Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

a to ps4 tez ma kamerke?

Tak, ale nie obowiązkową i nie wpychaną na chama do każdego zestawu PS4.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No i to MS się chwalił na lewo i prawo tym "ficzerem" a nie Sony jeśli mnie pamięć nie myli :whistling:

Opublikowano

sony niepotrzebnie dalo funkcje obslugi kamerki

microsoft niepotrzebnie dal funkcje obslugi gier

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

TitanFall jest na silniku z 2004 a zobacz - cały forumek propsuje. Also według wielu najbardziej next genowy FPS.

Btw wyniki sprzedaży niemal identyko jak te z PS4.

No nie wiem. Ja nie propsuje. Nie nazwal bym go tez najbardziej next genowym. Dodanie robotow nie wystarrczy by go tak nazwac

A to ze wychodzi tez na 360 pokazuje jasno ze nie jest to prawdziwy next gen tylko pomost miedzy jednym a drugim (jak ac4, fifa, i inne multiplatformy)

Opublikowano

7621_8672_480.jpeg

hail to almighty 

Jano a wiesz, że tego Titanfalla na X360 robi inne studio?

Opublikowano

Gameplay, Yano mówi Ci to coś? 

Opublikowano

Bluber co z tego? Chcesz powiedzieć ze to będą 2 kompletnie inne gry? Zobaczymy ale ja w to wątpię

Soul co z tym gameplayem? Ja nie doznalem zerwania gaci. Fps + mechy. Az takiego kosmosu tam nie ma

Opublikowano

Bluber co z tego? Chcesz powiedzieć ze to będą 2 kompletnie inne gry? Zobaczymy ale ja w to wątpię

No z tego, że next genowa będzie next genowa i tyle, lol. Nie mająca nic wspołnego z crossgenem. A że silnik graficzny nie urywa du.py to inna sprawa.

Opublikowano

Soul co z tym gameplayem? Ja nie doznalem zerwania gaci. Fps + mechy. Az takiego kosmosu tam nie ma

Dobrze że grałeś. Tak samo jak w Mario Galaxy. W Twoim świecie bez bogów.

Opublikowano

Dobrze że grałeś. Tak samo jak w Mario Galaxy. W Twoim świecie bez bogów.

No dzisiaj napisał, że Cod MW pierwszy też napewno ch.ujowy jak każdy cod, ale nie grał bo chu.jowy jak każdy cod. FUCK LOGIC. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no mogą być zupełnie inne.

FIFE też zawsze (z nową generacją do tego wracają zresztą) robiły 2 teamy.

Wersja na konsole była najlepszą gałą, a na PC wydawali półprodukt.

Opublikowano

Titanfall na Source to stwierdzenie tak samo nieprawdziwe jak CoDy na silniku Quake 3. Niby są oparte, ale wszystko mają zmienione/unowocześnione.

Ale nie zmienia to faktu, ze gra zbyt ładnie nie wygląda.

Opublikowano

Ej może troche zbastujcie z tymi osobistymi hejtami.

Zauwazcie ze powiedzialem ze nie jaram sie titanfall i nie wyglada on wg mnie jakos wielce nextgenowo i jaki efekt?

"O borze jano nie grał a sie wypowiada! Co za padalec!"

A tymczasem moj post byl tylko odpowiedzią na post o tym ze titanfalem jara sie cale forum i ze jest najbardziej nextgenowy... i mowila to osoba ktora tez w niego nie grala! Nikt w niego nie gral! Wiec Dlaczego gdy ktos sie nim podnieca to nie dostaje z(pipi)ek "przecież nie grałeś wiec sie zamnik". A gdy ja odnioslem sie sceptycznie i bez podniety to polecialy gromy?

Moze zastanówcie sie nad tymi pojazdami bo w tym wypadku wyrazilem jedynie swoją opinie na takiej samej podstawie jak wy waszą - czyli bez grania w tą konkretną gre

Opublikowano

Ha, Tomb Rider na next geny tylko w wersji angielskiej :) Wiedziałem, że będą wydawać gry z tej generacji aby zarobić ale żeby aż tak perfidnie dymać graczy to trzeba mieć tupet. Oczywiście docelowe środowisko się na to godzi. Co do grania w cody itp. to na ludzi musi silnie oddziaływać marketing i chęć posiadania czegoś nowego, "lepszego". Silny magnez skoro ludzie są w stanie wydać taką kasę, by grać w lekko dopieszczone gry z tej generacji na nowym sprzęcie. W grę nie grałem więc mogę się mylić ale sądzę, że mam bardziej pragmatyczne podejście do tego tematu niż większość gawiedzi. Next geny rozkręcą się na dobre za co najmniej 2 lata. Spokojnie sobie poczekam aż uzbiera się kilkanaście ekskluzywnych tytułów, bo póki co w multiplatformy równie dobrze mogę grać na tej generacji.

Opublikowano

Ej może troche zbastujcie z tymi osobistymi hejtami.

Zauwazcie ze powiedzialem ze nie jaram sie titanfall i nie wyglada on wg mnie jakos wielce nextgenowo i jaki efekt?

