Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Trudno coś tu rozkręcać na podstawie takiego posta. Wielkim nadużyciem jest wypisywanie, ze Sony ma tuzin dobrych developerów. Mają 3-4 studia które robią zacne gierki i Guerilla Games bynajmniej się do nich nie zalicza. Reszta to bieda które nie ma szans z grami multiplatformowymi.

rTIBj8e.gif

Opublikowano

O, właśnie, właśnie, niech teraz ktoś Cię zacytuje i zyebie za zyebaną opinię i się jakoś impreza rozkręci.

Opublikowano

Trudno coś tu rozkręcać na podstawie takiego posta. Wielkim nadużyciem jest wypisywanie, ze Sony ma tuzin dobrych developerów. Mają 3-4 studia które robią zacne gierki i Guerilla Games bynajmniej się do nich nie zalicza. Reszta to bieda które nie ma szans z grami multiplatformowymi.

Wciąż o 4 więcej niż MS.

Opublikowano

A MS twoim zdaniem ile ma ?

Opublikowano

Turn 10 i 343 

Opublikowano

Zaraz ktoś wyskoczy z Epic Games. ;]

Opublikowano

Rare, Black Tusk and Lionhead.

Opublikowano

Jak się okaże, że gry multiplatformowe na PS4 nie chodzą i wyglądają widocznie lepiej od tych z X1, to cały ten techno bełkot z teraflopami, większą i lepszą pamięcią uznam za FAIL.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Życie i tyle sytuacja się zmieni teraz Xone będzie to exów, zresztą PS3 to też mocniejsza konsola od X360 i jakoś wszyscy żyją i mają się dobrze. 

Opublikowano

Póki co to gry na Xbone śmigają lepiej. Sam nie wiem czym jest to spowodowane, dla mnie jest to nielogiczne ale tak to się właśnie odbywa. Co do nowych develeperów i IP to jestem bardzo na tak - niech pokażą co mają, się oceni się zobaczy. 

Opublikowano

Póki co to gry na Xbone śmigają lepiej. Sam nie wiem czym jest to spowodowane, dla mnie jest to nielogiczne ale tak to się właśnie odbywa. Co do nowych develeperów i IP to jestem bardzo na tak - niech pokażą co mają, się oceni się zobaczy. 

bo oprócz sprzętu trzeba mieć także jezyki programowania, a te MS zawsze miał jedne z lepszych, przez co latwiej i szybciej można było uzyskac dany efekt - ot choćby Direct X.

Opublikowano

Nie komentujesz tylko krytykujesz, czyli musisz znać coś lepszego. I co Ci przeszkadza w GG. To, że Ci się nie podoba Killzone to znaczy, że to słabe studio?

Opublikowano

bo oprócz sprzętu trzeba mieć także jezyki programowania, a te MS zawsze miał jedne z lepszych, przez co latwiej i szybciej można było uzyskac dany efekt - ot choćby Direct X.

też prawda, i ja obstawiam osobiście dwa scenariusze - że albo multiplatformy będą takie same na obu platformach, albo za kilka lat, powiedzmy 3 - 4 zaczną być lepsze na PS4, no bo sorry ale pół teraflopa to jest sporo. Zresztą taki Driveclub jest ukończony w 30 % a premiera PS4 pod koniec roku co też jest mocno zastanawiające.

To są właśnie klapki. Komentuję post odnośnie studiów Sony, piszę o studiach Sony a ci wyskakują mi "A ILE MA MS??///". Nie powiem żebym się nie spodziewał tego.

Wyciągasz same najsłabsze studia to co się dziwisz ? Dobrych studiów MS ma póki co 2.

Opublikowano

Nie komentujesz tylko krytykujesz, czyli musisz znać coś lepszego. I co Ci przeszkadza w GG. To, że Ci się nie podoba Killzone to znaczy, że to słabe studio?

Nie chodzi o to czy mi się Killzone podoba, jest po prostu <fact> słaby <fact>.

Opublikowano

Bo ty tak mówisz ? Ja (pipi)e. To nawet Mendrek za najlepszych lat tak nie dokazywał.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bo ty tak mówisz ? Ja (pipi)e. To nawet Mendrek za najlepszych lat tak nie dokazywał.

Napisz, że Halo jest słabe to dopiero zobaczysz.

Opublikowano

Napisz, że Halo jest słabe to dopiero zobaczysz.

Szczerze to grałem w 3 i mi się podobało, tylko te krasnale za.rane. Poza tym, nigdy nie przedstawiam własnej opinii jako faktu, bo opinia jest subiektywna, a fakty - obiektywne.

Opublikowano

Powtarzam,

zarówno Killzone jak i Halo jest słabe i nudne

Opublikowano

Rare, Black Tusk and Lionhead.

A co ten Black Tusk takiego wypuścił, że to dobre studio? Kiedy Rare zrobiło dobrą grę? A Lionhead? Wrzucanie tych ekip jako "dobre" to tak jakby napisać, że Eat Sleep Play czy Lightbox Interactive są motorem napędowym Sony.

(dobrze nakręcam wojenkę?)

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Nie nakręcasz wojenki, bo masz rację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.