Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma sprawy, miałem na myśli next geny ofc. Mój błąd.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Te dane są nieoficjalne i pochodzą z ankiety. 

http://www.neowin.net/news/early-data-shows-xbox-one-leading-ps4-in-black-friday-us-sales

Jednak mogą być prawdziwe skoro ps4 w tygodniu przed black friday sprzedało się niecałe 100 tysięcy w Północnej Ameryce. ze względu na braki. Podobna sytuacja była w 2007 roku i wtedy zabrakło Wii to ludzie kupili 600 tysięcy xboxów 360.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

W Irlandii o PS4 ludzie za 550-600€ się zabijają te ze sklepów za 399€ najwcześniej będą w lutym.

Opublikowano

Sorka za post pod postem, ale orientuje się ktoś może czy po Serial numerze da się zablokować konsole Sony, lub ja namierzyć

Opublikowano

No pisał w temacie o PS4 że mu się wkradli i zabrali. 

Opublikowano
Sorka za post pod postem, ale orientuje się ktoś może czy po Serial numerze da się zablokować konsole Sony, lub ja namierzyć

Pamiętam że kiedyś jednemu tutaj ukradli PS3kę. I napisał o tym list do Extreme, pamiętam, że przydało mu się zarejestrowanie konsoli w necie, czy coś. Dzwoń do Sony.

Opublikowano

Ukradli ci konsole?

tak, miała 14godzin

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ukradli ci konsole?

tak, miała 14godzin

o ku.rwa tego bym się nie spodziewał nigdy

Opublikowano

Ukradli PS4, a całą resztę sprzętu zostawili.

Pare rzeczy ukradli (laptopy,vite) ale zostały 2 PS3ki, projektor, imac itp.

Dziwne ogólnie

Opublikowano

karma za to marne trollowanie 

Opublikowano

Za takie (pipi)enie powinieneś zgarnąć bana na przemyślenie :down: 

Opublikowano

Za takie (pipi)enie powinieneś zgarnąć bana na przemyślenie :down:

Nie ma podanego nawet wieku w profilu, to nie oznacza nic innego jak fakt że jemu i tak na wszystko jeszcze rodzice dają pieniądze. Kiedyś jak będzie pracował i zginie mu równowartość rocznych Polskich zarobków to zrozumie jak gł upi jest mówiąc takie coś.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Genialny jest ten twitch. Z 15 minut oglądałem i słuchałem gościa który jest żołnierzem i doradzał ludziom jak ustawić stream żeby była dobra jakość i ogólnie opowiadał o swoich wrażeniach z PS4. Nawet bansaia widziałem xD

Wcześniej chwilę rozmawiałem z typkiem co grał w NFS Rivals i pytałem go czy jest lepszy od Hot Pursuit 2010, a on wyjaśnił mi co i jak.

Chyba najlepsza nowość w next genach ten streaming cały.

Opublikowano

Żeby Ci ręce uschły s(pipi)ysynie, zobaczymy jak Tobie dom o(pipi)ą.

Opublikowano

Tak, bierzcie na poważnie posty w CW (w ogóle w internecie) i myślcie, że cieszy mnie to że okradli kogoś kogo nie znam - gratulacje  :thumbsup: Trochę dystansu do tego co przeczytacie w sieci. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Tak, bierzcie na poważnie posty w CW (w ogóle w internecie) i myślcie, że cieszy mnie to że okradli kogoś kogo nie znam - gratulacje  :thumbsup: Trochę dystansu do tego co przeczytacie w sieci. 

Trochę zwykłej przyzwoitości coś ci to mówi ? Tak teraz się usprawiedliwiaj że to CW :rofl2:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nie powinieneś się w żaden sposób wypowiadać publicznie. Przepadnij, nie wchodź tutaj więcej.

Opublikowano

Po prostu trudno mi było znaleźć foto dziewczyny z xone, skoro tej konsoli nawet nie kupił mazzeo czy daddy. To jest dobre podsumowanie ostatnich miesięcy, PS4 chcę każdy, xone tylko ci co mają chore gusta.

ps4 skoro tej konsoli nie kupił nawet mendrek czy yeti

z XO...brak premiery w PL, brak gwarancji i cena, więc kto ma to kupić w ciemno, z drugiej strony awaryjne ps4 bez gier, też ujnia. Mam ciśnienie na next gena ale nie ma w co grać lub nie ma możliwości iść i kupić sprzęt w sklepie.

Opublikowano

Tyle było gadania ze na pleju nie ma w co grać a jak przyszlo zderzenie z rzeczywistością to sie okazuje ze te wszystkie swietne exy na XO to też "nie ma w co grac"

Ale nie dziwie sie ze rozsadek wygrywa gdy przychodzi do wydania ponad 2000zl na konsole z 3 grami ktorej niema w polsce i sprowadzajac mozna trafic na felerny eegzemplarz i potem bujac sie z gwarancją w niemczech czy angli

Opublikowano

Ciekawe co konkretnie miał na myśli Yeti z tymi chorymi gustami, bo ja bym nazwał tak osobę której podoba się Knack i Shadow Fall w singlu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Killzone to faktycznie Shadow Fail, dawno nie grałem w tak nudnego fps'a. CoD i Battlefield to cud malina przy tym potworku. 5/10 za oprawę głównie... Trzeva szybko skończyć, zapomnieć i zasiąść do multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.