Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Racja yano. Dobrym pomyslem, do podrzucenia tworca, jest rowniez sugestia jakoby swoja gre powinni wydac calkowicie bez dzwieku (kiedy latamy w kosmosie) bo jak wiadomo dzwiek w prozni sie nie rozchodzi.

jak już sie chcesz mądrzyć to naucz sie pisać "twórcom" - w liczbie mnogiej słowa kończą sie na "om" a nie "ą" - np przyglądam sie, trzem samochodom, kilku osobom, drzwiom (a nie kurde - samochodą, osobą, drzwią)

tak samo tutaj moge powiedzieć coś twórcom gry a nie twórcą (bo odmiana z "ą" oznacza że ktoś może być twórcą, ale jeśli jest ich wielu, i chcesz im coś powiedzieć to powiesz to twórcom)

nie wiem skąd sie bierze ten błąd, raczej nie z chęci pisania fonetycznie bo akurat przecież nawet w wyomowie słychać "om" a nie tą... no chyba że niektórzy nawet na żywo, ustnie mówią "ą" w słowach liczby mnogiej

wyobrażam sobie rozmowe:

- patrz, psy sie gryzą

- haha co tym psą odwala xD

keep-calm-and-be-a-grammar-nazi-3.png

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

ps4 skoro tej konsoli nie kupił nawet mendrek czy yeti

.

Mistrzu logicznego myślenia, podpowiem ci coś. PS4 nie kupisz, bo jest wyprzedane, w przeciwieństwie do xone.
Opublikowano

Ciekawe co konkretnie miał na myśli Yeti z tymi chorymi gustami, bo ja bym nazwał tak osobę której podoba się Knack i Shadow Fall w singlu.

Tvtvtvtvtv, 720p, kinect.

Xone kupie, ale jak wyjdzie kilka exc. i wyrzuca kamerke.

Opublikowano

VaVoiK1.gif

Yeti pierwszy w peletonie

Opublikowano

Powiem tylko jedno, twoja wiedza w zakresie gier jest dnem xDDD Kompletnym, zerowym dnem.

Nie mogę, najgłupszy post w tym temacie chyba ever. 

Ogólnie już z tobą nie piszę. Kompletny brak rozeznania, chyba największy na tym forum. To nie może być prawda, celowy trolling.

rzucasz sie jak 15-latek zza monitora. wszyscy fani komputera klasy pisi mają takie napięte jajca ? do tematu giereczek dla dzieci radzę podchodzić z jakąś odrobiną dystansu.

Wszyscy fani jednej konsoli to takie szufladki ? Meritum poucinał, i jeszcze dodał coś o rzucaniu, chyba okruszków z balkonu. Nom, straaaszny dystans bez jakiejkolwiek merytorycznej wstawki o omawianym zagadnieniu.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Genialny jest ten twitch. Z 15 minut oglądałem i słuchałem gościa który jest żołnierzem i doradzał ludziom jak ustawić stream żeby była dobra jakość i ogólnie opowiadał o swoich wrażeniach z PS4. Nawet bansaia widziałem xD

To wyobraz sobie moje zdziwienie kiedy wchodze na Live from Playstation zeby sprawdzic jak dziala dolaczanie do meczu multi prosto ze streama i widze cos takiego:

vttmDPw.jpg

XDDDDDD

Pierwsze co przeczytalem, to byl pierwszy komentarz jaki mnie przywital, jednak zanim znalazlem telefon to juz sie ludzie cos dopisali. Smiechlem konkretnie :D...

A propos, dolaczanie do multi prosto ze streama jest troche do poprawy, do tego typka nie moglem dolaczyc i wyslalo mnie do PSN po zakup KZ:SF a do drugiego typka ktory streamowal killzone'a dolaczylem bez problemu, niecala minute trwal transfer ze streama do meczu.

PS. Zgadzam sie, KZ3 ssie w multi.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Na ostatnich stronach znowu więcej jest pc vs konsole niż console wars... w dodatku o dziwo z większą liczbą pecetowców niż konsolowców :unsure:

Opublikowano

Jaki będzie tutaj podział % użytkowników na dane platformy?

80% PS4

20% XBOX ONE

Jak myślicie?

Opublikowano

Console Wars wróci jak MS ogłosi zestaw bez Kinecta za 399$.

Nikt nie ma X1 poza Zeratulem, a do PS4 ciężko się o cokolwiek przyczepić.

@pop - 80% tylko z PS4, 20% z PS4/X1.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No fajnie yanek, dobry wywod o blendach. A masz jeszcze cos do powiedzenia odnosnie dzwienku w kosmosie w grach? Pewnie gta to tez produkt niedorobiony bo jak jedziesz pod prond to trombiom.

Opublikowano

Nie zapominajcie o Wii U. Od teraz to konsola numer dwa :) Ja przewiduję tak:

85% PS4 - główna konsola

10% Wii U - dodatkowa do exów Nintendo

5% XBOX ONE - ciekawostka dla hipsterów i gadżeciarzy

Opublikowano

GTAV GoTy 2013, nawet taki fan TLoU jak ja to przyzna. No ale gra naturalne że gra robiona przez 1000 ludzi 5 lat > gra 200 ludzi w 3 lata. Sama historia, setting i postacie to za mało by pokonać wielki otwarty świat z masą możliwości.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tez jestem przekonany, że więcej będzie tutaj uzytkowników WIIU niż ONE. Co za ironia.

Opublikowano

Zawsze beka jak to przez konsolowcow gry zostaly zniszczone.

Najwieksze betonwe tytuly jak World Of Warcraft i Counter Strike.Porownjacie sobie je wczesniej i teraz.Napewno Blizzard widzial konsolowych graczy placzacych na forach,ze gra jest zbyt trudna.

