

Jak poszukasz w sieci to myślę, że znajdziesz jakieś skany. Sam też bym nawet obadał ten artykuł bo może być ciekawy.

Opublikowano

No ja tez mam taka nadzieje, beka z magazynu i Yetiego latającego z minuskami jak ktoś cos o PS4 napisze.

Beka to jest z typów takich jak ty, którzy pół roku przed premierą konsoli piszą, że nie ma gier. Lepiej spójrz na obecną generacje i ilość oraz rodzaj ekskluzywnych gier na PS3, a X360, a już o obecnych roku nie wspomnę, gdzie od kilku miesięcy X360 to już trup, a PS3 dostaje zdaniem wielu najlepszą grę generacji, a niebawem Beyond i GT6. Beka, co nie?

No z GT to beka...

Nie mam już minusow niestety, ale od dzisiaj będą dawal Ci jednego dziennie. Twoje ciagle sranie się który kawalek plastiku jest lepsze towarzyszy mi na tym forum od 7 lat i pewnie sklonny bylbys wytatulowac sobie wlasciwe logo na kutasie, zeby tylko przypieczetowac ten fakt. W przeciwieństwie do Ciebie pewnie zagram w większość exow na przyszłej generacji, a mój wybor konsoli poki co ogranicza się wyłącznie do tego, która kupie jako pierwsza.

Narazie gry od Sony mnie nie przekonują, a co będzie w 2015/2016 mnie nie interesuje. W ogole trzeba być niezłym betonem by kupic konsolke i pucować się przez 2 lata do zapowiedzi gier których po prostu nie ma.

Dla mnie kazda z konsol ma cos dobrego do zaoferowania, niektórzy sa albo za biedni, albo zbyt ograniczeni by to dostrzec.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dlaczego Xbox One ma gry, a PS4 nie

Śmiesznie to brzmi patrząc przez pryzmat odchodzącej generacji. Na PS4 też będzie w co grać, tylko spokojnie.

To nie M$ co na początek każdej generacji zachęca ludzi nowymi tytułami i że będzie w co grać, a potem i tak klepie 2-3 serie i nic specjalnego poza tym.

Zapominasz, że w chwili obecnej MS ma tak ze 3x więcej studiów first party i kontrahentów zewnętrznych niż gdy wchodzili z X360 na rynek. Czego efekt widzieliśmy chociażby na E3 gdzie co najmniej połowa zapowiedzianych przez MS gier to produkcje od zupełnie nowych studiów i kontrahentów, a starzy "znajomi" jak Lionhead, Rare, Epic itd. nic jeszcze nie zapowiedzieli. Jak ktoś myśli, że MS w tej sytuacji się wypsztyka przez 2-3 lata, to jest to dosyć naiwne.

Opublikowano

beka to będzie, jak się okaze ze Sony zapomnialo w rozwiązania sieciowe zainwestować i znowu będzie lata swietlne za MS. 

To kolejna rzecz przez pryzmat której będę wybieral konsole na start, a Sony wciąż siedzi cicho...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No z GT to beka...

Nie mam już minusow niestety, ale od dzisiaj będą dawal Ci jednego dziennie. Twoje ciagle sranie się który kawalek plastiku jest lepsze towarzyszy mi na tym forum od 7 lat i pewnie sklonny bylbys wytatulowac sobie wlasciwe logo na kutasie, zeby tylko przypieczetowac ten fakt. W przeciwieństwie do Ciebie pewnie zagram w większość exow na przyszłej generacji, a mój wybor konsoli poki co ogranicza się wyłącznie do tego, która kupie jako pierwsza.

Narazie gry od Sony mnie nie przekonują, a co będzie w 2015/2016 mnie nie interesuje. W ogole trzeba być niezłym betonem by kupic konsolke i pucować się przez 2 lata do zapowiedzi gier których po prostu nie ma.

Dla mnie kazda z konsol ma cos dobrego do zaoferowania, niektórzy sa albo za biedni, albo zbyt ograniczeni by to dostrzec.

Hahaha, i kto to pisze, mam tu wkleić twój idiotyczny post po majowej konferencji? GT to beka, ale nowa Forza, to już mega gra dla której kupie nowego xboxa, człowieku nie pogrążaj się. Możesz sobie minusować moje posty, mam to gdzieś, jeśli ktoś w kółko powtarza takie idiotyzmy jak ty, to później niech nie płaczę, że dostał minusika. Zdołasz usunąć dziś? Wydaje mi się, że będziesz miał z tym problem.

Jeszcze wmawiasz mi, że kupie PS4 w dniu premiery i będę czekał 2 lata na gry, serio ty masz jakieś poważne problemy z głową. Obecnie interesuje mnie KZ i inFamous, jeżeli ten pierwszy będzie miał multiplayer na poziomie drugiej częsci, to kupie PS4 w dniu premiery, jeżeli nie to najpewniej poczekam do premiery gry Sucker Punch. Na Xone obecnie nic mnie nie interesuje.

Opublikowano

Na tym polu MS będzie miał handicapa chociażby z tego powodu, że podobno wszystkie gry mają mieć dedykowane serwery obsługiwane przez MS.

