Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek - nie u polskich graczy, którzy nadal pewnie będą oszczedzac kupując przez allegro.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

udalo mi sie namowic kilka osob z tego forum do zagrania w stalkera tak wiec osiagnalem to co chcialem, nic wiecej nie potrzebuje, tym bardziej poklasku z twojej strony  :bye2:

Opublikowano

w zyciu trzeba mieć jakies cel- gratuluje ! :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

beka to będzie, jak się okaze ze Sony zapomnialo w rozwiązania sieciowe zainwestować i znowu będzie lata swietlne za MS. 

To kolejna rzecz przez pryzmat której będę wybieral konsole na start, a Sony wciąż siedzi cicho...

No, już teraz jest lata świetne, bo na PS3 brakuje voice chatu i zakładania grup, które to pierwsze jest już na Vicie. Beki ciąg dalszy, jedziesz dalej z tymi swoimi idiotyzmami.

Lata świetlne to miara odległości, barany. Trzeba chyba wrócić do szkoły.

Opublikowano

najlepsze ex od microsoftu w skrocie: 

-heaagh!! bum! marija!! bum! bum wrrrrr!!

-bruuuum-bruuuuum,-iiiii, bruuuuuuum

-pju, pju fśum ziup, plac.

To teraz przybliż onomatopeje opisujące exy na PS3/PS4, bo podejrzewam że będą takie same.

Opublikowano

Jeśli chodzi o różnorodność exów to Xbox 360 akurat nie ma nic do gadania.

Opublikowano

ja na długi czas odpuszczam next geny - na razie tylko 3 gry mnie do nich przekonują z czego do każdej mam jakieś ale:

-MGS5 - wyjdzie tez na current geny i jesli fox engine zdziala cuda i bedzie to smigac w plynnym 30fps to wersji na next gena nie potrzebuje

-Kingdom Hears3 - wyjdzie pewnie w 2016 znając tempo prac SE

-FFFXV - pierw zobacze recenzje, juz nigdy na slepo nie zaufam SE

Na current genach i vicie mam do ogrania : pes2014,beyond,rayman legends, killzone marcenary,mgs5, tearaway, nowego batmana, muramasa i gta5. Do tego tony zaległości więc podsumowując mam grania przy moim harmonogramie dnia na co najmniej 2 lata...za 2 lata jak zbiorę kolecje gier z plusa,ceny spadną i wyjdą hity to na pewno kupię ps4.

Opublikowano

zobaczysz pierwsze gierki u znajomych i zmiękniesz...

Opublikowano

i będziesz płakał że zagrałeś w mgsa na current genie

Opublikowano

Wątpię żeby zaskoczyły czymś innym niż płynniejszy framerate.

Opublikowano

żyletką na ekranie

Opublikowano

jakiś czas temu dawałem linka do artykułu gdy jakiś pracownik MS pod przykrywką zwykłego blogera pisał o tym jak to niedawno odwołana polityka MS miała być dla nas zbawieniem i rajem.

Dla tych co nie czytali

http://gadzetomania.pl/2013/06/25/cyfrowa-era-wstrzymana-dlaczego-xbox-one-mial-miec-drm-a-playstation-4-nie

ja już tam nie zaglądam bo obrzydzenie mi zostało przy poprzednim czytaniu

przypominam dlatego bo dziś pojawił sie kolejny artykuł, odpowiadający na ten powyżej, i pokazujący że MS nie planował dla nas cyfrowego raju tylko ostre ruchańsko na sucho

http://gadzetomania.pl/2013/07/01/polemika-tu-nie-bedzie-cyfrowej-rewolucji-czytelnicy-nadeslali

zapraszam do lektury ;)

gość na spokojnie mówi jak jest

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Wątpię żeby zaskoczyły czymś innym niż płynniejszy framerate.

porównasz sobie B4 na PS3 i 4 i zrozumiesz o co chodzi. :sorcerer:

Podobnie będzie z grami sportowymi.