"O borze jano nie grał a sie wypowiada! Co za padalec!"

Czym tu sie jarać? Kolejna strzelanka, nawet story nie ma.

Opublikowano

Yanek na Titanfalla liczą fani fpsów i spoglądając na zaprezentowane materiały oraz opinie osób, które miały okazje pograć w niego na jakichś targach, to zapowiada się naprawdę konkretny szpil. Według wielu tytuł robi największe wrażenie z zapowiedzianych gier na next geny (oczywiście z zaprezentowanym gameplayem), ale nie pod względem grafiki, bo tutaj nie ma żadnej podniety.

Ty (z tego co pamiętam) chyba specjalnie nie przepadasz za sieciowym strzelaniem, więc to tak jakbym ja się wypowiadał, że jakieś wyścigi mi wiszą.

Opublikowano

Let's start with the virtual currency, credits. Credits, which you use to buy cars and parts, can be bought in 500K, 1 million, 2.5 million and 7 million denominations.

The PlayStation Store updated today with the prices for these. They are as follows:

• 500,000 In-Game Credits (£3.99/€4.99)
  • 1 Million In-Game Credits (£7.99/€9.99)
  • 2,500,000 In-Game Credits (£15.99/€19.99)
  • 7 Million In-Game Credits (£39.99/€49.99)

The video, below, showcases GT6's cars and reveals one of the top priced, the Jaguar XJ13, which costs 20 million credits. You can grind for it in traditional Gran Turismo fashion or you can buy it straight away if you drop £119.95 - that's the total you pay for two packs of 7m credits, two packs of 2.5m credits and one pack of 1m credits.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-04-gran-turismo-6-microtransaction-pricing-revealed

Jak tam? beka czy nie?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Zaczynam obawiać się nowej generacji (tej co właśnie wystartowała).

Opublikowano

Let's start with the virtual currency, credits. Credits, which you use to buy cars and parts, can be bought in 500K, 1 million, 2.5 million and 7 million denominations.

The PlayStation Store updated today with the prices for these. They are as follows:

• 500,000 In-Game Credits (£3.99/€4.99)
  • 1 Million In-Game Credits (£7.99/€9.99)
  • 2,500,000 In-Game Credits (£15.99/€19.99)
  • 7 Million In-Game Credits (£39.99/€49.99)

The video, below, showcases GT6's cars and reveals one of the top priced, the Jaguar XJ13, which costs 20 million credits. You can grind for it in traditional Gran Turismo fashion or you can buy it straight away if you drop £119.95 - that's the total you pay for two packs of 7m credits, two packs of 2.5m credits and one pack of 1m credits.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-04-gran-turismo-6-microtransaction-pricing-revealed

Jak tam? beka czy nie?

S(pipi)ysynstwo, ale puki znajda sie idioci ktorzy za to zapłaca , puty bedziemy dymani.

Opublikowano

Akurat brak singla w titanfall uznaje ze plus. Po co tracic czas na robienie martnych 6h singla jak mozna zamiast tego dopracować multi gdzie ludzie spedzaja 99% czasu z daną grą (odnosze sie do coda i battlefielda)

Pajgi w 2 codach mam ponad 100h (dlatego je hejtuje bo pare lat temu nawet niezle sie bawilem ale widząc jak bardzo idą na latwizne obrzydla mi ta gra)

Mam tez ponad 500h w bc2 i bf3. Nie jest to moze duzo ale pokazuje ze fpsy multi nie sa mi obce i lubie w nie pograc. Dlatego tez titanfall mnie niezbyt podnieca. Troszke tak ale noe jakoś bardzo. Z tego co pokazali to taki battlefield z mechami zamiast czołgów i z możliwością skakania po ścianach. Rozgrywka wyglada spoko ale majtek nie zrywa

Niektórzy chyba strasznie sie spieli bo mysleli ze hejtuje titanfalla a ro nie prawda. Poprostu nie podniecam sie nim i nie uważam za pokaz nextgenowosci

Edit

Co do cen w gt6 to jaja sobie robia. Jeden samochod kosztuje tyle co 2 pelnoprawne gry

JEDEN samochód! Gdzie te czasy gdzie rzeczy w grze sie odblokowywalo grając i pokazując skilla. Teraz albo odrazu trzeba placic (dlc z ubraniami postaci, broniami, misjami) albo "mozna" zaplacic hormonalną sume za jakis samochod..

Wtf. Zrozumial bum mikro płatności gdyby serio byly mikro. Po 1-2 dolce za jakis bzdet. Ale 400zl za samochod?

Branża sie s(pipi)ila niemiłosiernie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Przeżywacie jakby w grze zarabianie kredytów za wyścigi zastąpiono płatnościami w walucie. Normalny gracz dalej będzie grał i odblokowywał auta za zarobione kredyty, a jak ktoś sobie pieniędzmi usta po obiedzie wyciera to niech sobie płaci za coś co można mieć zwyczajnie grając.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mazz wydaje mi się, że to wina M$, SONY zostało do tego zmuszone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.