Opublikowano

Na tym polu MS będzie miał handicapa chociażby z tego powodu, że podobno wszystkie gry mają mieć dedykowane serwery obsługiwane przez MS.

Ktoś coś mówił, że nie jest to też wykluczone w przypadku PS4.

Tak czy inaczej, jak PS4 będzie podobnie ssało jak PS3 w sprawie online, to będzie mocna beka z tego powodu, że tym razem za to płacimy.

Opublikowano

beka to będzie, jak się okaze ze Sony zapomnialo w rozwiązania sieciowe zainwestować i znowu będzie lata swietlne za MS. 

To kolejna rzecz przez pryzmat której będę wybieral konsole na start, a Sony wciąż siedzi cicho...

No, już teraz jest lata świetne, bo na PS3 brakuje voice chatu i zakładania grup, które to pierwsze jest już na Vicie. Beki ciąg dalszy, jedziesz dalej z tymi swoimi idiotyzmami.

Opublikowano

Yeti, Ciebie nie interesuje nic poza platformami Sony, historia na faktach.

Opublikowano

Kocham to dopowiadanie u xbotów. PS3 wygrał sprzedażowo z Xboxem 360 czy nie?

Po ok. 7 latach Sony udało się prześcignąć Microsoft o ok. 200k sprzedanych konsol. Gratuluję ojcom 150mlnowego PlayStation 2.

(pipi)a przez przypadek dałem plusa :sorry:

Opublikowano

Oprócz Wii mam wszystkie konsole, takie są fakty.

Opublikowano

True, true.

No przecież wiadome, ze GT 5.5 z pachami na plycie > Forza 5 !

Opublikowano

Spoko

Kocham to dopowiadanie u xbotów. PS3 wygrał sprzedażowo z Xboxem 360 czy nie?

Po ok. 7 latach Sony udało się prześcignąć Microsoft o ok. 200k sprzedanych konsol. Gratuluję ojcom 150mlnowego PlayStation 2.

(pipi) przez przypadek dałem plusa :sorry:

PandaThanks-sm.jpg

Opublikowano

No, już teraz jest lata świetne, bo na PS3 brakuje voice chatu i zakładania grup, które to pierwsze jest już na Vicie. Beki ciąg dalszy, jedziesz dalej z tymi swoimi idiotyzmami.

Ale co mnie obchodzi jakaś Vita bez gier? 

Logika Yetiego mnie po prostu rozwala. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

cala infrastruktura sieciowa, dashbord, komunikacja ze znajomymi jest po prostu na konsoli Sony gorsza. Wszystko działa tak, ze przy przelaczaniu konsol az wqrwia. Jak Yeti does only SinglePleyer, to roznic nie widzi - proste.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale co mnie obchodzi jakaś Vita bez gier? 

Logika Yetiego mnie po prostu rozwala. 

Raczej miał na myśli to, że skoro wprowadzili to już w PS Vita, to tym bardziej będzie w PS4.

Słuchawka w zestawie raczej przesądza voice chat.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Raczej miał na mysli to, że skoro wprowadzili to już w PS Vita, to tym bardziej będzie w PS4.

Słuchawka w zestawie raczej przesądza voice-chat.

Dzięki, że wyjaśniłeś to za mnie, ale nie jestem pewien, czy niektóre osoby zdołają to pojąć.

True, true.

Jak na razie to tych zmian w Forzy i GT jest mniej więcej tyle samom, czyli niewiele, co już pisał Emet.

Opublikowano

Obecność voice chatu na PS4 to mus, pokorne spuszczenie głowy marki PlayStation i dogonienie konkurencji, aniżeli jakiś ficzer o który należy się wykłócać.

Opublikowano

True, true.

Jak na razie to tych zmian w Forzy i GT jest mniej więcej tyle samom, czyli niewiele, co już pisał Emet.

lol - granie samochodami standard na trasach z PS2 i spędzanie godzin w menu naprawdę średnio mnie interesuje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

cala infrastruktura sieciowa, dashbord, komunikacja ze znajomymi jest po prostu na konsoli Sony gorsza. Wszystko działa tak, ze przy przelaczaniu konsol az wqrwia. Jak Yeti does only SinglePleyer, to roznic nie widzi - proste.

Większość czasu spędzam grając przez sieć (U3, PES2013 teraz jeszcze TLoU), także to co najważniejsze jest, czyli gra bez lagów. Nie twierdzę, że PSN>Live, bo tak nie jest, ale PSN może bez problemów pograć ze znajomymi bez problemów.

Obecność voice chatu na PS4 to mus, pokorne spuszczenie głowy marki PlayStation i dogonienie konkurencji, aniżeli jakiś ficzer o który należy się wykłócać.

Dokładnie.

Opublikowano

Wiesz, mnie też interesuje tylko single w grach, ale trzeba być zaślepionym fanboyem, żeby nie widzieć przewagi jakości XBL nad PSN. O dashu to już nie wspominam, bo XMB to jedno wielkie zamulające gó.wno. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A kto tak napisał? Najpierw masz problemu z czytaniem ze zrozumiem, a teraz wyskakujesz z czymś takim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.