Dla mnie kazda generacja konczy się z nadejściem nowej, bez znaczenia ilu tytulow nie ograłem.

Opublikowano

najlepsze ex od microsoftu w skrocie: 

-heaagh!! bum! marija!! bum! bum wrrrrr!!

-bruuuum-bruuuuum,-iiiii, bruuuuuuum

-pju, pju fśum ziup, plac.

To teraz przybliż onomatopeje opisujące exy na PS3/PS4, bo podejrzewam że będą takie same.

wybierz 3 najlepsze exy :)

Opublikowano

Jak to z tym Kingdom Hearts ma być? teraz mówi się, że ma wyjsć tylko na PS4 i Xone.. ale na końcu trailera z konfy Sony była okładka i logo PS3 :P

@ Kre3k: A no faktycznie :P

Edytowane przez Emet

Opublikowano

To byla jakas reedycja starych odslon.

Opublikowano

Jak tam panowie pozmienialiście już hasła na kontach Ubi ? :(

Opublikowano

dostałem maila, ale nie czytałem

zreszta nie pamietam poprzedniego hasła xD

Opublikowano

nie zmieniałem i nie bede zmienial bo mi to konto niepotrzebne mimo, że mam tam drivera: SF, HAWX 2 i From dust

Opublikowano

Z jednej strony masz rację, z drugiej dzięki cyfrowej dystrybucji można wyhaczyć gry stare, już dawno nie dostępne normalnie. Np. takiego Broken Sworda lub inne niszowe gierki w które się zagrywało za młodu itp. 

Wiadomo wszystkie Steamy Originy to zwykłe oszustwo i naciąganie, ale jakieś plusy, w specyficznych warunkach są.

Opublikowano

Na problem szybko zareagował Steam, który usunął grę ze swojej oferty jako "niegrywalną". Cały czas można ją jednak kupić na platformie wydawcy, Originie. Kosztuje tam 40 złotych.

EA widzę trzepie kasę nawet na wadliwym produkcie. Trzeba mieć niezły tupet nie ma co.

Wiadomo wszystkie Steamy Originy to zwykłe oszustwo i naciąganie

Teraz się zgadza.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano
MS shuttered multiple studios last generation, didn't open any to replace them, and are now suddenly in a mad scramble to open studios and push out early XB1 titles.

Investing strongly on the doorstep of a new generation isn't a commitment to first party software. Expanding your first party studios and supporting the console you have out with major new titles through the launch of your new console is a commitment to first party software.

Case in point: I don't know who the hell even works at Black Tusk so why would I have any interest in a game they're making? I'm not eagerly anti(pipi)ting the next game from Nihilistic and they've at least made something before.

Meanwhile I know what Naughty Dog brings to the table. I know what Sucker Punch brings to the table. I know what Guerrilla Games is capable of. I know that at worst Sony has damn near a dozen very strong first party studios that turn out at least "good" games, with several of them more than capable of hitting a home run every time up to the plate.

MS could have had something like that, if they gave a shit about first party development. Instead they let Bungie walk because they just wanted a Halo cow to milk (and now have one with 343 apparently). They sunk the PGR franchise by not picking up Bizarre Creations once they were outside the X360's launch window. Shut down FASA and let Weismann take the IPs with him. Doomed Crackdown to irrelevance when they chose not to sign Realtime Worlds up for a multi-game commitment. Have had a massive talent exodus from Rare because they've changed corporate culture and restricted their freedom to create. Had a similarly massive talent exodus from Lionhead while face-stabbing the Fable brand with a mediocre 3rd game followed by a shitty Kinect spin off.

I could go on. Suffice to say these are not the actions of someone looking to build a strong first party division. Lip service and random dollar amounts thrown at the problem on the cusp of a new generation isn't enough to bait me in. Show the love all generation long if you want to claim a commitment to first party software.

:good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.