Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ja sie nie dziwie, ze spoleczenstwu graczy tak latwo wcisnac rozne gow.no pokroju mikrotransakcji czy dlc kiedy czytam, ze nalezy strzelac z R2/L2 bo przypominaja spusty. Strzela sie z tego z czego komu wygodniej nawet jesli mialby to byc przycisk start.

Nie wiem czy należy, ale w xboxie to jest naturalne i każda gra defaultowo ma tak ustawione, tylko że w przypadku ds3 gra się nimi tak zje.banie to nie dziwie się temu ruchu oporu.

Defaultowo w ds3 to fakt, ch.ujnia. Ja musialem kupic nakladki, ktore sprawiaja, ze R1 i L2 w ogole sie do czegos teraz nadaja ale nadal strzelam z R1/L1. Czemu? Bo moje palce wskazujace (R1/L1) maja szybsza reakcje niz fakensy (R2/L2)

Chyba, ze ktos obsluguje wskazujacymi zarowno R1/L1 jak i R2/L2 ale to akurat dla mnie nie ma sensu.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ja trzymam wskazujące na spustach gdyż bumperow praktycznie rzadko się używa.

Opublikowano

Nie ma co gdybać, spusty w DS3 kompletnie nie nadają się do fpsów, .

Grając w Borderlands za pomocą ds3 to była masakra. Niedosc że strzelaleś właśnie trigerrami to jeszcze się zmienić nie dało ;__; inb4 trzeba było kupić nakladki

btw

Na PS4 już da rade sobie nick zmienić? Kilka mięsiecy przed premiera Yoshida pisal na twiterze że dużo osób się go o to pyta.

Opublikowano

Xboty grają fakersami i to im daje super feeleing "o tak! Doje.balem go! Żryj gruz kutasiarzu!!"

Opublikowano

Xboty grają fakersami i to im daje super feeleing "o tak! Doje.balem go! Żryj gruz kutasiarzu!!"

Taki ze mnie xbot, że od pół roku go nie odpaliłem, ale klapers to klapers ;)

Opublikowano

hehe prawie smieszny jesteś. 

Opublikowano

michaelis ma calkiem niezły fryz na tej focie

Opublikowano

Zbyszek czuje nosem, że tym razem społeczność Xboksa może być niezbyt duża w Polsce, więc pewnie robi podchody do ewentualnego przerzucenia się. Pocieszna postać.

Opublikowano

baron xboxa wybiera się na nocną premierę PS4 ze zgredami. Po Microsofcie [*] <goodnigth sweet prince>

965802_603740826358051_802807370_o.jpg

Oprócz buczera to ja tam żadnego zgreda nie widze. Same randomy strzelające papy myśląc że sa zabawni a nie są

Opublikowano

Zanim ktoś inny napisze:

Same randomy oprócz Butchera

Opublikowano

Butcher przy STAREJ ekipie PSXE, to też random.

Opublikowano

Tez tylko Butchera kojarze.

Opublikowano

Ale ten po lewej to musi na jakies wybielanie zebow isc, nie ma lipy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale Monikę to wy szanujcie.

Dlaczego monika musi pisać

Opublikowano

A o czym ta Monika pisze? Chyba jeszcze jej nie było, jak przestałem kupować.

Opublikowano

o tym,że tlou jej się nie spodobalo bo nie ma takiej akcji jak w call of duty czy coś

Opublikowano

o tym,że tlou jej się nie spodobalo bo nie ma takiej akcji jak w call of duty czy coś

Serio czy to prowo spowodowane niedoborem białka zwierzęcego?

Opublikowano

Serio czy to prowo spowodowane niedoborem białka zwierzęcego?

Nie no serio pisała, że jej się Tlou nie podoba, że jest nudne itp. A że jara się codem to sobie dopisalem pewne rzeczy

Opublikowano

KfEKr.gif

Special delivery. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.