Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli ktoś mówi że PS4 jest słabo wykonana i z taniego materiału to nie widział PS3 Super Slim, jeśli chodzi o jakość to

Pierwszy X360 < Pierwsza PS3-ka

X360 Slim < PS3 Slim

X360 SuperSlim = PS3 Super Slim

PS4 > X1

Albo inaczej

Pierwsza PS3 > PS3 Slim > PS4 = Pierwszy Xbox360 > X360 Slim > X1 > PS3 Super Slim = X360 Super Slim 

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wow. Po galach aż wali te całe porównanie.

Opublikowano

Przypomniał mi się ten filmik. Pewnie codename potwierdzi xD

Wpis.

Nie ma to jak wydać 2k na sprzęt z(pipi)any juz w fabryce.

Opublikowano

Wii U i PS4 maja mozliwosc robienia screenow z gierek, a czy Xbone bedzie miec taka mozliwosc w przyszlosci ? Mozna by tak otworzyc odpowiedni temat na glupie fotki ;]

Opublikowano

Mozna tez zaczac dyskutowac o kretynskim hdcp ktore uniemozliwia nagrywanie filmikow w 1080p na konsoli ktora tak mocno to 1080p wspiera :) 

Opublikowano

yeti, mendrek, figar, pop, nikt nie ma PS4, zabawne xDDDDDDDDDDDDDD <infinity>

A to nie Yeti miał spokojnie wbić do Sony Centre aby odebrać swoją konsolę a potem paradować po mieście jak procesja na boże ciało?

Pewnie jakiś xbot wykupił zapas konsol :(

A jeszcze pamiętam że chyba pisał na ps3site forum że po co mu preodery jak z rana 29 kupi ps4,hehe 

Opublikowano

Sprzedaż UK

PS4 : 250k in 48 hours.
XBO: 170k in 2 weeks.
WIU: 150k in ~1 year.

xD PS4 łatwo zgarnęłoby więcej, gdyby było więcej sztuk. Nieźle. Wii U = Gamecube 2 confirmed, nawet pudełka sa podobne (oprócz koloru).

Opublikowano

Przewidują przyszłość czy jak?

Opublikowano

Nie siedzę na bieżąco w temacie więc nie wiem jak to jest z nowymi TV. Czy konsole nowej generacji potrzebują bądź będą potrzebowały TV 3D ewentualnie jakieś inne wymogi? Sam zanim kupię next gena muszę kupić TV HD, bo mam ciągle HD Ready, badziew. Po podłączeniu konsoli do TV HD czuć różnicę choćby w Assasinie. Takie ulepszenie starczy mi na rok albo i dwa ;) Tylko nie wiem czy celować w TV 3D, bo kiedyś konsole będą z tego korzystać czy styknie zwykły HD? Nawet widziałem fajną promocję przed świetami 42'' za 999 zł :)

Opublikowano

Full HD dla PS4 dla Xboxa One HD ready starczy :teehee:

Opublikowano

Coś się grubego dzieje w ND. Najpierw ta lasia z 343, a teraz koleś, które jest współodpowiedzialny za PlayGo dołącza do teamu.

WlIhfbl.png

5YV8hWj.png

Opublikowano

Full HD dla PS4 dla Xboxa One HD ready starczy :teehee:

Ja chyba wezmę XONE,tvika nie będę musisl wymienić xD

Opublikowano

Przewidują przyszłość czy jak?

Klapek Figaro typowo dla siebie zakrzywia czasoprzestrzeń i nawet nie weryfikuje przeczytanych wiadomości, tylko z taką miną leci do CW 8414_e104.gif

Opublikowano

wow super eksajt over 9000, tylko ciekawe co to playgo?

granie zanim się ściągnie

Opublikowano

PlayGo to ten system co możesz grać jak nie masz całej gry zainstalowanej/ściągniętej.

Podobno czas potrzebny do odpalenia gry to mniej niż minuta.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Lol, to takie oczywiste przecież. Dżizas, instant boner mi się zrobił na tą wieść.

Jesteś dziwny.

Opublikowano

PlayGo to ten system co możesz grać jak nie masz całej gry zainstalowanej/ściągniętej.

Podobno czas potrzebny do odpalenia gry to mniej niż minuta.

hmm ciekawe ile tekstur itp zdoła sie pobrać aby załadować coś więcej niż menu główne :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.