Tak samo Valve ktore,wydalo CS:Source

Teraz takich trudnych gierek nie oplaca sie nikomu robic.

Opublikowano

Tez jestem przekonany, że więcej będzie tutaj uzytkowników WIIU niż ONE. Co za ironia.

nie wiadomo, do czasu polskiej premiery XO to wiiu może już leżeć w grobie

Jaki będzie tutaj podział % użytkowników na dane platformy?

80% PS4

20% XBOX ONE

Jak myślicie?

jak narazie to chyba

brak nextgena 90%

ps4 9.9%

XO - jedna osoba

Opublikowano

Tvtvtvtvtv, 720p, kinect.

Powiedz mi co jest złego w w tym TV, z którego nawet nie musisz korzystać? Przecież to tylko opcja, która na dodatek nawet w polskim wydaniu działa bardzo sprawnie z NC+? Jestem pewie że gdyby PS4 miało coś podobnego to byś to chwalił. Tymczasem dostajesz konsolę Sony, która pod względem multimediów jest krokiem wstecz względem PS3. Przypominam kłótnie sprzed paru lat, kiedy to PS3 bardzo chwalono za ten właśnie aspekt, zaś X360 gnojono bo "można grać tylko w gierki". Punkt widzenia się zmienia kiedy jest to wygodne...

Co do 720p to za wcześnie na osądy, wszystkie gry jakie wyszły są robione w pośpiechu i developing zaczął się kiedy nawet konsole nie miały ustalonych specyfikacji. Zobaczymy jak za rok, dwa lata będzie to wyglądać.

Co do kinecta zgadzam się i też mnie to wkoorwia.

Widocznie nie rozumiesz tej ironii skoro roczny sprzęt za 1300zł porównujesz do kilkudniowego za 2300. Nie martw się, proporcje będą wyglądać inaczej jak wyrzucą kinecta :]

Opublikowano

Killer Instinct na XBonie podobno mial swietne bezlagowe multi ... ludzie doszli w jaki sposob to dziala tak dobrze. Po prostu w pewnych momentach gra robi desynchronizacje i wrzuca nam bota w trakcie pojedynku ... jedno wielkie WTF ?? Na dobra sprawe obie strony moga wygrac mecz xD Nie wiem kto wpadl na tak genialny pomysl, ale multi w takim przypadku jest calkowice bezsensowne.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=726586

Opublikowano

Ale jak to ,, wrzuca bota " ?? O co kaman ?

Opublikowano

No prosze ty już wiesz co będzie :sorcerer:  Na ten moment jest kinect, ale widzę, że jesteś tak zdesperowany by twoja ulbiona konsola miała w ogóle jakiekolwiek szanse ze starciem z PS4, że wróżysz już pozbycie sie kinecta :banana: Spokojnie PS4 i tak ma juz w kieszeni  tę generację. Ach te głupie Sonoklapy w Belinie na Placu Potsdamskim i nie tylko :woot:

Opublikowano

Każdy ogarnięty gracz chce by wyrzucili Kinecta, bo konkurencja to podstawa. Zobacz jak Forza zagoniła do pracy Polyphony czy Evolution, jak Halo poprawiło multi w Shadow Fall. Ready at Dawn robi The Order 1866 bo Sony pozazdrościło Girsów i na ten moment dla mnie to najlepiej zapowiadajaca sie gra overall na next geny. 

Aha, mogę zrozumieć sens istnienia TV ficzerów czy Snap, ba mogę z tego korzystać, ale OBOWIĄZKOWY Kinect to przegięcie pały w obie strony.

Also beka z nowego Mario skoro go Knack przegonił, Reggie mówił że nie boi się PS4/X1 bo ,, mają Zelde, Mario i Pokemony ". No widać.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jak ten wałek z killer instinct nie jest jakimś glitchem, tylko celowym zabiegiem, to beka over 9000

Opublikowano

Ale jak to ,, wrzuca bota " ?? O co kaman ?

z tego co napisał ins chodzi o to że w trakcie walki online konsola zastępuje drugiego gracza botem (przstajesz walczyc z człowiekiem i walczysz z konsolą jak na singlu)

jeśli to prawda to chyba będzie przekręt roku :D

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Killer Instinct na XBonie podobno mial swietne bezlagowe multi ... ludzie doszli w jaki sposob to dziala tak dobrze. Po prostu w pewnych momentach gra robi desynchronizacje i wrzuca nam bota w trakcie pojedynku ... jedno wielkie WTF ?? Na dobra sprawe obie strony moga wygrac mecz xD Nie wiem kto wpadl na tak genialny pomysl, ale multi w takim przypadku jest calkowice bezsensowne.

LOL :ninja:

Ale to juz jest kure,stwo over 9000.

Czyli co, jak jakis John the Causal zrobil przykladowo wielki comeback na ostatku energii i dostal erekcji to z botem walczyl ? Bekusia.

Czekam na gównoburze na gafie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No prosze ty już wiesz co będzie :sorcerer: 

Przepraszam, rzeczywiście ty wiesz lepiej, twoje wróżby spełnią się na 100%, nie bacząc na nic, Sony wygra generację nawet jak za rok połowa konsol nie będzie sprawna :teehee: już co najmniej parę osób z forum ma zepsute PS4.

Na ten moment jest kinect, ale widzę, że jesteś tak zdesperowany by twoja ulbiona konsola miała w ogóle jakiekolwiek szanse ze starciem z PS4, że wróżysz już pozbycie sie kinecta

Lol, zdesperowany, po prostu sam nie chce kinecta nie działającego w moim języku i życzę sobie by go wy(pipi)li z bundla. Tańszy sprzęt = więcej chetnych, proste i logiczne, szkoda że narazie MS nie zdaje sobie sprawy z własnej głupoty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.