Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

nie, chodzi o lepszy sprzet

Opublikowano

Coś dziwnie to porozkłdane na tej palecie. Weźmiesz XOne, a te małe pudełka z niewiadomo czym spadną :D

Opublikowano

nie, chodzi o sprzęt.

Opublikowano

Sytuacja z początku mijającej generacji dowodzi, że nie chodzi zawsze o sprzęt a o cenę. Xbox nieporównywalnie słabsza marka niż teraz, sprzedawał się znacznie lepiej od PS3 właśnie dzięki cenie.

Opublikowano

tym razem chodzi o lepszy sprzęt

Opublikowano

koło 9:25

To prawda z tym że bez internetu nie pogramy w gierki z plusa? Jak Ja pogram gry z plusa na grzybach :(

Opublikowano

koło 9:25

To prawda z tym że bez internetu nie pogramy w gierki z plusa? Jak Ja pogram gry z plusa na grzybach :(

Taka wojna była tutaj o konieczność podłączenia XONE RAZ NA DZIEŃ, a tutaj, nie da się odpalić gry bez neta i cisza... Najlepsze, że 90% forumka jako jeden z głównych powodów zakupu PS4 podaje PS+, ale nie widzi problemu w tej blokadzie :turned:

Opublikowano

A to nie jest tak, że gra ze Store'a [i Plusa] wymaga połączenia z internetem po włączeniu gry za pierwszym razem [coś jak sprawdzanie licencji, czy czego tam na steamie]? Później chyba można grać bez.

Opublikowano

o kurcze nie wiedzialem o tym przymusie podlaczenia do neta by grac w gry z plusa. PS3 i vita tego nie potrzebuja(za wyjatkiem chyba pierwszego odpalenia). Bardzo nie fajna wiadomosc. Dla mnie jak kupie ps4 to biblioteka z pplusa bedzie pewnie dominujaca jesli chodzi o gierki i nie podoba mi sie to ze nawet w singlu bede uzalezniony od kaprysu dzialania sieci psn

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dla mnie jest to logiczne, przecież jeśli mógłbyś grać offline to nic tylko kupić miesiąc plusa z interesującym tytułem, odpiąć konsolę i grać do woli.

Opublikowano

Szkoda, że w przypadku X1 nie było to takie logiczne. 

Opublikowano

Dla mnie jest to logiczne, przecież jeśli mógłbyś grać offline to nic tylko kupić miesiąc plusa z interesującym tytułem, odpiąć konsolę i grać do woli.

na ps3 i vicie nie ma przymusu kazderozowego laczenia z psn gdy odpalasz gre z plusa i nie przeszkadza to systemowi w automatycznym zablokowaniu gier gdy skonczy Ci sie subskrycja

Opublikowano

A to nie jest tak, że gra ze Store'a [i Plusa] wymaga połączenia z internetem po włączeniu gry za pierwszym razem [coś jak sprawdzanie licencji, czy czego tam na steamie]? Później chyba można grać bez.

Mówią, że za każdym razem plejka sprawdza licencje.

Nie mam pojęcia jak to wpłynie na tych rycerzy playstation, którzy jadą tylko na gierkach z plusa, ale wylewali pomyje na M$ za ukrócona już konieczność łączenia się z netem raz na 24 godziny. Wojna konsolowa 9000.

MeSSer- logiczne, że na PS3 nie było takiej potrzeby.

Opublikowano

No to w takim razie Sony niestety poleciało w kulki.

Opublikowano

Przecież to tylko kwestia czasu aż MS i Sony wprowadzą drm i always online. Obstawiam, że na tej generacji spokojnie to zrobią, a wtedy to już konsole [*].

Chyba, że zrobią konsolowego steama.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no niestety dzieki mozliwosci ciaglych patchy i auaktualnien softu konsol mozna przyjac w ciemno ze to co teraz moze i potrafi ps4 nijak sie bedzie mialo do tego co bedzie mozna robic na ps4 pod koniec zywota. Beda tez oczywiscie tego plusy bo pewnie duzo fajnych bajerow i mozliwosci dojdzie ale nigdy nie wiadomo jakie klody pod nogi i sol w oczy rzuca koncerny graczom. 

Opublikowano

a wylacz/odlacz kabel z polaczenia internetowego - jesli dalej bedzie mozna odpalic to beka z gamezilli ze takie (pipi)y piszą

Opublikowano

zaraz zaraz panowie i panie, Sony obiecalo ze mozna grac w gry bez podlaczenia do neta, jesli sie okaze ze tak ale nie w plusowe to ktos tu powinien zrobic niezly jubel, ale cos czuje ze to bolszyt.

Przy regularnych zawiechach SENu i srednio 3-4 hackach na rok nie sadze by to było mozliwe.

Opublikowano

suteq oczywiscie od razu  wlaczyl dramatyzm, jak nie ma jezora w du,pie mazzeo to zajmuje sie jechaniem drmów na obydwu konsolach.

Opublikowano

czyli bulshit gz bo wszystko dziala po staremu. Może testowali na sofcie 1.0 i na nim nagrywali filmiki? dziwna wpadka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.