Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

megatron jakich policzków dostał.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ona ma pada od 360 więc fail. 

Opublikowano

Może o to chodzi, bo headset też, a w tle widać konsolę.

Opublikowano

Idealne porównanie domyślnych odbiorców obydwu konsol ;)

Opublikowano

Może o to chodzi, bo headset też, a w tle widać konsolę.

No domyślam się, ale yetiemu chodziło o rywalizacje ps4 vs x360 ? Bezsensu wtedy.

Opublikowano

Po prostu trudno mi było znaleźć foto dziewczyny z xone, skoro tej konsoli nawet nie kupił mazzeo czy daddy. To jest dobre podsumowanie ostatnich miesięcy, PS4 chcę każdy, xone tylko ci co mają chore gusta.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

o co by nie chodziło w tych zdjęciach to to jest takie smieszne, ze ojej...... :whistling:

Opublikowano

Ale tak już po opadnięciu Hypu.

Mam Ps4 i nie ma w co grać trzeba zimować konsole do q2 2014 jak ps3 przez cały 2012?

Fifa jest spoko ale nudzi się po kilku meczykach Killzone tak samo. Nba nie lubie.

Reszta to odgrzane kotlety z ps3.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A tobie w koncu dziala ta konsola? Jakies problemy chyba miales.

Opublikowano

Beka z XOne ale w Czarny Piątek to M$ ugrał więcej na nowej konsoli niż Sony na swojej. Ale i tak PS4 to dla mnie jedyny słuszny wybór. O ile Xbox dostanie lepsze gry za pół roku. W sumie exów ma więcej. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Beka z XOne ale w Czarny Piątek to M$ ugrał więcej na nowej konsoli niż Sony na swojej.

No nic dziwnego, skoro w przeciwieństwie do PS4, Xbox One był na półkach.

Opublikowano

A tobie w koncu dziala ta konsola? Jakies problemy chyba miales.

Działa ale tylko na patencie w czwartek wymienie na nową.

Ale pewnie i tak przed gwiazdką sprzedam :P

Opublikowano

don sterydo wrócił

Opublikowano

Beka z XOne ale w Czarny Piątek to M$ ugrał więcej na nowej konsoli niż Sony na swojej.

Zdecydujcie się w końcu, teraz tłumaczenia "oj oj bo Xboxów dużo więcej rzucili" a jeszcze wczoraj czytałem bekę bo konsola leży na półkach...

btw 3 dzień z PS4 i już 3 raz pada ładuje...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zdecydujcie się w końcu, teraz tłumaczenia "oj oj bo Xboxów dużo więcej rzucili" a jeszcze wczoraj czytałem bekę bo konsola leży na półkach...

btw 3 dzień z PS4 i już 3 raz pada ładuje...

A jak to się kłóci z tym co napisałem? Xboxy są dalej na półce, stąd faktycznie musi się sprzedać lepiej od PS4, którego na półkach już dawno nie ma. Ale czy można to uznać za sukces?

edit: odpowiedź brzmi nie

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wow XOne wygrał walkę w Black Friday jeszcze z Ghostem w zestawie... też mi szok.

Opublikowano

Chyba tylko w sonoklapowym świecie sytuacja gdzie XONE sprzedaje się w milionie na start a w Czarny Piątek bije PS4 nie uznaje się za sukces.

Poprzez "sukces" miałem na myśli pokonanie PS4. Xbox One pokonał PS4 w Black Friday, bo nie wyprzedał tego co miał na premierę (w przeciwieństwie do PS4). Oczywiście ogółem rzecz biorąc jest to sukces, porównując do launchu X360. But, ya know, Console Wars.

Opublikowano

wogóle to sprzedanie czegokolwiek w czarny piątek uznaje się za sukces ?

Opublikowano

nie rozumiem, ps4 sie nie sprzedawały za bardzo bo ich brakuje ponoc.

X sie sprzedal bo lemingi myslaly ze w piatek bedzie przecena i beda dorzucac kinekta gratis

Opublikowano

Wii U w Black Friday zeszło najgorzej z next genow, pobilo tylko Wii. Poza tym boli dominacja Ghosta jesli chodzi o gry. Takie Black OPS sprzedało się lepiej niż nowy Mario, Last of Us lepiej od Shadow Fall itp, nawet Modern Warfare załapał się na listę OO.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Chyba tylko w sonoklapowym świecie sytuacja gdzie XONE sprzedaje się w milionie na start a w Czarny Piątek bije PS4 nie uznaje się za sukces.

No no Sonoklapy. Widzisz tak ładnie sie sprzedaje PS4 bo zapewne wszyscy maja klapy XD Ty jako jeden z niewielu nie masz klapek XD Kilka baniek zaslepiencow XD kupuje bo to Plejstejszyn no nie? XD

Opublikowano

Wii U w Black Friday zeszło najgorzej z wszystkich konsol, nawet Wii lepiej sie sprzedalo. Poza tym boli dominacja Ghosta jesli chodzi o gry.

Jakaś bzdura, Wii nie sprzedało się lepiej. Wii U osiągnęło 6% ogólnej sprzedaży konsol, a Wii raptem 1%.

EDIT: Poprawione, mój błąd ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.