Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Moja miała być do odbioru w piątek. Niestety nie udało się, ale dostałem ofertę, żeby zmienić na zestaw z killzonem i w sobotę już odebrać w sklepie, oczywiście skorzystałem. Niestety w sklepie okazało się, że konsola nie została wysłana z magazynu xD Po dłuższej rozmowie z obsługą i próbą rozwiązania problemu udało się dogadać, żeby konsola została wysłana w niedzielę i była o 10:00 gotowa do odbioru. Oprócz tego powiedział mi, że według systemu konsola miała być wysłana do sklepu dopiero w poniedziałek, ale już wymusił, żeby była w tą niedzielę (czyli info pajgiego zdaje się być potwierdzone). Za chwilkę wsiadam do samochodu i jadę zobaczyć czy jest, mam nadzieję, że uda mi się już ją kupić.

Edytowane przez terror

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Also graty dla MaZzeo za skill w MP - widać że chłopak ogarnia temat. Lepiej sobie radzi od każdego streamera którego oglądałem ze 3, 4 . razy.  Przy okazji pochwalę decyzję odnośnie jakości streama - tylko u Mazza w MP nie było żadnych przycinek, natomiast u innych często nie było nic widać.

Czy to efekt Halo ? Dyskutujmy. Może sam zainteresowany się wypowie na ten temat ?

Kiedy w grze liczy się skill a nie odblokowany dron i unlocki które same zabijają jak w KZ3 to fanboj Halo tnie wszystkich.

Opublikowano

Rozwala mnie ten twitch. Co prawda sam jak streamuje to jakość jest słaba, ale sam fakt że można to tak prosto zrobić mnie urzekł. A najlepsze jest Playstation na żywo gdzie możesz buszować po kanałach innych ludzi i patrzeć w co i jak grają - takie streamy często bardziej przekonują niż recki gier na parę stron.

banderas.gif

Wydaje mi sie,ze czasami jakosc streama w ogole nie jest zalezna od ciebie.Twitch sie pierdzieli,nie pokazuje komentarzy itp

Na ps Live te streamy tez sa w choojowej jakosci,ale po paru sekundach chyba wyswietla jakosc pod twoje lacze.Tez nie pokazuje wszytsstkich strimerow tylko tych np od 30 widzow +

Usluga dopiero wystartowala wiec osobiscie spodziewalem sie problemow, podejrzewam ze z kazdym softem czy aktualizacja na stronie twitcha bedzie lepiej. Poki co najwazniejsze jest to ze moge w kazdej chwili wcisnac guzik i zaczac pokazywac kumplowi jak robie killstreak 20 w killzonie czy np gdzie jest ukryty skarb w ac: black flag. Podobnie z nagrywaniem filmikow i tnieciem je na mniejsze klipy, ale to akurat dziala bez zastrzezen.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

MaZZeo ma skilla. Pamiętam jak się pociłem całymi dniami jak go chciałem ubić w rankingu Bulletstorma, w demie, w konkursie po telewizor. Dawał wskazówki w temacie na forum, żeby poczuć jakąś rywalizację bo tak wszystkich odstawił, że z palcem w du.pie siedział i śmiał się nam w twarz, że nie mogliśmy go dogonić. Czekam na następną tak skillową grę, w którą poczuję dziką rywalizację jak wtedy. Dobrze, że Trials HD nareszcie przyjdzie na PS4. Propsy MaZZ, chciałbym mieć w życiu takiego skilla, jak ty masz w fpsach ;[

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

ufFIkPm.gif

beka hehe

Tu i tu wygląda słabo, więc beka jest, ale ogólnie z Ubi i AC.

Opublikowano

Ten AC4 chodzi w końcu w 1080p na xbonie czy nie wiadomo? 

Opublikowano

pewnie fake ale jesli jakims cudem nie to tak szybkie złamanie tylko jezcze bardziej zblizylo by firmy do wprowadzenia DRM

Opublikowano

Wczoraj kolejna próba zdobycia PSY4 zakończyła się niepowodzeniem, ale w RTV EURO AGD częściowo potwierdzili moje przypuszczenia na temat sztucznego pompowania balonika na konsole. Dowiedziałem się, że już mają nową partię konsol, ale jest przyblokowana i nie mogą ich jeszcze wysłać do sklepów. Prawdopodobnie w poniedziałek się ma to zmienić. Konsol nie wystarczyło na premierę? Serio?

No dobra jestem "trochę" zły, że wy już macie.

W marketach zostalo tez sporo sztuk preorderow, ktore po prostu sa zablokowane i nie moga ich wystawic. Calkiem mozliwe, ze czesc preorderowcow, zamiast odebrac swoja konsole po prostu rzucila sie w marketach na to, co bylo wystawione.
Opublikowano

pewnie fake ale jesli jakims cudem nie to tak szybkie złamanie tylko jezcze bardziej zblizylo by firmy do wprowadzenia DRM

w ten sposób Sony pieczętuję wygraną generację.

Piractwo zawsze pomagało sony sprzedawac sprzęt

Opublikowano

gzp40oG.png

Opublikowano

Nie, konsolowcy to spartiaci, walczący pięściami i siłą o swoją zdobycz i mesjasza, kiedy to pecetowcy to zgarbieni chuderlaki, które bawio się w klikanie xD beqa xD

Opublikowano

Ten AC4 chodzi w końcu w 1080p na xbonie czy nie wiadomo? 

z ign

TVLIUkh.png

Opublikowano

Patrząc na ten obrazek to są jeszcze bardzo smutni, w przeciwieństwie do pierwszej cześci, gdzie radość jest nieopisana w przypadku wyrwania jakiejś sztuki z promocji :)

Opublikowano

A to ja wrzucam obrazek w którym twierdzę, że było szlachecko? Tylko twoje marne kłamstewko sprostowałem.

Opublikowano

W sumie bardziej jeszcze można zrozumieć biedocioty wyrywające sobie darmowe gierki, niż ludzi zachowujących się jak bydło, którzy pobiegli wydać na coś prawie 2 kafle zamiast złożyć preorder.

Opublikowano

W koncu cebulandia, czego innego sie spodziewac.

Opublikowano

Edytowane przez mate5

Opublikowano

W koncu cebulandia, czego innego sie spodziewac.

Zdajesz sobie sprawę, że takie sceny były w innych krajach? Czyli Europa=cebulandia?

Opublikowano

CDProjekt rozdawalo pudelkowe gierki w innych krajach? Pierwszo slysze.

Opublikowano

CDProjekt rozdawalo pudelkowe gierki w innych krajach? Pierwszo slysze.

Sądziłem, że odnosisz się do premiery PS4.

a9d1xwD_700b_v1.jpg

VS

gamer%20chick.jpg

+ Dodał MODERATOR
Używaj spoilera!!! i edytuj posty. Następnym razem dostaniesz mega bloka.

Edytowane przez Square

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.